I jak w tej knajpie ? Bo jakoś się zoragnizować nie możemy.....:placz3:
I jak w tej knajpie ? Bo jakoś się zoragnizować nie możemy.....:placz3:
Jak jedziesz do W-wy, to może byśmy tym samym jechaly...jak jechałam w tę stronę, to w Giessen chwilkę staliśmy, ludzie wysiadali...
Ta knajpka w srodmiesciu . Bardzo fajna ale towsrzystwo troche hmmmm. Od 60 w gore:):):) Typowa knajpa zeby cos zjesc. Na takie spotkanie chyba sie nie nadaje. Na randke to tak::):)
Ta knajpka w srodmiesciu . Bardzo fajna ale towsrzystwo troche hmmmm. Od 60 w gore:):):) Typowa knajpa zeby cos zjesc. Na takie spotkanie chyba sie nie nadaje. Na randke to tak::):)
A od czego zależy data Twojego wyjazdu? Ja nie mogę zmienić.
Fajnie by było spotkać się w drodze. :brawo1:
Od 60 w górę ? Nie, to chyba nie dla nas.....:lol3:
Ale wylukałam, że śródmieście :niech zyje:
"Stara szafa" - nazwa zobowiązuje. :na wozku1::na wozku2:
Ostatnio moja koordynatorka (z mojej firmy) coś wspomniała, jak będziemy ustalać, to mówisz, żeby 30.11....? A ten Twój skąd jedzie ? Ja z Offenburga. Ale zaczyna gdzieś tam. Chyba...
"Stara szafa" - nazwa zobowiązuje. :na wozku1::na wozku2:
No i już żeśta sobie nagrabiły tą " Starą szafą " ! I jeszcze te emotikony na wózkach ? :lol3:
Zaraz, zaraz. Dziś jest 29. a Caroll proponował podróż 30. i już jest na miejscu. Weź się z takim umów, to cię wystawi do wiatru. Ech... :brak wiary:
No fakt o jeden dzien sie wyjazd przyspieszyl. Tak wyszlo:(:( Ale to tylko dlatego ze nie bylo chetnych na podroz:):) Spadam spac . Ja tu nie przyjechalem poto zeby na nartach jezdzic. Dobranoc
Nie musisz się tłumaczyć. Żartowałam.
Nie kumam o co chodzi z tymi nartami... :rozmysla:
A było podglądać? :lol2: