Jak wrzucasz zdjecia to naciskasz przegladaj a pozniej na dole wciskasz na zielono dodaj.
Jak wrzucasz zdjecia to naciskasz przegladaj a pozniej na dole wciskasz na zielono dodaj.
Mam u góry dodaj zdjecie i naciskam i nie mam przeglądaj tylko wybierz plik, wiec wybieram najpierw galeria i zdjecie które chce, pokazuje mi sie w tym okienku gdzie jest wybierz plik taki długi numer zdjęcia i wciskam dodaj i nic, na laptopie wczesniej widziałam jak się ładuje do 100 % tu nic.
Cos mi sie kojarzy ze ktos mial podobny problem? Chyba to byla wina przegladarki?
Mam tableta i chyba nic się nie da zrobić, w edytorze zdjęć mam nieaktywne okno zmień rozmiar tylko przytnij, kolor i takie tam pierdoły.
Serdeczne życzenia dla Twojej córki - Jubilatki :aniolki: .....a Tobie , mimo , że wiele lat minęło serdecznie współczuję ciężkiego porodu , bo ja to tak zwyczajnie zawsze rodziłam , no wiesz , drogami rodnymi , ale , żeby nóżkami ???..... znaczy , że jak , tak bardziej " bez uda " wychodziła , czy co ? :-))))))))))))))))))
Chce sie pochwalic ze dzis w Monachium urodziny miasta 857:yo:i ja dzis tam zawitałam...wystepy folklorystczne z całego swiata,ludzi mase...sklepy otwarte moj ulubiony galeria kauhof odwiedziłam,pocieszyłam oko...a jak deszcz lunał wszyscy chowali sie gdzie kto mogł...ale niedziela zleciała ...pozdrawiam:-)
Chce sie pochwalic ze dzis w Monachium urodziny miasta 857:yo:i ja dzis tam zawitałam...wystepy folklorystczne z całego swiata,ludzi mase...sklepy otwarte moj ulubiony galeria kauhof odwiedziłam,pocieszyłam oko...a jak deszcz lunał wszyscy chowali sie gdzie kto mogł...ale niedziela zleciała ...pozdrawiam:-)