Pożegnajki #2

20 czerwca 2017 13:19 / 3 osobom podoba się ten post
Annika

A dzisiaj jadę do domku☺
Przeniesione. O.

Dziękuję  za przeniesienie. W ostatnim  dniu  pracy narobiłam zamieszania 
20 czerwca 2017 13:23 / 2 osobom podoba się ten post
Annika

Dziękuję  za przeniesienie. W ostatnim  dniu  pracy narobiłam zamieszania  :-)

Annika-szybkiej i bezpiecznej podróży do domu!!!Samych pięknych chwil na urlopie!!!!
20 czerwca 2017 13:30 / 8 osobom podoba się ten post
Ja też, ja też do domu......2 miesiące w 'mojej Szwajcarii ' minęło, pozdrawiam wszystkich, dobrego odpoczynku dla czytających z Polski i spokojnej pracy dla pracujących.
20 czerwca 2017 13:41 / 2 osobom podoba się ten post
ania37

Ja też, ja też do domu......2 miesiące w 'mojej Szwajcarii ' minęło, pozdrawiam wszystkich, dobrego odpoczynku dla czytających z Polski i spokojnej pracy dla pracujących.

Aniu, szczęsliwej drogi życzę i miłego odpoczynku w domku.
20 czerwca 2017 14:08 / 2 osobom podoba się ten post
ania37

Ania-szybkiej i bezpiecznej podróży do domu!!!No i oczywiscie samych pieknych chwil na urlopie!!!
20 czerwca 2017 14:37 / 2 osobom podoba się ten post
Ania37, Annika- szczęśliwej podróży!
20 czerwca 2017 14:39 / 2 osobom podoba się ten post
Annika

Dziękuję  :-).  Z tej radości  napisałam o powrocie w dziale poświęconym jedzeniu  . Hmm, ujmijmy to tak  :  ja już jestem głodna powrotu  do Polski :lol2:

Annika, to już masz'' na zapas  '      pożegnajki.     
20 czerwca 2017 14:41 / 1 osobie podoba się ten post
ania37

Aniu 37.....Tobie również zycze szybkiej i bezpiecznej podróży do domku ......
25 czerwca 2017 13:53 / 7 osobom podoba się ten post
Czekam na zmienniczkę. Siedem równych tygodni z inteligentną demencją. Dawny nauczyciel i pózniejszy szef firmy.Planuję powrót ale to moje plany jak najwyzszy zaajceptuje bo zawsze ma swoje scenariusze wobec mnie /Bóg/ .
Życze Wszystkim spokojen pracy , zdrówka udanych urlopów, spełnienia planów i wymarzonych miejsc pracy.
Hejka Moi drodzy.
Czeka mnie 25 godzinna jazda do mojego gniazda.papa
25 czerwca 2017 13:55 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Czekam na zmienniczkę. Siedem równych tygodni z inteligentną demencją. Dawny nauczyciel i pózniejszy szef firmy.Planuję powrót ale to moje plany jak najwyzszy zaajceptuje bo zawsze ma swoje scenariusze wobec mnie /Bóg/ .
Życze Wszystkim spokojen pracy , zdrówka udanych urlopów, spełnienia planów i wymarzonych miejsc pracy.
Hejka Moi drodzy.
Czeka mnie 25 godzinna jazda do mojego gniazda.papa:aniolki:

Michasiu szczesliwej podrozy i wspanialego urlopu....
25 czerwca 2017 13:57 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Hejka Moi drodzy.

Wszystkiego co najlepsze ,na zasłużonym urlopie !  Zaglądaj do Nas.
25 czerwca 2017 15:11
Ann1967

Michasiu szczesliwej podrozy i wspanialego urlopu....

Dziękuję
25 czerwca 2017 15:13 / 2 osobom podoba się ten post
Alaska

Wszystkiego co najlepsze ,na zasłużonym urlopie ! :papa: Zaglądaj do Nas.

Zaglądam cały czas i będę zagladac. papa
25 czerwca 2017 15:31 / 2 osobom podoba się ten post
michasia

Hejka Moi drodzy.

Szerokosci miłego urlopu
25 czerwca 2017 15:37 / 2 osobom podoba się ten post
michasia

Hejka Moi drodzy.

Szczęśliwej podróży Michasiu życzę.