Ipla, a jak nowa praca? juz Cie miałam listem gonczym poszukiwac :-)
Ipla, a jak nowa praca? juz Cie miałam listem gonczym poszukiwac :-)
Bez wyznaczania nagrody za moją głowę:D?
Basiu, to współczuję, że biedna nawet wieczorkiem, po prysznicu nie masz spokojnie...Ale chyba nie jesteś tam na długo? Taka absorbująca pdp, moim zdaniem, to za duże przeciążenie na dłuższy niż 2 miesięczny pobyt. Mam nadzieję, że uda ci się złapać jak najwięcej chwil oddechu, czego ci serdecznie życzę:).Ja na razie o sobie nic nie piszę, żeby nie zapeszyć;).
Dziewczynki kochane-dzięki za nazwy serwisów, ja też korzystałam z cda, ale tam od jakiegoś czasu żadnych filmów nie ma! Wyświetla mi się tylko, źe do objerzenia dla użytkowników premium, też tak macie? ja właśnie mam ochotę na kilka seriali amerykańskich. Czy te portale, które podałyście-czy któryś może nie wymaga logowania się?
Dobrej nocki;).
To u mnie odwrotnie, niestety. I dlatego problem ze znalezieniem. Chętnie bym zaplaciła, gdyby był duży wybór. A niestety różnie to bywa.
To u mnie odwrotnie, niestety. I dlatego problem ze znalezieniem. Chętnie bym zaplaciła, gdyby był duży wybór. A niestety różnie to bywa.
Basia, ja dzis na dobranoc musialam wyprosic z kuchni wszystkich zmarlych jacy tam byli, nie wiem ilu bylo, ale babka widziala wielu. Kiedys oszaleje z tymi szalonymi, powaga:palka:
Ja cię kręcę-leni!! Teraz do CV opiekunki dopiszesz sobie jeszcze "odprawianie egzorcyzmów" :D:D
Jak to w zyciu trzeba uwazac co sobie czlowiek zyczy.... W zeszly piatek napisalam w pochwalijkach, ze moje dzieci weekend u ojca spedzaja i bede mogla sie wyspac we wszystkich pozycjach... Ja juz lezec nie moge:( Na plecach, na prawym boku, na lewym... Na brzuchu tez nie... Siedziec tez nie. A chodze... Dobra, kustykam, nie chodze...Czucie w lewej nodze powolutku mi wraca, ale bardzo powolutku. Ma to tez swoje dobre strony. Dzisiaj uderzylam stopa w noge od stolu i prawie nie poczulam;)
Leni, to nie wina psa. Pies tylko wywolal to co bylo nieuniknione. Przez cala zime skarzylam sie na bol w plecach, dokladnie tam gdzie teraz sie calkiem popsulo. Ciagle cos bylo wazniejsze do zrobienia czy zalatwienia. Przetrwalam jakos zime, a jak sie cieplo zrobilo to i bol ustapil. No i to uspilo moja czujnosc;) Zamiast zalatwic po raz kolejny skierowanie do ortopedy, zamiast pojsc na Rueckenschule to sobie odpuscilam calkiem... No i wylazlo cholerstwo w najmniej odpowiednim momencie...
Mnie sie nie nudzi ale napiszę w tym topiku tak probuje robic,żebym sie nie nudziła. Praktycznie mialam zajety cały dzień na czynnościach ktore nie sa opiekunkowe ale dla mnie sprawiaja przyjemnośc.Teraz podlałam kwiaty na tarasie i zauwazyłam,że maciejka nasza ta niepozorna z urody ale wonna i wabiąca zaczyna kwitnąc.Będę ja codziennie podlewała bo to namiastka mojego domu mojego ogrodu.A teraz lece z sąsiadka na wieczorny spacer wezmę aparat fotofraficzny bo jak wejdziemy na górke to widac lotnisko w Basel a ostatnio widzialam tam wielki samolot ktory napewno uchwycę jezeli dzisiaj tez bedzie na płycie.Zycze miłego wieczoru:-)