Mazowieckie

27 października 2016 16:52 / 2 osobom podoba się ten post
doda1961

Mnie zasadniczo tez. Będę w Warszawie juz około 9 rano, więc się dostosuje. Nie wiem co prawda, gdzie te Złote Tarasy, ale sobie wygoogluję, albo nawigacja mnie zaprowadzi . W ostateczności wsiądę w taksówkę :-) i tez dowiezie na miejsce:-) W centrum Warszawy to ja nie bylam chyba ze 20 lat albo i więcej, ale ludzie mówią, że jest pięknie :-)

Zaraz kolo dworca centralnego.
27 października 2016 17:10 / 2 osobom podoba się ten post
doda1961

Mnie zasadniczo tez. Będę w Warszawie juz około 9 rano, więc się dostosuje. Nie wiem co prawda, gdzie te Złote Tarasy, ale sobie wygoogluję, albo nawigacja mnie zaprowadzi . W ostateczności wsiądę w taksówkę :-) i tez dowiezie na miejsce:-) W centrum Warszawy to ja nie bylam chyba ze 20 lat albo i więcej, ale ludzie mówią, że jest pięknie :-)

Złote Tarasy to galeria koło dworca centralnego.
27 października 2016 17:21 / 1 osobie podoba się ten post
Czy ja o czymś nie wiem.....?
27 października 2016 17:43 / 1 osobie podoba się ten post
Kobietka

Czy ja o czymś nie wiem.....?

Już chciałam list gończy za Tobą wysyłać. 
27 października 2016 17:46 / 1 osobie podoba się ten post
Ellax2

Już chciałam list gończy za Tobą wysyłać. :-)

Ech, bo jakoś mi tak......smutno itd.  ale co będę się skarżyć ?
Dzięki, miło, że ktoś by mnie szukał....
27 października 2016 17:52 / 2 osobom podoba się ten post
Caroll

Ja w niedziele pozdrowie od Was Syrenke i kolumne Zygmunta:):)

Pozdrów A kiedy wyjeżdżasz ? Szkoda, że nie przejeżdżasz gdzieś tu, niedaleko...
27 października 2016 17:52 / 2 osobom podoba się ten post
Kobietka

Ech, bo jakoś mi tak......smutno itd.  ale co będę się skarżyć ? :zalamka2:
Dzięki, miło, że ktoś by mnie szukał....:zawstydzony:

Skarż się, to Ci ulży. Mi też tak jakoś...  tęskno, bo nudno albo nudno, bo tęskno... A w temacie - gdzie reszta Ziomali? Bo tu sprawa jest. Kosmetyczna zmiana zaszła. 
27 października 2016 18:01 / 1 osobie podoba się ten post
Ellax2

Skarż się, to Ci ulży. Mi też tak jakoś...  tęskno, bo nudno albo nudno, bo tęskno... A w temacie - gdzie reszta Ziomali? Bo tu sprawa jest. Kosmetyczna zmiana zaszła. 

Dzięki.
No właśnie zauważyłam. Mam termin u specjalisty na 19.12, ale chyba jakoś rano....Muszę sprawdzić. Ale i tak będę, najwyżej chwilkę poczekacie. Bo chyba poczekacie....? A co z Geronimo ? Bo  chyba tylko on jeden może być jako przedstawiciel płci przeciwnej ?
Ale się rozpytałam.....
27 października 2016 18:15 / 2 osobom podoba się ten post
Kobietka

:przytula: Dzięki.
No właśnie zauważyłam. Mam termin u specjalisty na 19.12, ale chyba jakoś rano....Muszę sprawdzić. Ale i tak będę, najwyżej chwilkę poczekacie. Bo chyba poczekacie....? A co z Geronimo ? Bo  chyba tylko on jeden może być jako przedstawiciel płci przeciwnej ?
Ale się rozpytałam.....:zlosliwy:

Jasne, że poczekamy. Ja na pewno. 
27 października 2016 18:53 / 2 osobom podoba się ten post
Witaj Mazowsze...... pisze Mazowszanka.  Moło mam czasu dla forum i do tej pory przegapiłam umawianie się na zlot w Złotych Tarasach. Też bardzo chciałabm spotkać się  z Wami, ale 19. grudnia, to chyba będę w drodze z DE do domu. Szkoda, bo po świętach pasowałoby mi lepiej.
27 października 2016 19:01 / 1 osobie podoba się ten post
Kobietka

Pozdrów :yo: A kiedy wyjeżdżasz ? Szkoda, że nie przejeżdżasz gdzieś tu, niedaleko...:-(

Jade w sobote rano. A gdzie to jest tu niedaleko??:)
27 października 2016 19:41 / 1 osobie podoba się ten post
Ellax2

Mnie już też nerwica ciąga.Jedno i to samo w kœłko Macieju.Ee.
27 października 2016 20:42 / 2 osobom podoba się ten post
Caroll

Jade w sobote rano. A gdzie to jest tu niedaleko??:)

Niedaleko Achern
Wiem, wiem. Jestem na końcu Niemiec ! I nie ma tu nikogo z Op24 !
27 października 2016 20:46
Co do terminu "Zlotu w  Złotych Tarasach" (Zofijo! Bardzo mi się podoba ta nazwa !) to będę śledzić Wasze ustalenia i postaram się dotrzeć na czas, ale tak do końca listopada fajnie byłoby znać termin....
27 października 2016 20:48 / 1 osobie podoba się ten post
Kobietka

Niedaleko Achern :brak wiary:
Wiem, wiem. Jestem na końcu Niemiec ! I nie ma tu nikogo z Op24 ! :zalamka2:

No jest to troche ale napewno ktos tam jest :):)