Mazowieckie

29 października 2016 22:20 / 2 osobom podoba się ten post
Kobietka

I jak w tej knajpie ? Bo jakoś się zoragnizować nie możemy.....:placz3:

Ta knajpka w srodmiesciu . Bardzo fajna ale towsrzystwo troche hmmmm. Od 60 w gore:):):) Typowa knajpa zeby cos zjesc. Na takie spotkanie chyba sie nie nadaje. Na randke to tak::):)
29 października 2016 22:23 / 2 osobom podoba się ten post
Kobietka

Jak jedziesz do W-wy, to może byśmy tym samym jechaly...jak jechałam w tę stronę, to w Giessen chwilkę staliśmy, ludzie wysiadali...

A od czego zależy data Twojego wyjazdu? Ja nie mogę zmienić. 
Fajnie by było spotkać się w drodze. 
29 października 2016 22:24 / 2 osobom podoba się ten post
Caroll

Ta knajpka w srodmiesciu . Bardzo fajna ale towsrzystwo troche hmmmm. Od 60 w gore:):):) Typowa knajpa zeby cos zjesc. Na takie spotkanie chyba sie nie nadaje. Na randke to tak::):)

Od 60 w górę ? Nie, to chyba nie dla nas.....
Ale wylukałam, że śródmieście
29 października 2016 22:28
Caroll

Myślałam, że knajpka też na Ursynowie. 
29 października 2016 22:30 / 1 osobie podoba się ten post
Ellax2

A od czego zależy data Twojego wyjazdu? Ja nie mogę zmienić. 
Fajnie by było spotkać się w drodze. :brawo1:

Ostatnio moja koordynatorka (z mojej firmy) coś wspomniała, jak będziemy ustalać, to mówisz, żeby 30.11....? A ten Twój skąd jedzie ? Ja z Offenburga. Ale zaczyna gdzieś tam. Chyba...
29 października 2016 22:30 / 2 osobom podoba się ten post
Kobietka

Od 60 w górę ? Nie, to chyba nie dla nas.....:lol3:
Ale wylukałam, że śródmieście :niech zyje:

"Stara szafa" - nazwa zobowiązuje. 
29 października 2016 22:32 / 1 osobie podoba się ten post
Ellax2

"Stara szafa" - nazwa zobowiązuje. :na wozku1::na wozku2:

No masz rację !  Nie skumałam
29 października 2016 22:32
Kobietka

Ostatnio moja koordynatorka (z mojej firmy) coś wspomniała, jak będziemy ustalać, to mówisz, żeby 30.11....? A ten Twój skąd jedzie ? Ja z Offenburga. Ale zaczyna gdzieś tam. Chyba...

Od Frankfurtu, a wcześniej to nie wiem. Sprawdzę zaraz. 
29 października 2016 22:36 / 2 osobom podoba się ten post
Ellax2

"Stara szafa" - nazwa zobowiązuje. :na wozku1::na wozku2:

No i już żeśta sobie nagrabiły tą " Starą szafą " ! I jeszcze te emotikony na wózkach ? 
29 października 2016 22:38 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

No i już żeśta sobie nagrabiły tą " Starą szafą " ! I jeszcze te emotikony na wózkach ? :lol3:

A było podglądać? 
29 października 2016 22:43 / 1 osobie podoba się ten post
Ellax2

Zaraz, zaraz. Dziś jest 29. a Caroll proponował podróż 30. i już jest na miejscu. Weź się z takim umów, to cię wystawi do wiatru. Ech... :brak wiary:

No fakt o jeden dzien sie wyjazd przyspieszyl. Tak wyszlo:(:( Ale to tylko dlatego ze nie bylo chetnych na podroz:):) Spadam spac . Ja tu nie przyjechalem poto zeby na nartach jezdzic. Dobranoc
29 października 2016 22:43
Kobietka, gupi ten rozkład. Jak był eurobus, to zawsze wiedziałam o której w jakim mieście będę, a teraz lipa. Coś wymyślę. Zapytam zamykając bilet. A gdzie masz przesiadkę?
29 października 2016 22:47
Caroll

No fakt o jeden dzien sie wyjazd przyspieszyl. Tak wyszlo:(:( Ale to tylko dlatego ze nie bylo chetnych na podroz:):) Spadam spac . Ja tu nie przyjechalem poto zeby na nartach jezdzic. Dobranoc

Nie musisz się tłumaczyć. Żartowałam. 
Nie kumam o co chodzi z tymi nartami... 
29 października 2016 22:55
Ellax2

Nie musisz się tłumaczyć. Żartowałam. 
Nie kumam o co chodzi z tymi nartami... :rozmysla:

ja nie mazowszanka, ale wyjasnie, oh Caroll wyjechal o godz. 15tej, zeby na 14ta byc w Warszawie, na nartach nie jezdzi, bo na drazku swiczyc woli, taka mial tez nadzieje tylko miesiace mu sie pomyliły
29 października 2016 22:56 / 1 osobie podoba się ten post
Ellax2

A było podglądać? :lol2:

Niechcący zalukałam ...Młódki się cholery znalazły .....chyba z odzysku