Pożegnajki #2

27 października 2017 17:58 / 7 osobom podoba się ten post
27 października 2017 18:17 / 7 osobom podoba się ten post
Mamusia. Wysylam Ci cala pozytywna energie jaka posiadam. Mam nadzieje, ze choc troche Ci to pomoze. Wierze,ze tak.
27 października 2017 18:45 / 3 osobom podoba się ten post
mamusia2

Witam czy ktoś mnie pamięta;Zawsze lubiłam te forum.Nawet jak się nie udzielalam to zawsze was czytam a dziś was proszę p modlitwę.Wykryto u mnie guza trzustki.Bardzo się boję.Każde wsparcie się przyda.

Będzie dobrze.
27 października 2017 18:56 / 5 osobom podoba się ten post
mamusia2

Witam czy ktoś mnie pamięta;Zawsze lubiłam te forum.Nawet jak się nie udzielalam to zawsze was czytam a dziś was proszę p modlitwę.Wykryto u mnie guza trzustki.Bardzo się boję.Każde wsparcie się przyda.

Poczytaj co Ci napiszę. Doskonale Cię rozumiem, sam przeszedłem to samo. Najpierw USG- złe, potem Tomograf- diagnoza rak trzustki, potem Rezonans- rak trzustki...Lekarz się nie poddal...Pojechałem do Szczecina na badanie specjalistyczne trzustki EUS. Tam weszli , zobaczyli, pobrali wycinki i czekalem 4 tygodnie na wynik. Okazalo się, że to torbiel z łagodnymi komórkami. Mam drugie życie. Ty też tak zrób. EUS i będzie to samo...Zobaczysz. Jeszcze razem będziemy śmiać się i żartować. Głowa do góry, będzie dobrze.
27 października 2017 19:18 / 5 osobom podoba się ten post
mamusia2

Też cię pamiętam. Głowa do góry , myśl pozytywnie, dbaj o siebie . 
27 października 2017 19:25 / 5 osobom podoba się ten post
mamusia2

Nie poprzestawaj na jednej diagnozie i jednym lekarzu. Trzymam za Ciebie kciuki i życzę zdrowia.
27 października 2017 19:33 / 5 osobom podoba się ten post
Chcieli mnie ciąć w Szczecinku.Usunąć całą trzustke ale zrezygnowałam tersz czekam na miejsce w klinice onkologicznej w Bydgoszczy tam słyszałam ze jest najlepszy szpital w Europie.będę walczyć.
27 października 2017 19:33 / 2 osobom podoba się ten post
Chcieli mnie ciąć w Szczecinku.Usunąć całą trzustke ale zrezygnowałam tersz czekam na miejsce w klinice onkologicznej w Bydgoszczy tam słyszałam ze jest najlepszy szpital w Europie.będę walczyć.
27 października 2017 19:34 / 4 osobom podoba się ten post
mamusia2

Walcz Mamusia2, walcz bo warto,,,
27 października 2017 19:38 / 3 osobom podoba się ten post
mamusia2

Zrób badanie EUS jak najszybciej...
27 października 2017 20:06 / 6 osobom podoba się ten post
mamusia2

Dużo siły Ci życzę.Bydgoszcz rzeczywiście najlepsza a także najnowocześniej w sprzęt diagnostyczno-leczniczy wyposażona onkologia.Trzymam kciuki .
27 października 2017 20:11 / 3 osobom podoba się ten post
mamusia2

To nie wyrok. Nastaw się na przeprawę życia, wracaj do zdrowia. 
27 października 2017 20:11 / 5 osobom podoba się ten post
mamusia2

Mamusia2 ja Ciebie pamiętam.Będzie dobrze.
27 października 2017 20:30
opiekun.5

Poczytaj co Ci napiszę. Doskonale Cię rozumiem, sam przeszedłem to samo. Najpierw USG- złe, potem Tomograf- diagnoza rak trzustki, potem Rezonans- rak trzustki...Lekarz się nie poddal...Pojechałem do Szczecina na badanie specjalistyczne trzustki EUS. Tam weszli , zobaczyli, pobrali wycinki i czekalem 4 tygodnie na wynik. Okazalo się, że to torbiel z łagodnymi komórkami. Mam drugie życie. Ty też tak zrób. EUS i będzie to samo...Zobaczysz. Jeszcze razem będziemy śmiać się i żartować. Głowa do góry, będzie dobrze.

Opiekun 5 a możemy skontaktować się jakoś prywatne.
27 października 2017 20:35 / 2 osobom podoba się ten post
mamusia2

Opiekun 5 a możemy skontaktować się jakoś prywatne.

Możemy...wpiszę Cię w znajomych... a tam moja małpa...