Pożegnajki #2

12 kwietnia 2017 18:16 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Coś Ty oczadziała ? ...toż to młode pacholę było 40 ....40 i parę :smiech2:

A,Barbara N.gustuje tylko w stulatkach?Oj,oj,oj.Ja bym zapolowała.
12 kwietnia 2017 18:21 / 1 osobie podoba się ten post
Helena2311

A,Barbara N.gustuje tylko w stulatkach?Oj,oj,oj.Ja bym zapolowała.:radosc1:

Ciiiii..nikomu nie mów . Ja tak tylko dla zmylenia przeciwnika se gadam .
12 kwietnia 2017 18:23 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ciiiii..nikomu nie mów . Ja tak tylko dla zmylenia przeciwnika se gadam .:smiech2:

Dobrze nie powiem...Ludzie...Baśka powiedziała....He,he.
12 kwietnia 2017 18:34 / 3 osobom podoba się ten post
Helena2311

Dobrze nie powiem...Ludzie...Baśka powiedziała...:plotki:.He,he.:lol2:

Też Cię kocham ....Prywata : kiedyś , kilka miesięcy temu zapodałas mi pewien napis - epitafium . Nie bardzo pamiętam a jest mi potrzebny na majowy urlop . czy to brzmiało mniej wiecej tak  - " nie czekajcie na mnie - ja nie wrócę .....nie spieszcie się - ja poczekam " ?...Bardzo mi to będzie potrzebne .Pomożesz ?
12 kwietnia 2017 19:02 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Też Cię kocham :smiech3:....Prywata : kiedyś , kilka miesięcy temu zapodałas mi pewien napis - epitafium . Nie bardzo pamiętam a jest mi potrzebny na majowy urlop . czy to brzmiało mniej wiecej tak  - " nie czekajcie na mnie - ja nie wrócę .....nie spieszcie się - ja poczekam " ?...Bardzo mi to będzie potrzebne .Pomożesz ?

Tak,to brzmiało.Jest jeszcze jeden-piękny.Z niemieckiego nagrobka-były takie(ale polscy idioci je zniszczyli).Tak,to było"Kto żyje w pamięci bliskich,ten nie umarł.On się tylko oddalił".Wiesz,ja,to samo przechodziłam-żałobę.Teraz znowu jestem szczęśliwa,ale o moim zmarłym pamiętam.Mam nadzieję,że sobie radzisz.
12 kwietnia 2017 19:17 / 11 osobom podoba się ten post
Helena2311

Tak,to brzmiało.Jest jeszcze jeden-piękny.Z niemieckiego nagrobka-były takie(ale polscy idioci je zniszczyli).Tak,to było"Kto żyje w pamięci bliskich,ten nie umarł.On się tylko oddalił".Wiesz,ja,to samo przechodziłam-żałobę.Teraz znowu jestem szczęśliwa,ale o moim zmarłym pamiętam.Mam nadzieję,że sobie radzisz.:przytula:

