Pożegnajki #2

20 grudnia 2016 14:42 / 7 osobom podoba się ten post
DamessaAnnikamargaritka59 i inni - bezpiecznego powrotu do domku!
Dużo wypoczynku i wspaniałych chwil w gronie najbliższych :)
20 grudnia 2016 16:03 / 7 osobom podoba się ten post
Pomoc forum2

DamessaAnnikamargaritka59 i inni - bezpiecznego powrotu do domku!
Dużo wypoczynku i wspaniałych chwil w gronie najbliższych :)

Dziękuje Elfinko .
Jutro raniutko wyfruwam z tego gniazdka. Jestem w takim cudownym nastroju, że nawet Reisefiber mnie nie rusza.Od rana słucham na całą "rurę "  polskiego radia ( podobne w nazwie do naszego ).
Moje półroczne zlecenie minęło jak sen .
Pokochałam Forum , bo czuję tam żywe osoby i bliskość z Wami .
Życzę Wesołych Świąt Bożego Narodzenia, 
Szczęśliwego Nowego 2017 Roku 
Zdrowia , miłości i szczęścia
dla Was i Waszych bliskich 

20 grudnia 2016 16:09 / 3 osobom podoba się ten post
Wszystkim wyjeżdżającym bezpiecznej podróży i miłego pobytu w domu.
20 grudnia 2016 16:09 / 2 osobom podoba się ten post
margaritka59

Dziękuje Elfinko :przytula:.
Jutro raniutko wyfruwam z tego gniazdka. Jestem w takim cudownym nastroju, że nawet Reisefiber mnie nie rusza.Od rana słucham na całą "rurę "  polskiego radia ( podobne w nazwie do naszego :lol3:).
Moje półroczne zlecenie minęło jak sen :modlmy sie:.
:aniolki:

Tobie także radosnych i rodzinnych i niec Cię Hausefiber nie opuszcza-bezpiecznej drogi.
20 grudnia 2016 16:40 / 6 osobom podoba się ten post
Wszystkim wyjeżdzajacym życzę szczęsliwej podróży.  Zdrowych , ciepłych , spokojnych, radosnych i w prezenty obfitujacych Świąt Bożego Narodzenia.
20 grudnia 2016 17:44 / 3 osobom podoba się ten post
margaritka59

Dziękuje Elfinko :przytula:.
Jutro raniutko wyfruwam z tego gniazdka. Jestem w takim cudownym nastroju, że nawet Reisefiber mnie nie rusza.Od rana słucham na całą "rurę "  polskiego radia ( podobne w nazwie do naszego :lol3:).
Moje półroczne zlecenie minęło jak sen :modlmy sie:.

Margaritko, Tobie również wszystkiego naj, naj, naj i szerokiej drogi 
20 grudnia 2016 19:52 / 4 osobom podoba się ten post
Hej Wam! żegnam sie z Wami dziś,jutro po południu wybywam do domku-wreszcie!bo nie chciałam zostać na kolejne,,obce mi,,święta :) Wam życzę spokojnych Świąt! za 2-3tyg.wrócę...Pa! :)
20 grudnia 2016 19:57 / 2 osobom podoba się ten post
serce

Hej Wam! żegnam sie z Wami dziś,jutro po południu wybywam do domku-wreszcie!bo nie chciałam zostać na kolejne,,obce mi,,święta :) Wam życzę spokojnych Świąt! za 2-3tyg.wrócę...Pa! :)

Szczęśliwej podróży do domku! 
21 grudnia 2016 11:12 / 3 osobom podoba się ten post
sercetina i inni - bezpiecznej podróży i pięknych widoków,
może uda Wam się nacieszyć oko śnieżnym pejzażem :)
21 grudnia 2016 11:21 / 3 osobom podoba się ten post
Wszyscy, ktorzy dzis jada do domku- szczesliwej podrozy i pieknych chwil w kraju
22 grudnia 2016 20:09 / 8 osobom podoba się ten post
Kochani, mało mnie ostatnio na forum było, ale za mną ciężki tydzień...moja babcia upadła, była szpitalu cały tydzień, a  ja prawie całe dni z nią..
jest już w domu, będzie dobrze.

Żegnam sie z Wami do 29.12, jutro jadę na 6 dni do domu...z tego dwa dni w drodze, ale dobre i to..
22 grudnia 2016 20:40 / 3 osobom podoba się ten post
scarlet

Kochani, mało mnie ostatnio na forum było, ale za mną ciężki tydzień..:-(.moja babcia upadła, była szpitalu cały tydzień, a  ja prawie całe dni z nią..

Żegnam sie z Wami do 29.12, jutro jadę na 6 dni do domu...z tego dwa dni w drodze, ale dobre i to..

No właśnie, coś mało Ciebie nasza kochana i serdeczna forumowiczko. 
Szerokiej i bezpiecznej drogi do domku!
Ściskam mocno :)) 
22 grudnia 2016 20:47 / 3 osobom podoba się ten post
scarlet

Kochani, mało mnie ostatnio na forum było, ale za mną ciężki tydzień..:-(.moja babcia upadła, była szpitalu cały tydzień, a  ja prawie całe dni z nią..

Bezpiecznej drogi do domku, Scarlet i pięknych Świąt w rodzinnym gronie 
22 grudnia 2016 21:26 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

Szczęśliwej podróży i ciesz się każdą chwilą w domku 
23 grudnia 2016 07:29 / 13 osobom podoba się ten post
Kochani, nadszedl ten tak bardzo dla mnie wazny dzien. Wychodze o 18 na wolnosc. Zacznie sie nowe i inne. Chce wam zyczyc wszystkiego TYLKO najlepszego i nie tylko z okazji swiat. To Wy pokazaliscie mi o co chodzi tak na prawde w tej pracy. Od momentu mego zamieszkania na Opiekunkowie , moje zycie przewrocilo sie o 360 stopni. Przed piecioma laty w trudnym dla mnie momencie, odkrylam ten super Portal i wiem, ze to wcale nie byl przypadek, to byl nowy start w moje zycie. Dziekuje, ze jestescie Odpoczne troszke, naciesze sie wolnoscia i od 2 stycznia zaczne nowa prace. Napisze do Was , jak sie poukladam.
Trzymajcie sie KOCHANI, bede tu zagladac i bez pisania:)))))