Mazowieckie

27 października 2016 14:33 / 2 osobom podoba się ten post
Ja w niedziele pozdrowie od Was Syrenke i kolumne Zygmunta:):)
27 października 2016 14:35 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Lena sama jeszcze nie wie ,bo mieszka teraz 150 km od Warszawy. Powiedziała ,że pomysli.

No tak. Mi jest łatwo powiedzieć... mieszkam trzy razy bliżej. Ale może uzna, że jednak warto i dołączy do nas. 
27 października 2016 14:36 / 2 osobom podoba się ten post
doda1961

Gdyby kolezanki zechciały jeszcze raz zmienic termin, to bede w stolicy 19 grudnia :-)

Data spotkania nie jest ostateczna. 
27 października 2016 14:38 / 2 osobom podoba się ten post
Caroll

Och Caroll,jak ja ci zazdroszczę to nie pytaj....
27 października 2016 14:39 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Gdyby kolezanki zechciały jeszcze raz zmienic termin, to bede w stolicy 19 grudnia :-)

Poważnie ?  Byłoby super,bardzo chciałabym ciebie poznać w realu
27 października 2016 14:39 / 2 osobom podoba się ten post
Caroll

Tylko nie wchodź tam do niego, krzyknij mu z dołu. Na następne spotkanie musisz być w jednym kawałku. 
27 października 2016 14:42 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Poważnie ?  Byłoby super,bardzo chciałabym ciebie poznać w realu :-)

Jak najpowazniej. Będę do dyspozycji od samego rana . Też bardzo chciałabym Cię poznać i inne Mazowszanki też.
27 października 2016 14:44 / 2 osobom podoba się ten post
No to juz teraz nawet trzeba przesunąć to spotkanie,wyjścia nie ma.
27 października 2016 14:46 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

No to juz teraz nawet trzeba przesunąć to spotkanie,wyjścia nie ma.

Teraz tak. Nie ma siły.  Czyli 17. nieaktualny. 
27 października 2016 14:51 / 2 osobom podoba się ten post
Super by było dziewczyny. Ląduję na Okęciu 19 grudnia rano, odbieram auto z parkingu i stawiam się w umówione miejsce
27 października 2016 14:53 / 2 osobom podoba się ten post
doda1961

Super by było dziewczyny. Ląduję na Okęciu 19 grudnia rano, odbieram auto z parkingu i stawiam się w umówione miejsce:-)

W takim razie ja do Warszawy pojadę dzień wcześniej,przenocuję u córki,a potem możemy razem poczekać na resztę. To jest chyba poniedziałek,nie?
27 października 2016 14:55 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

W takim razie ja do Warszawy pojadę dzień wcześniej,przenocuję u córki,a potem możemy razem poczekać na resztę. To jest chyba poniedziałek,nie?

Dokładnie, to jest poniedziałek. Ja również mam gdzie poczekać do południa, czy też popołudnia, tak więc godzina spotkania jest otwarta. Bylebym do wieczora wróciła do Łodzi, no chyba, że nam sie przeciągnie , ale to też nie problem. Autostrada to ja w godzinkę smignę do domeczku, nie ma problemu.
27 października 2016 15:27 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Czyli jak ustalamy.?19 grudnia koło 12godziny Złote Tarasy.Tam by mi pasowało i Metro i inne komunikacje.???
27 października 2016 15:34
teresadd

Czyli jak ustalamy.?19 grudnia koło 12godziny Złote Tarasy.Tam by mi pasowało i Metro i inne komunikacje.???

Niech inni negocjują, bo mi pasuje wszystko. 
27 października 2016 15:43 / 1 osobie podoba się ten post
Ellax2

Niech inni negocjują, bo mi pasuje wszystko. :brawo1:

Mnie zasadniczo tez. Będę w Warszawie juz około 9 rano, więc się dostosuje. Nie wiem co prawda, gdzie te Złote Tarasy, ale sobie wygoogluję, albo nawigacja mnie zaprowadzi . W ostateczności wsiądę w taksówkę i tez dowiezie na miejsce W centrum Warszawy to ja nie bylam chyba ze 20 lat albo i więcej, ale ludzie mówią, że jest pięknie