Dzięki wielkie . To drugie tez zapiszę . ...Jakoś sobie radzę . Czasem nawet jak mam nerwa to se go w myślach zbesztam , że se poszedł a ja z tym wszystkim ... Jak mam gorszy dzień to se poryczę ...albo posłucham muzyki , bo wtedy nie chce mi się z nikim gadać , pisac na forum , bo i tak wtedy marny kompan ze mnie . Pamiętam , ale nie tęsknie , bo wiem , że to nic nie da ....No jakoś to leci ..aby do przodu . Teraz nie obawiam się powrotu do Pl , bo jestem przeszczęsliwa , nie będe miała czasu na nic , bo się z racji komunii dwóch dziewczynek zobacze z bliskimi w komplecie . Czasem brakuje mi jeszcze tego , że przychodzi jakas godzina , która zawsze była stała i łączyliśmy się na skype .....takie tam .
 Szczęściara  jesteś ,że kogoś spotkałaś . Ja dzisiaj nawet probowałam sie wydac za jednego rozwodzącego się z forum ...Myślałam , że go przez żoładek wezmę a tu gówno ...nie dał się , bo zaroazumialec jeden stwierdził , że na pewno lepiej ode mnie gotuje . A paszoł won cholero jedna ...niech mnie później tylko na kolanach nie błaga , bo odmówię zarazie i jeszcze na forum opiszę ! 
12 kwietnia 2017 19:25 / 7 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Dzięki wielkie . To drugie tez zapiszę . ...Jakoś sobie radzę . Czasem nawet jak mam nerwa to se go w myślach zbesztam , że se poszedł a ja z tym wszystkim ... Jak mam gorszy dzień to se poryczę ...albo posłucham muzyki , bo wtedy nie chce mi się z nikim gadać , pisac na forum , bo i tak wtedy marny kompan ze mnie . Pamiętam , ale nie tęsknie , bo wiem , że to nic nie da ....No jakoś to leci ..aby do przodu . Teraz nie obawiam się powrotu do Pl , bo jestem przeszczęsliwa , nie będe miała czasu na nic , bo się z racji komunii dwóch dziewczynek zobacze z bliskimi w komplecie . Czasem brakuje mi jeszcze tego , że przychodzi jakas godzina , która zawsze była stała i łączyliśmy się na skype .....takie tam .
 Szczęściara  jesteś ,że kogoś spotkałaś . Ja dzisiaj nawet probowałam sie wydac za jednego rozwodzącego się z forum ...Myślałam , że go przez żoładek wezmę a tu gówno ...nie dał się , bo zaroazumialec jeden stwierdził , że na pewno lepiej ode mnie gotuje . A paszoł won cholero jedna ...niech mnie później tylko na kolanach nie błaga , bo odmówię zarazie i jeszcze na forum opiszę !:smiech2: 

Też byłam zła na Andrzeja,że mnie zostawił,ale...Kiedy jestem w Niemczech,to mój K.zapala znicz u Andrzeja.Już Ci kiedyś pisałam,że szczęście też do Ciebie zawita.Będzie dobrze.
13 kwietnia 2017 06:24 / 9 osobom podoba się ten post
Dziekuje za wspolny czas wszystkim...
13 kwietnia 2017 07:21 / 1 osobie podoba się ten post
frezje

Dziekuje za wspolny czas wszystkim...:oczko2::papa:

Szerokosci miłego urlopuWesołych Swiat
13 kwietnia 2017 08:42 / 1 osobie podoba się ten post
frezje

Dziekuje za wspolny czas wszystkim...:oczko2::papa:

Wszystkiego dobrego na urlopie.
15 kwietnia 2017 09:03 / 9 osobom podoba się ten post
Dziś wyjeżdzam, dziekuje za to że jesteście :)
15 kwietnia 2017 09:09 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara48

szybkiego lotu Barbarko i wspaniałych świąt 
15 kwietnia 2017 09:14 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Szczęściara  jesteś ,że kogoś spotkałaś . Ja dzisiaj nawet probowałam sie wydac za jednego rozwodzącego się z forum ...Myślałam , że go przez żoładek wezmę a tu gówno ...nie dał się , bo zaroazumialec jeden stwierdził , że na pewno lepiej ode mnie gotuje . A paszoł won cholero jedna ...niech mnie później tylko na kolanach nie błaga , bo odmówię zarazie i jeszcze na forum opiszę !:smiech2: 

Osz Ty niewdzięcznico jedna Ty...za prawdę kcesz karać i jeszcze oplotkować?...Czekaj no, Ty cho...pierunie Ja Cię do tańca a Ty mi tak?... Ech te kobiety 
15 kwietnia 2017 10:29 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara48

Basiu,szczęsliwego lotu do domku.
15 kwietnia 2017 10:41 / 4 osobom podoba się ten post
Kalinko ...nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło . Nie trafiłabym w jego gust to by mi dupę na swoim blogu obrobił . Ja tam jakimś Lamborghini jeździć nie muszę ....Może być Trabant , autobus , pociąg ...wsio rawno aby na łeb nie padało ....Oj.. a kto wie ....w takim Lamborghini na serio by mi na łeb paść mogło ...bez padania .