Opiekun 5 a możemy skontaktować się jakoś prywatne.
Opiekun 5 a możemy skontaktować się jakoś prywatne.
Chcieli mnie ciąć w Szczecinku.Usunąć całą trzustke ale zrezygnowałam tersz czekam na miejsce w klinice onkologicznej w Bydgoszczy tam słyszałam ze jest najlepszy szpital w Europie.będę walczyć.
Chcieli mnie ciąć w Szczecinku.Usunąć całą trzustke ale zrezygnowałam tersz czekam na miejsce w klinice onkologicznej w Bydgoszczy tam słyszałam ze jest najlepszy szpital w Europie.będę walczyć.
Witam czy ktoś mnie pamięta;Zawsze lubiłam te forum.Nawet jak się nie udzielalam to zawsze was czytam a dziś was proszę p modlitwę.Wykryto u mnie guza trzustki.Bardzo się boję.Każde wsparcie się przyda.
Tu się pożegnam:)Kompa ze sobą do szpitala nie biorę,kolejna rzecz do pilnowania by była:)A w telefonie mam tylko FB.Nie pozabijać mi się tu!Do napisania:)
Dużo siły Ci życzę.Bydgoszcz rzeczywiście najlepsza a także najnowocześniej w sprzęt diagnostyczno-leczniczy wyposażona onkologia.Trzymam kciuki .
Wszystko będzie dobrze... Wracaj jak najszybciej...:-)
:aniolki:, Mamusia, ja jestem z Bydgoszczy, napisz@ , jak będziesz, w styczniu będę w domu. Pozdrawiam serdecznie
Kasia 63....powodzenia. Trzymam kciuki.
Tu się pożegnam:)Kompa ze sobą do szpitala nie biorę,kolejna rzecz do pilnowania by była:)A w telefonie mam tylko FB.Nie pozabijać mi się tu!Do napisania:)