Pożegnajki #2

29 października 2017 11:07

29 października 2017 11:16
29 października 2017 12:26 / 1 osobie podoba się ten post
mamusia2

Chcieli mnie ciąć w Szczecinku.Usunąć całą trzustke ale zrezygnowałam tersz czekam na miejsce w klinice onkologicznej w Bydgoszczy tam słyszałam ze jest najlepszy szpital w Europie.będę walczyć.

Dobrze robisz , trafisz w bardzo dobre ręce . Pozdrawiam
29 października 2017 12:33 / 2 osobom podoba się ten post
mamusia2

Chcieli mnie ciąć w Szczecinku.Usunąć całą trzustke ale zrezygnowałam tersz czekam na miejsce w klinice onkologicznej w Bydgoszczy tam słyszałam ze jest najlepszy szpital w Europie.będę walczyć.

Oczywiście ze się nie poddawaj,powodzenia, będzie dobrze
29 października 2017 14:43 / 1 osobie podoba się ten post
mamusia2

29 października 2017 17:12 / 6 osobom podoba się ten post
No,a ja żegnam na przeszło 6 tygodni domowe pielesze,jutro o 6 rano busikiem-richtung Deutschland.Koniec laby,grunt,że święta wreszcie spędzę w domu.Do zobaczenia po drugiej stronie mocy.Jak się dorwę do neta,dam znać,co i jak,trzymcie kciuki
29 października 2017 17:19 / 3 osobom podoba się ten post
Kruszynka64

No,a ja żegnam na przeszło 6 tygodni domowe pielesze,jutro o 6 rano busikiem-richtung Deutschland:ona placze:.Koniec laby,grunt,że święta wreszcie spędzę w domu.Do zobaczenia po drugiej stronie mocy.Jak się dorwę do neta,dam znać,co i jak,trzymcie kciuki :flaga Polski:

Kruszynko .Szerokości ,i dobrej szteli życzę.
29 października 2017 17:35 / 3 osobom podoba się ten post
Kruszynka64

No,a ja żegnam na przeszło 6 tygodni domowe pielesze,jutro o 6 rano busikiem-richtung Deutschland:ona placze:.Koniec laby,grunt,że święta wreszcie spędzę w domu.Do zobaczenia po drugiej stronie mocy.Jak się dorwę do neta,dam znać,co i jak,trzymcie kciuki :flaga Polski:

Szczęśliwe i bezpiecznej podróży Kruszynko życzę.
30 października 2017 05:27 / 3 osobom podoba się ten post
Kruszynka64

Witam!  To Ty Kruszynko64 jesteś tą piękną różyczką

Spokojnej pracy.

30 października 2017 17:37 / 8 osobom podoba się ten post
Cześć ludziska na telefpnie takie małe litery ze na ślepo skrobe Ł ozka dla mnie zabrakło .nowy termin na czwartek. Zla jak nie wiem co.Wrrr
30 października 2017 17:39 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Cześć ludziska na telefpnie takie małe litery ze na ślepo skrobe Ł ozka dla mnie zabrakło .nowy termin na czwartek. Zla jak nie wiem co.Wrrr

Spokojnie... do czwartku niedaleko...
18 listopada 2017 08:18 / 9 osobom podoba się ten post
Droga Migdaleno ,szczęśliwej podróży, szerokości.....w domu też ma być szeroko ,za chwilę będziesz mieć " gdzie" i z kim miła Magdzie, udanego pożycia....i wspaniałego wypoczynku.
18 listopada 2017 14:19 / 13 osobom podoba się ten post
Alaska

Droga Migdaleno ,szczęśliwej podróży, szerokości.....w domu też ma być szeroko :oczko2:,za chwilę będziesz mieć " gdzie" i z kim miła Magdzie, udanego pożycia....i wspaniałego wypoczynku.:buziaki2: :papa1:

A  dziekuje bardzo, po dlugim pobycie , mam juz robaki w dupsku.Jeszcze sie nie nakrecam , bo jeszcze jutro dzien musze zaliczyc, ale jutro juz bedzie piekna pani - wiec jakos zleci.
18 listopada 2017 20:12 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

A  dziekuje bardzo, po dlugim pobycie , mam juz robaki w dupsku.Jeszcze sie nie nakrecam , bo jeszcze jutro dzien musze zaliczyc, ale jutro juz bedzie piekna pani - wiec jakos zleci.:flaga Polski:
:motor:

Magdzie szerokiej drogi korzystaj z wolności ,wykorzystuj męża i odzywaj się
19 listopada 2017 07:29 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

A  dziekuje bardzo, po dlugim pobycie , mam juz robaki w dupsku.Jeszcze sie nie nakrecam , bo jeszcze jutro dzien musze zaliczyc, ale jutro juz bedzie piekna pani - wiec jakos zleci.:flaga Polski:
:motor:

Magdzie- szybkiej i bezpiecznej drogi do domu!!!!I samych pięknych dni i nocy na urlopie!!!