Pochwalijki #2

05 lipca 2015 17:24 / 2 osobom podoba się ten post
Ewelina1

U mie to samo Mery...nawet nie zdążyłam majtek zdjąć:-)

Ja z uciechy wyskoczylam na taras i tez sie nie rozebralam 
05 lipca 2015 17:26 / 2 osobom podoba się ten post
Ewelina1

U mie to samo Mery...nawet nie zdążyłam majtek zdjąć:-)

Ewlina zaskakujesz mnie to ile trzeba Ci czasu na zdjęcie majtek? litości
05 lipca 2015 17:27 / 3 osobom podoba się ten post
Wyszlam jednak na taras. Goraco, ale wczesniej w wannie polezalam, wiec poszaleje Pomyslalam o urlopie... Przez cale lata pol roku za granica spedzalam. Nie naraz, ale jednak. W pracy w DE bylam. Jedyny kraj, w ktorym urlop spedzalam to Polska. Dosc zagranicy juz mialam. Zawsze byla to Mierzeja Wislana. Raz zdradzilam Mierzeje na rzecz Ostrody, ale jadac do Gdanska musialam na Mierzeje wstapic i zajrzec chociaz na plaze w Jantarze... Teraz mieszkam w DE i pierwszy raz w zyciu marze o wczasach zagranicznych. Na Mierzei oczywiscie Ale nigdy nie bylam na Mierzei w sezonie. Zawsze poza. We wrzesniu, pazdzierniku, maju. Piekna wtedy jest I taka pusta...I pogoda bardziej przyjazna niz teraz
05 lipca 2015 17:28 / 2 osobom podoba się ten post
oberwanie chmury.Leje niemożliwie,burza i wichura.Powtórka z wczorajszego dnia
05 lipca 2015 17:31 / 2 osobom podoba się ten post
Boszzzzze, jaki ten swiat niesprawiedliwy. U mnie jedyne co sie z nieba leje to zar, a Pestka znowu deszcz ma!
05 lipca 2015 17:32
pestka

oberwanie chmury.Leje niemożliwie,burza i wichura.Powtórka z wczorajszego dnia :-)

Pestka Ty szcześciaro
05 lipca 2015 17:33 / 2 osobom podoba się ten post
Prawda? Też sobie tak po cichutku pomyślałam.
05 lipca 2015 17:37 / 6 osobom podoba się ten post
Malina

Ewlina zaskakujesz mnie to ile trzeba Ci czasu na zdjęcie majtek? litości

Musiałam najpierw płaszcz założyć
05 lipca 2015 17:38 / 4 osobom podoba się ten post
Ewelina1

Musiałam najpierw płaszcz założyć:-)

Oj Ewelina jakoś zeszczuplałaś ostatnio
05 lipca 2015 17:41 / 4 osobom podoba się ten post
Malina

Oj Ewelina jakoś zeszczuplałaś ostatnio

No przecie lato w pełni,jakoś trza wyglądać
05 lipca 2015 17:43 / 2 osobom podoba się ten post
Ewelina1

No przecie lato w pełni,jakoś trza wyglądać:-)

Zawsze wyglądalaś fantastycznie no ale teraz poprostu przeszłaś sama siebie,to chyba po tej borowinie co?
05 lipca 2015 17:45 / 2 osobom podoba się ten post
Malina

Zawsze wyglądalaś fantastycznie no ale teraz poprostu przeszłaś sama siebie,to chyba po tej borowinie co?

Raczej po  wczorajszych lodach
05 lipca 2015 17:47 / 2 osobom podoba się ten post
No zlituj się loda w taki żar,ale wtedy na Costa Brawa wyglądałaś super też po lodach
05 lipca 2015 18:09 / 1 osobie podoba się ten post
moncherie

Wyszlam jednak na taras. Goraco, ale wczesniej w wannie polezalam, wiec poszaleje:-) Pomyslalam o urlopie... Przez cale lata pol roku za granica spedzalam. Nie naraz, ale jednak. W pracy w DE bylam. Jedyny kraj, w ktorym urlop spedzalam to Polska. Dosc zagranicy juz mialam. Zawsze byla to Mierzeja Wislana. Raz zdradzilam Mierzeje na rzecz Ostrody, ale jadac do Gdanska musialam na Mierzeje wstapic i zajrzec chociaz na plaze w Jantarze... Teraz mieszkam w DE i pierwszy raz w zyciu marze o wczasach zagranicznych. Na Mierzei oczywiscie:-) Ale nigdy nie bylam na Mierzei w sezonie. Zawsze poza. We wrzesniu, pazdzierniku, maju. Piekna wtedy jest:-) I taka pusta...I pogoda bardziej przyjazna niz teraz:-)

Tak. Tez kocham te miejsca.
05 lipca 2015 18:46 / 2 osobom podoba się ten post
Pada,pada deszczyk kochany upragniony