Damessa, Annika, margaritka59 i inni - bezpiecznego powrotu do domku!
Dużo wypoczynku i wspaniałych chwil w gronie najbliższych :)

Damessa, Annika, margaritka59 i inni - bezpiecznego powrotu do domku!
Dziękuje Elfinko :przytula:.
Jutro raniutko wyfruwam z tego gniazdka. Jestem w takim cudownym nastroju, że nawet Reisefiber mnie nie rusza.Od rana słucham na całą "rurę " polskiego radia ( podobne w nazwie do naszego :lol3:).
Moje półroczne zlecenie minęło jak sen :modlmy sie:.
Pokochałam Forum , bo czuję tam żywe osoby i bliskość z Wami .
Życzę Wesołych Świąt Bożego Narodzenia,
Szczęśliwego Nowego 2017 Roku
Zdrowia , miłości i szczęścia
dla Was i Waszych bliskich
:aniolki:
Dziękuje Elfinko :przytula:.
Jutro raniutko wyfruwam z tego gniazdka. Jestem w takim cudownym nastroju, że nawet Reisefiber mnie nie rusza.Od rana słucham na całą "rurę " polskiego radia ( podobne w nazwie do naszego :lol3:).
Moje półroczne zlecenie minęło jak sen :modlmy sie:.
Pokochałam Forum , bo czuję tam żywe osoby i bliskość z Wami .
Życzę Wesołych Świąt Bożego Narodzenia,
Szczęśliwego Nowego 2017 Roku
Zdrowia , miłości i szczęścia
dla Was i Waszych bliskich
Hej Wam! żegnam sie z Wami dziś,jutro po południu wybywam do domku-wreszcie!bo nie chciałam zostać na kolejne,,obce mi,,święta :) Wam życzę spokojnych Świąt! za 2-3tyg.wrócę...Pa! :)
Kochani, mało mnie ostatnio na forum było, ale za mną ciężki tydzień..:-(.moja babcia upadła, była szpitalu cały tydzień, a ja prawie całe dni z nią..
jest już w domu, będzie dobrze.
Żegnam sie z Wami do 29.12, jutro jadę na 6 dni do domu...z tego dwa dni w drodze, ale dobre i to..
Kochani, mało mnie ostatnio na forum było, ale za mną ciężki tydzień..:-(.moja babcia upadła, była szpitalu cały tydzień, a ja prawie całe dni z nią..
Żegnam sie z Wami do 29.12, jutro jadę na 6 dni do domu...z tego dwa dni w drodze, ale dobre i to..