Pożegnajki #2

15 grudnia 2016 10:25 / 11 osobom podoba się ten post
Jeszcze co prawda laptopa nie pakuję, ale nie wiem czy będę mieć czas na pisanie.

Chciałam się pożegnać i podziękować za wspólnie spędzony czas.
Do napisania z domu!

15 grudnia 2016 14:41 / 2 osobom podoba się ten post
basiaim

Jeszcze co prawda laptopa nie pakuję, ale nie wiem czy będę mieć czas na pisanie.

Do napisania z domu!

Bezpiecznej drogi Basiu
15 grudnia 2016 15:40 / 1 osobie podoba się ten post
basiaim

Do napisania z domu!

Szerokiej drogi, Basia. Mile spędzaj czas w swoim domu.
15 grudnia 2016 16:37 / 4 osobom podoba się ten post
Tak wszyscy pięknie się żegnają... a ja mam pytania: kto w ogóle zostaje na święta, bo coś pustawo ostatnio...

Dla wszystkich wyjeżdżających szerokości życzę i bezpiecznej podróży. Dla tych, co już dojechali udanego wypoczynku, a dla tych co zostali szybko mijających dni, żeby też już do domu mogli wrócić...
15 grudnia 2016 17:32 / 2 osobom podoba się ten post
Ivanilko, Basiu im, szerokiej drogi i owocnego w absolutnie wszystko urlopu :)
15 grudnia 2016 17:35 / 4 osobom podoba się ten post
Całkiem wyszło mi z głowy, że Ivanilka odliczała razem z Basią, Dziewczyny jedźcie szczęśliwie do domu!
20 grudnia 2016 08:09 / 8 osobom podoba się ten post
Czas na pożegnanie ! wieczorem wyjazd, trzeba spakować kompa. Wesołych Swiąt Opiekunkowo !!! Trzymajcie się ! szczególnie Ci na wyjezdzie! pa,pa!
20 grudnia 2016 08:13
Damessa

Czas na pożegnanie ! wieczorem wyjazd, trzeba spakować kompa. Wesołych Swiąt Opiekunkowo !!! Trzymajcie się ! szczególnie Ci na wyjezdzie! pa,pa!:-):jade:

papatki Damessa szczęśliwej podróży
20 grudnia 2016 08:15 / 1 osobie podoba się ten post
Damessa

Czas na pożegnanie ! wieczorem wyjazd, trzeba spakować kompa. Wesołych Swiąt Opiekunkowo !!! Trzymajcie się ! szczególnie Ci na wyjezdzie! pa,pa!:-):jade:

Szczęśliwej podróży, Damessa i pięknych Świąt.......
20 grudnia 2016 08:16
Dziewczynka.z

papatki Damessa szczęśliwej podróży:-)

Dzięki... Dziewczynko !
20 grudnia 2016 08:17 / 1 osobie podoba się ten post
ewa59

Szczęśliwej podróży, Damessa i pięknych Świąt.......:aniolki:

20 grudnia 2016 08:54 / 2 osobom podoba się ten post
Damessa

Damesa.Szczęśliwej podróży.
20 grudnia 2016 10:36
Damessa

Szczęśliwej podróży 
20 grudnia 2016 14:23 / 5 osobom podoba się ten post
Ja również się żegnam z Wami. Co prawda wyjazd dopiero wieczorem i pewnie zaglądnę jeszcze tutaj, ale tylko tak " z doskoku". Te 9 tygodni tak szybciutko minęło. 10 stycznia powrót w to samo miejsce. Życzę tym, którzy zostają spokojnej pracy i jak najmniej stresujących chwil, a wyjeżdżającym dzisiaj, czy w najbliższych dniach - spokojnej i bezpiecznej podróży. Do poklikania po drugiej stronie
20 grudnia 2016 14:44
Ja się żegnam tymczasowo, bo otóż biorę Rollstuhl i zaperdzielam po wiecznie Śpiącą Królewnę słodką , bo z cukrzycą ;) z lacia pędzę pa