Pożegnajki #2

27 października 2017 20:57 / 1 osobie podoba się ten post
mamusia2

Opiekun 5 a możemy skontaktować się jakoś prywatne.

Idź : małpa...wiadomość
27 października 2017 22:31 / 3 osobom podoba się ten post
mamusia2

Chcieli mnie ciąć w Szczecinku.Usunąć całą trzustke ale zrezygnowałam tersz czekam na miejsce w klinice onkologicznej w Bydgoszczy tam słyszałam ze jest najlepszy szpital w Europie.będę walczyć.

Również Ciebie pamiętam. Nie poddawaj się- trzymam kciuki.
28 października 2017 06:28 / 5 osobom podoba się ten post
mamusia2

Chcieli mnie ciąć w Szczecinku.Usunąć całą trzustke ale zrezygnowałam tersz czekam na miejsce w klinice onkologicznej w Bydgoszczy tam słyszałam ze jest najlepszy szpital w Europie.będę walczyć.

Trzymam kciuki,będzie dobrze,a Bydgoszcz rzeczywiście najlepsza,wiem,bo jeżdżę tam z mężem.Mamusia 2 a pomodlić się zawsze mogę,to nie zaszkodzi.Wierzę jednak,że wszystko skończy się dobrze.
28 października 2017 09:28 / 3 osobom podoba się ten post
mamusia2

Witam czy ktoś mnie pamięta;Zawsze lubiłam te forum.Nawet jak się nie udzielalam to zawsze was czytam a dziś was proszę p modlitwę.Wykryto u mnie guza trzustki.Bardzo się boję.Każde wsparcie się przyda.

Wioleta trzymaj się .Głową do góry.Zdrowia życzę.
28 października 2017 21:38 / 10 osobom podoba się ten post
Tu się pożegnam:)Kompa ze sobą do szpitala nie biorę,kolejna rzecz do pilnowania by była:)A w telefonie mam tylko FB.Nie pozabijać mi się tu!Do napisania:)
28 października 2017 21:42 / 5 osobom podoba się ten post
kasia63

Tu się pożegnam:)Kompa ze sobą do szpitala nie biorę,kolejna rzecz do pilnowania by była:)A w telefonie mam tylko FB.Nie pozabijać mi się tu!Do napisania:)

Kasiu,powodzenia i nie śpij za długo na tym stole operacyjnym,bo z tegop co wiem niezbyt wygodny. Trzymam kciuki.
28 października 2017 21:44 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Dużo siły Ci życzę.Bydgoszcz rzeczywiście najlepsza a także najnowocześniej w sprzęt diagnostyczno-leczniczy wyposażona onkologia.Trzymam kciuki .

Wszystko będzie dobrze... Wracaj jak najszybciej...
29 października 2017 05:36 / 1 osobie podoba się ten post
opiekun.5

Wszystko będzie dobrze... Wracaj jak najszybciej...:-)

Mamusia 2, nie zapomniałam i wierzę że wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki i wracaj szybko.
29 października 2017 05:39 / 3 osobom podoba się ten post
Kasia 63 , powodzenia Foczko i nie daj za sobą za długo tęsknić.
29 października 2017 07:40 / 1 osobie podoba się ten post
mamusia2

, Mamusia, ja jestem z Bydgoszczy, napisz@ , jak będziesz, w styczniu będę w domu. Pozdrawiam serdecznie
29 października 2017 08:50 / 3 osobom podoba się ten post
Kasia 63....powodzenia. Trzymam kciuki.
29 października 2017 09:54
dorotee

:aniolki:, Mamusia, ja jestem z Bydgoszczy, napisz@ , jak będziesz, w styczniu będę w domu. Pozdrawiam serdecznie

Odezwę się.
29 października 2017 10:15
ewa59

Kasia 63....powodzenia. Trzymam kciuki.

Kasiu .Trzymaj się .
29 października 2017 10:21
kasia63

Kasia 63 zdrówka życzę.trzymam kciuki m
29 października 2017 10:23
kasia63