Sposoby na nudę

29 maja 2015 22:34
slonecznie

Bardzo fajne:):) Uśmiałam się :) Dzięki Ewelin;)

No powiedz e ta "gwiazda" nie jest super w tym właśnie kabarecie?:)))
Niestety inne jego występy aż tak bardzo mnie nie poruszyły:)
29 maja 2015 22:37 / 1 osobie podoba się ten post
ewelin1

No powiedz e ta "gwiazda" nie jest super w tym właśnie kabarecie?:)))
Niestety inne jego występy aż tak bardzo mnie nie poruszyły:)

Bardzo zabawne. Dzięki Ewelin, wiem co będę na wyjeździe oglądać
O Mariolce jest chyba cały cykl skeczy, nie? A znasz jeszcze jakieś inne fajne kabarety?
29 maja 2015 22:39
slonecznie

Bardzo zabawne. Dzięki Ewelin, wiem co będę na wyjeździe oglądać :aniolki:
O Mariolce jest chyba cały cykl skeczy, nie? A znasz jeszcze jakieś inne fajne kabarety?

No toć piszę!!!
Inne jego występy(bo to całkiem przystojny facet) doopy nie urywają:)))
Tylko ten skecz mi się podoba:)
29 maja 2015 22:41
Polecam jeszcz tego typka:))))
29 maja 2015 23:54
ewelin1

Polecam jeszcz tego typka:))))

Dobre:) dzięki za fajne linki:)
30 maja 2015 00:07
a ja polecam to
https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif
30 maja 2015 07:52 / 2 osobom podoba się ten post
slonecznie

Ale przyznasz, że trafiłaś na panów z poczuciem humoru :D :D. A to ci jeszcze powiem, że się od ciebie będę Wstenga uczyć wyrażania potrzeb wprost: chłopa mi trza i se go znjadę po powrocie tralalala.Ale ty patrz jak to działa-mówisz i masz!Kiedy zjeżdżasz?

Jeszcze długich 4 tygodnie. Ale jest szansa, że na koniec na 2 tygodnie przyjedzie mój małżon i wrócimy razem. Bardzo bym chciała bo już strasznie mi się tęskni. Jemu mam nadzieję też skoro wydębił urlop w pracy ;)))))))
01 czerwca 2015 19:06 / 2 osobom podoba się ten post
Wyciagnelam temat, bo chyba będzie mi potrzebny... Do końca tygodnia chorobowe mam. Naderwalam miesien w okolicy kosci ogonowej. Leżeć i relaksowac się kazali. Albo ja zabije nudę, albo ona mnie...
01 czerwca 2015 20:04
moncherie

Wyciagnelam temat, bo chyba będzie mi potrzebny... Do końca tygodnia chorobowe mam. Naderwalam miesien w okolicy kosci ogonowej. Leżeć i relaksowac się kazali. Albo ja zabije nudę, albo ona mnie...

moncherie, Ty nie lez i nie medrkuj , tylko bierz sie z nuda za bary !!!!! a czy pies zrozumial chociaz troszke co narobil???? powiedz mu , ze w ramach odszkodowania za uszczerbek na zdrowiu, odtracisz od jego miski:)
01 czerwca 2015 20:24 / 2 osobom podoba się ten post
To nawet nie jest mój pies, a Cuda... A Cudo...na pochwalijkach powinna z Nim wyladowac. Odbebnil ze mną wszystkie wizyty u w szpitalach, za kierowcę i nianię robi. Kucharke, sprzataczke i doradcę... I w nagrode nawet spać obok mnie nie może, bo ja na twardym leżeć muszę...I słowa skargi nie slyszalam...
01 czerwca 2015 20:56 / 2 osobom podoba się ten post
moncherie

To nawet nie jest mój pies, a Cuda... A Cudo...na pochwalijkach powinna z Nim wyladowac. Odbebnil ze mną wszystkie wizyty u w szpitalach, za kierowcę i nianię robi. Kucharke, sprzataczke i doradcę... I w nagrode nawet spać obok mnie nie może, bo ja na twardym leżeć muszę...I słowa skargi nie slyszalam...

hahaha moncherie, mysle, ze jak Cud sie postara, to przespisz cala noc na TWARDYM a on obok albo jakos inaczej, ciebie
01 czerwca 2015 21:03 / 4 osobom podoba się ten post
moncherie

Mój boszeeee ! to już tak z nim kiepściutko ? a nie możesz się postarać , żeby stwardniał ciuteczkę ??? ......mój boszeeee , taka mloda dziewczyna
01 czerwca 2015 21:06 / 6 osobom podoba się ten post
No właśnie... Taka młoda dziewczynę ma, a używać nie może Nie wiem czemu, ale od wczoraj zwraca się do mnie per "OMA". I złośliwie pyta do którego domu starców ma mnie podrzucić...;-) ;-) ;-)
02 czerwca 2015 17:00 / 1 osobie podoba się ten post
moncherie

Nie daj się Wisienko,co Cię nie zabije to Cię wzmocni
03 czerwca 2015 17:30
Ide tu bo szkoda moich nerwów na inne wątki
Co słychać Nudziary?:)Moncherie ja też mam dzisiaj bóle w okolicy tyłka.........tak że jazda z tabsami od rana:))))