..a ja mam męża co robi płoty cudne z metloplastyki,A SWÓJ MAM DREWNIANY -bo czasu nie ma bidaczyna...
..a ja mam męża co robi płoty cudne z metloplastyki,A SWÓJ MAM DREWNIANY -bo czasu nie ma bidaczyna...
Najpierw mieszać z błotem" paniusie opiekunki" a potem chwalić się przed nimi...cóż trzeba mieć tupet... Uściślam bo wypadło pod postem Amelki ze to bylo nie do niej...
Ha , ha to naprawdę jakaś moda na szafy , bo ja też kupuję szafę .
Szafa już wybrana tylko trzeba sfinansować zakup i czekać na dostarczenie jej do domku .
Czeka mnie remoncik to i mebel musi być nowy .....Mąż nie bardzo zadowolony , bo ostatnimi czasy pochłania go praca na działce .
Nie, no ja zamowilam sobie na wymiar. Typu Komandor. Wybralam kolor i z pasem mlecznej szyby. Jak dla mnie rewelka. Sama szafe zaprojektowalam-
Tez w kolorze debu mlecznego biurko i polke.
Bardzo mnie sie podoba. Juz 2 lata ja mam. Ogromna, funkcjonalna, ladna i wszystko w jednym miuejscu.
Ubrania kurcza sie od zbyt wysokiej temperatury prania albo niewlasciwego proszku. A szafy? :-)
Ubrania kurcza sie od zbyt wysokiej temperatury prania albo niewlasciwego proszku. A szafy? :-)
Posłuchaj cudowna,inteligentna opiekunko, płyń swoim torem a ode mnie trzymaj sie jak najdalej.Tak delikatnie ci tylko sugeruję