Pożegnajki #2

20 listopada 2017 20:49 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Czas się już z Wami pożegnać i iść lulu bo jutro wcześnie wstaję,nawet bardzo wcześnie.
Tak więc dziękuję i za dobrą zabawę ,narzekania i tematy poważne i mniej poważne.
Trzymajcie się Wszyscy - głowy do góry i naprzód, bo życie krótkie jest i do napisania :buziaki2::hejka1:

Szęśliwej podróży,odpoczywaj
20 listopada 2017 20:51 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Czas się już z Wami pożegnać i iść lulu bo jutro wcześnie wstaję,nawet bardzo wcześnie.
Tak więc dziękuję i za dobrą zabawę ,narzekania i tematy poważne i mniej poważne.
Trzymajcie się Wszyscy - głowy do góry i naprzód, bo życie krótkie jest i do napisania :buziaki2::hejka1:

Szerokosci po trasie. I odzywaj sie czasami. Oraz pochwal ciasteczkami jak juz ich trochu naprodukujesz :))))
20 listopada 2017 21:08 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Dzieki Wam kochani, za fajne chwile , z Wami czas szybko plynie )).
Do napisania czasem z domu , bo czesto nie bede zagladac tu , ale rozumiecie , prawda?))
Dla Was wszystkich pierdykne jeszcze jeniołka :aniolki::buziaki:

Szczęśliwego powrotu do domu i wypoczywaj.
20 listopada 2017 21:09 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Szczęśliwego lotu.
20 listopada 2017 21:22 / 2 osobom podoba się ten post
Helena2311

Szczęśliwego powrotu do domu i wypoczywaj.:-)

Możliwe , że już trochę wypoczęła ...o 13.32 była w domku
20 listopada 2017 21:24 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Możliwe , że już trochę wypoczęła ...o 13.32 była w domku :smiech3:

20 listopada 2017 21:37 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Miękkiego lądowania i fajnego urlopu Tina.......
20 listopada 2017 21:40 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

Do napisania czasem z domu , bo czesto nie bede zagladac tu , ale rozumiecie , prawda?))

Magdziu, szczęśliwej podróży i miłego wypoczynku w domu życzę

20 listopada 2017 21:42
tina 100%

Tina,   spokojnej, bezpiecznej podróży życzę,
oraz miłego wypoczynku w domku

20 listopada 2017 21:43 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Rozumiemy, rozumiemy, ale popisać i tak z Tobą chcemy  
20 listopada 2017 21:45 / 3 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Magdziu, szczęśliwej podróży i miłego wypoczynku w domu życzę:buziaki1:

:flaga Polski:

Madziu ...miłego pobytu w domu ....nie odpoczywaj ....bez tchu ...bez opamiętania :sex:
23 listopada 2017 18:17 / 15 osobom podoba się ten post
Nie będę odkładała na później , bo jeszcze powiecie , że po chamsku ani do widzenia ....ani pocałuj mnie w doopę nie powiedziałam . Z doskoku jeszcze będę tu zaglądała , ale pożegnam się już teraz ....kulturalna jestem ......czasem .
Jutro ok. 4 nad ranem ( bo to jeszcze nie rano ) ruszam na Dojczlandy . Stresa mam , bo jak mogłoby być inaczej . Jadę na nową sztelę jako pierwsza opiekunka do Kolonii- Lindenthal . Może być ciężko ...pani ma raka . Pieniądze bardzo fajne i gitarra .....Przysięgano mi , że jest internet , bo bardzo nalegałam na takie miejsce . Okaże się w praniu . Jeśli nie będzie to będę walczyć ....nie przyznam się , że mam w telefonie , bo nie i już .... Zatem kochane MRÓWECZKI ....do popisania po drugiej stronie mocy ...oby nie w "Poskarżyjkach "......Nie cieszcie się za bardzo , że już dzisiaj zamilknę , bo jak napisałam wcześniej z doskoku będę zaglądać ....
23 listopada 2017 18:53 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Nie będę odkładała na później , bo jeszcze powiecie , że po chamsku ani do widzenia ....ani pocałuj mnie w doopę nie powiedziałam . Z doskoku jeszcze będę tu zaglądała , ale pożegnam się już teraz ....kulturalna jestem ......czasem .
Jutro ok. 4 nad ranem ( bo to jeszcze nie rano ) ruszam na Dojczlandy . Stresa mam , bo jak mogłoby być inaczej . Jadę na nową sztelę jako pierwsza opiekunka do Kolonii- Lindenthal . Może być ciężko ...pani ma raka . Pieniądze bardzo fajne i gitarra .....Przysięgano mi , że jest internet , bo bardzo nalegałam na takie miejsce . Okaże się w praniu . Jeśli nie będzie to będę walczyć ....nie przyznam się , że mam w telefonie , bo nie i już .... Zatem kochane MRÓWECZKI ....do popisania po drugiej stronie mocy ...oby nie w "Poskarżyjkach "......Nie cieszcie się za bardzo , że już dzisiaj zamilknę , bo jak napisałam wcześniej z doskoku będę zaglądać ....:bzy_bzy:

Co Ty się dzisiaj nabzykasz ....to Twoje. .  
23 listopada 2017 19:43 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Jutro ok. 4 nad ranem ( bo to jeszcze nie rano ) ruszam na Dojczlandy . Stresa mam , bo jak mogłoby być inaczej . Jadę na nową sztelę jako pierwsza opiekunka do Kolonii- Lindenthal . Może być ciężko ...pani ma raka . Pieniądze bardzo fajne i gitarra .....Przysięgano mi , że jest internet , bo bardzo nalegałam na takie miejsce . Okaże się w praniu . Jeśli nie będzie to będę walczyć ....nie przyznam się , że mam w telefonie , bo nie i już .... Zatem kochane MRÓWECZKI ....do popisania po drugiej stronie mocy ...oby nie w "Poskarżyjkach "......Nie cieszcie się za bardzo , że już dzisiaj zamilknę , bo jak napisałam wcześniej z doskoku będę zaglądać ....:bzy_bzy:

Baśka.....trzymaj się.....szerokiej drogi i odezwij się jak dojedziesz....I masz janiołka ode mnie  
Do mnie będziesz miała 100 km to wsiądź na rower i przyjadź.....
23 listopada 2017 19:54 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Powodzenia i szerokości Barbaro.