Bardzo fajne:):) Uśmiałam się :) Dzięki Ewelin;)
Bardzo fajne:):) Uśmiałam się :) Dzięki Ewelin;)
No powiedz e ta "gwiazda" nie jest super w tym właśnie kabarecie?:)))
Niestety inne jego występy aż tak bardzo mnie nie poruszyły:)
Bardzo zabawne. Dzięki Ewelin, wiem co będę na wyjeździe oglądać :aniolki:
O Mariolce jest chyba cały cykl skeczy, nie? A znasz jeszcze jakieś inne fajne kabarety?
Ale przyznasz, że trafiłaś na panów z poczuciem humoru :D :D. A to ci jeszcze powiem, że się od ciebie będę Wstenga uczyć wyrażania potrzeb wprost: chłopa mi trza i se go znjadę po powrocie tralalala.Ale ty patrz jak to działa-mówisz i masz!Kiedy zjeżdżasz?
Wyciagnelam temat, bo chyba będzie mi potrzebny... Do końca tygodnia chorobowe mam. Naderwalam miesien w okolicy kosci ogonowej. Leżeć i relaksowac się kazali. Albo ja zabije nudę, albo ona mnie...
To nawet nie jest mój pies, a Cuda... A Cudo...na pochwalijkach powinna z Nim wyladowac. Odbebnil ze mną wszystkie wizyty u w szpitalach, za kierowcę i nianię robi. Kucharke, sprzataczke i doradcę... I w nagrode nawet spać obok mnie nie może, bo ja na twardym leżeć muszę...I słowa skargi nie slyszalam...
To nawet nie jest mój pies, a Cuda... A Cudo...na pochwalijkach powinna z Nim wyladowac. Odbebnil ze mną wszystkie wizyty u w szpitalach, za kierowcę i nianię robi. Kucharke, sprzataczke i doradcę... I w nagrode nawet spać obok mnie nie może, bo ja na twardym leżeć muszę...I słowa skargi nie slyszalam...
Wyciagnelam temat, bo chyba będzie mi potrzebny... Do końca tygodnia chorobowe mam. Naderwalam miesien w okolicy kosci ogonowej. Leżeć i relaksowac się kazali. Albo ja zabije nudę, albo ona mnie...