Pochwalijki #2

08 lipca 2015 14:28 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko1

Ja juz byłam:-( dlatego osobistych fotek nie wstawiam. czekam aż odrosna piora:-):-)

dobrze robisz, bo negliz na forum zabroniony jest )
08 lipca 2015 14:44 / 4 osobom podoba się ten post
ORIM

tak to bylo pare kilo temu:-)

Orim  musze sprostować .Nie chodziło mi o posturę, tylko o to ze powinieneś być bez ubrania hihihiih A tak szczerzę to osobiście stawiam na naturalność .....Taki wykreowany facet w kolorze brązu nie działa na mnie ....hihihi
08 lipca 2015 15:37 / 3 osobom podoba się ten post
Pochwalam się,że opanowałam w 90% pakowanie
Teraz mogę już spokojnie oddychać
08 lipca 2015 15:39 / 1 osobie podoba się ten post
lena46

Orim  musze sprostować .Nie chodziło mi o posturę, tylko o to ze powinieneś być bez ubrania hihihiih A tak szczerzę to osobiście stawiam na naturalność .....Taki wykreowany facet w kolorze brązu nie działa na mnie ....hihihi

Lena a Ty jestes? Ciesze sie
08 lipca 2015 15:42 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

niewiesz jak to kobiety.Zobacza anioła to .............:-)

I vice versa. Tzn. jak anioł zobaczy kobiety....
08 lipca 2015 15:46 / 4 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Lena a Ty jestes? Ciesze sie:aniolki:

Jestem Trafiłam na taka babunie ,ze żyjemy sobie jak przysłowiowy " pączuś w maśle "
08 lipca 2015 15:47 / 1 osobie podoba się ten post
lena46

Jestem :niech zyje: Trafiłam na taka babunie ,ze żyjemy sobie jak przysłowiowy " pączuś w maśle ":-)

To super, ciesze sie
08 lipca 2015 15:54 / 3 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

To super, ciesze sie:taniec2:

Jestem pierwszą opiekunką Mam nadzieje, że jak  przyjdzie tu nowa osoba  na wymianę, to  tego nie zepsuje ............
08 lipca 2015 15:58 / 5 osobom podoba się ten post
ORIM

tak to bylo pare kilo temu:-)

Orim ale Ci kobietki słodzą, zaraz naprawde nam w te piórka obrośniesz
08 lipca 2015 22:01 / 10 osobom podoba się ten post
Pochwalam sie, ze bylam dzisiaj z pewnym Panem na romantycznym spacerze nad brzegiem jeziora.
Wiatr dosc silny zachecil wysportowanych ludzi do  plywania na deskach z zaglem.
Sprawial tez, ze fale wody rozbijajac sie o brzeg, szumialy niemal jak morskie fale
Relaks niesamowity:
08 lipca 2015 22:11 / 8 osobom podoba się ten post
amelka

Pochwalam sie, ze bylam dzisiaj z pewnym Panem na romantycznym spacerze nad brzegiem jeziora.
Wiatr dosc silny zachecil wysportowanych ludzi do  plywania na deskach z zaglem.
Sprawial tez, ze fale wody rozbijajac sie o brzeg, szumialy niemal jak morskie fale:przytula:
Relaks niesamowity:

Niesamowicie się cieszę szczęściem Twoim - Droga Amelio .....jedno pytanko : czy pewien Pan spacerował o własnych siłach , czy z pomocą rolatorka ? ......tak tylko pytam
08 lipca 2015 22:16 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Niesamowicie się cieszę szczęściem Twoim - Droga Amelio :-).....jedno pytanko : czy pewien Pan spacerował o własnych siłach , czy z pomocą rolatorka ? ......tak tylko pytam :-):-):-)

Wlaśnie chciałam napisać,że ja też codziennie spaceruję z jedym panem,a konkretniej pcham jego wózek 
08 lipca 2015 22:17 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Niesamowicie się cieszę szczęściem Twoim - Droga Amelio :-).....jedno pytanko : czy pewien Pan spacerował o własnych siłach , czy z pomocą rolatorka ? ......tak tylko pytam :-):-):-)

Jesli jest tylko starszy o 4,5 roku ode mnie, to jak myslisz?.
08 lipca 2015 22:18 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

No wiesz!! Co za niedyskretne pytanie,czy na wozku czy o kulach ,najwazniejsze ze wieczor byl romansowy  
08 lipca 2015 22:18 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Wlaśnie chciałam napisać,że ja też codziennie spaceruję z jedym panem,a konkretniej pcham jego wózek :-)

To dodatkowo cwiczysz miesnie.