Pochwalijki #2

30 czerwca 2015 23:49 / 4 osobom podoba się ten post
robert72

To ja się pochwalę, stało się...:taniec2::-)

Ktoś Cię poprosił o rękę? 
Jest się z czego cieszyć, fakt :D!
01 lipca 2015 00:02 / 3 osobom podoba się ten post
salazar

Ktoś Cię poprosił o rękę? 
Jest się z czego cieszyć, fakt :D!

Nie ktos a moja Kochana Anecia i to ja Ją poprosilem o rękę
01 lipca 2015 00:10 / 3 osobom podoba się ten post
robert72

To ta męska upierścieniona dłoń nie Twoja jest? Hmm ;(..
To teraz się pogubiłam :/..

Weź jakiś fotoreportaż zapodaj, to bedzie więcej uciechy :D.
01 lipca 2015 00:16 / 1 osobie podoba się ten post
salazar

Ucieche i przepiekny wieczór to mam razem z ukochaną natomiast Tobie życze spokojnej nocy
01 lipca 2015 00:24 / 8 osobom podoba się ten post
robert72

Ucieche i przepiekny wieczór to mam razem z ukochaną natomiast Tobie życze spokojnej nocy:taniec2::-)

Z całą pewnością jest cudowny i niezwykle romantyczny, jeśli po nocy siedzisz na opiekunkowym forum :D.
01 lipca 2015 06:29 / 6 osobom podoba się ten post
salazar

Z całą pewnością jest cudowny i niezwykle romantyczny, jeśli po nocy siedzisz na opiekunkowym forum :D.

Ja to nawet nie mam czym się chwalić , powinnam chyba w " Poskarżyjkach " cały czas siedzieć , bo nie dosyć , że nie mnie to nawet ja sama nie miałam kogo poprosić o rękę !.......a tak mi się ciężko z krzesła wstawało , tak mnie w krzyżach łupałoooooo !!!!.....jednak ciutkę zazdrosna jestem , ludzie to mają szczęście ! i o rękę poproszą , żeby się łatwiej wstawało i jeszcze pierścionek na paluszek włożą ! ......ja to już się chyba po to urodziłam , żebym całe życie przechlapane miała a w krzyżach łupieeeeeeeee !
01 lipca 2015 07:13 / 8 osobom podoba się ten post
salazar

Salazar. Jak ludzie są szczęśliwi, to nie dowalaj. Tak mało szczęścia wokół. Mnóżmy je.
01 lipca 2015 07:20 / 6 osobom podoba się ten post
robert72

To ja się pochwalę, stało się...:taniec2::-)

https://www.youtube.com/watch?v=dDjyL0ZjzpQRobert znaczy się,ze zostałes usidlony.Wreszczecie trafiłes na swoja droga polowę pomaranczy.Powiedziałeś" A "to teraz musisz iśc za ciosem.O ile dokładnie czytam wpisy to nie stałes jeszcze przed ołtarzem? to Toje pierwsze zareczyny i pierwszy bedzie slub.Wszystkiego dobrego - spełnienia w malżeństwie,ktore pewnie z rozsądku dojdzie do spełnienia.I nie zawracaj sobie głowy wpisami "niby dowcipnymi" niektorym inteligencja wylewa sie z ciasnych głów. Bedzie to pierwsze chyba" forumowe małżeństwo" chociaz pamietam były już czynione kroki do ze swatania jedej pary.Trzymajcie się dzieciaki
01 lipca 2015 08:05 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko1

https://www.youtube.com/watch?v=dDjyL0ZjzpQRobert znaczy się,ze zostałes usidlony.Wreszczecie trafiłes na swoja droga polowę pomaranczy.Powiedziałeś" A "to teraz musisz iśc za ciosem.O ile dokładnie czytam wpisy to nie stałes jeszcze przed ołtarzem? to Toje pierwsze zareczyny i pierwszy bedzie slub.Wszystkiego dobrego - spełnienia w malżeństwie,ktore pewnie z rozsądku dojdzie do spełnienia.I nie zawracaj sobie głowy wpisami "niby dowcipnymi" niektorym inteligencja wylewa sie z ciasnych głów. Bedzie to pierwsze chyba" forumowe małżeństwo" chociaz pamietam były już czynione kroki do ze swatania jedej pary.Trzymajcie się dzieciaki:niech zyje::niech zyje::niech zyje:

01 lipca 2015 14:00 / 5 osobom podoba się ten post
Jest Szafa przyjechala Jeszcze w paczkach, ale juz u mnie na poddaszu Kurcze, po tamtej pierwszej kanapie skrzywienie jakies mam. Balam sie, ze nie dadza rady wniesc A teraz sie na te paczuszki przez jakis czas napatrze... A jak juz sie napatrze to poskrecam Sasiad pomoze, obiecal
01 lipca 2015 14:04 / 11 osobom podoba się ten post
Dla Roberta powinszowania.
Milo jest wiedziec, ze ktos naprawde szczesliwy jest. Tak na duszy weselej

Pochwalam sie, ze bylam wczoraj z jednym Panem na lodach we wloskiej restauracji.
Bylo bardzo milo i sympatycznie.
Jednoczesnie zauwazam, ze upaly dopiero sie zaczely )
A dzisiaj po poludniu ide na basen. Z tym samym Panem.
01 lipca 2015 14:09 / 1 osobie podoba się ten post
Gratuluję pana ,oby ta znajomość kwitła ,a potem kto wie co może być .
01 lipca 2015 14:11 / 2 osobom podoba się ten post
robert72

Gratulacje ,pierścionek też mi się podoba.
01 lipca 2015 14:15 / 6 osobom podoba się ten post
ivetta

Gratuluję pana ,oby ta znajomość kwitła ,a potem kto wie co może być .

Zaden tam slub nie moze byc )
Ale dziekuje, milo jest.
Mnie niewiele do szczesciai potrzeba.
Samo zycie i bycie juz sprawia, ze cieszy mnie kazdy dzien i kazda chwila.
01 lipca 2015 14:18 / 2 osobom podoba się ten post
Najpierw mieszać z błotem" paniusie opiekunki" a potem chwalić się przed nimi...cóż trzeba mieć tupet... Uściślam bo wypadło pod postem Amelki ze to bylo nie do niej...