Pochwalijki #2

10 lipca 2015 08:29 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A co ? może mi to się już nic nie należy od życia ? :-)

Basiu ,żeby było dobrze to musicie się zmieniać raz jeden tydzień Ty nocki , a drugi tydzień druga .
10 lipca 2015 08:38 / 1 osobie podoba się ten post
alinka1339

Basiu ,żeby było dobrze to musicie się zmieniać raz jeden tydzień Ty nocki , a drugi tydzień druga .

Ja te nocki jej oddam ,a niech ma kobita cos z zycia ,jeszcze mnie blagac bedzie zeby sie zmieniac,o nie nie .  
10 lipca 2015 09:33 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Ja te nocki jej oddam ,a niech ma kobita cos z zycia ,jeszcze mnie blagac bedzie zeby sie zmieniac,o nie nie .:-) :-) :-) 

Może się jeszcze okazać ,że w nocy będzie miała więcej roboty przy dziadku , niż Ty w ciągu dnia hahah
10 lipca 2015 09:40
alinka1339

Może się jeszcze okazać ,że w nocy będzie miała więcej roboty przy dziadku , niż Ty w ciągu dnia hahah

oj tam Alinka ! no i o te robote sie rozchodzi !     a na poważnie : miejsce podejrzanie ciężkie , zdrowa żona i dwie opiekunki potrzebne ?
10 lipca 2015 09:44
alinka1339

Basiunia nasza trafiła w samo sedno , bo taki miałam właśnie zamiar ,że raz w roku , będę  robiła sobie relaksacyjne wypadziki do De .
Tak dla relaksu , podreperowania zdrowia i doładowania portfela hahaha....
Może któraś będzie miała zapotrzebowanie na zmienniczkę cccoooo???
Ja to taka wymarzona zmienniczka jestem , grzeczna , bezkonfliktowa , ugodowa no dość tej samoreklamy .
Ale jakby ktoś , kiedyś coś to dlaczemu nie ......

A proszę bardzo -jest zapotrzebowanie na 50 dni
10 lipca 2015 09:49 / 1 osobie podoba się ten post
Michalinka

A proszę bardzo -jest zapotrzebowanie na 50 dni:-)

Michalinka teraz to ja jadę do domku na urlop długggiiiii urlop .
10 lipca 2015 10:43 / 4 osobom podoba się ten post
Dziewczyny ale numer,wczoraj byłyśmy na zakupach autem koleżanka ma do dyspozycji,więc na szybko bo co to jest dwie godz. dla nas po sklepach,wpadłam do DM i trochę kosmetyków zakupiłam,wiedziałam co biorę bo znam asortyment,ale pomyślałam wezmę jeszcze balasam po opalaniu bo opaliłam się i skóra wysuszona,po kąpieli wieczornej nasmarowałam się starannie,o mamo rano wstaję przecieram oczy a ja jestem brązowa co jest,czytam a ja kupiłam samoopalacz.
10 lipca 2015 16:56 / 12 osobom podoba się ten post
Pochwalam się, że poznałam dziś kolejną Koleżankę-Opiekunkę. Jest tylko 3 km ode mnie i wirtualnie poznałyśmy się na innym portalu, kiedy to szukała bratniej duszy. Szkoda mi się Jej zrobiło i pomyślałam, że opiekunka musi być ludzka czasem, więc postanowiłam się ujawnić. Ona ma wolny piątek cały i przyszła do mojego Dorfu, ja zeszłam na dół ze swojej wielkiej góry
i się udało spotkać. Bardzo sympatyczna i miła Osóbka. Pracujemy w tej samej agencji, jak się okazało.
Zaraz na początku zaskoczyła mnie swoim pytaniem, czy mi nie przeszkadza, że pochodzi z Rosji. No Święci Pańscy! Absolutnie, że nie!

Aaaaa, uwaga, uwaga! Kupiłam sobie dwie sukienkiiiii"/>. Jeszcze będą ze mnie Ludzie. Zobaczycie .
10 lipca 2015 17:11 / 8 osobom podoba się ten post
No tak sobie obiecywałam,że żadnych zakupów więcej,bo walizki jakoś tak strasznie się zbiegły,ale jednej sliczniutkiej i całkiem przyzwoicie nie za drogiej marynareczce nie mogłam się oprzeć,no i moja jest do tego spotkałam dwie sympatyczne Polki,też po fachu
10 lipca 2015 18:40 / 3 osobom podoba się ten post
Binor

Pochwalam się, że poznałam dziś kolejną Koleżankę-Opiekunkę. Jest tylko 3 km ode mnie i wirtualnie poznałyśmy się na innym portalu, kiedy to szukała bratniej duszy. Szkoda mi się Jej zrobiło i pomyślałam, że opiekunka musi być ludzka czasem:-), więc postanowiłam się ujawnić. Ona ma wolny piątek cały i przyszła do mojego Dorfu, ja zeszłam na dół ze swojej wielkiej góry
i się udało spotkać. Bardzo sympatyczna i miła Osóbka. Pracujemy w tej samej agencji, jak się okazało.
Zaraz na początku zaskoczyła mnie swoim pytaniem, czy mi nie przeszkadza, że pochodzi z Rosji. No Święci Pańscy! Absolutnie, że nie!

Aaaaa, uwaga, uwaga! Kupiłam sobie dwie sukienkiiiii:laska2:. Jeszcze będą ze mnie Ludzie. Zobaczycie :-).

jest taka szansa lato,sukienki - idziesz w dobrym kierunku
10 lipca 2015 20:38 / 10 osobom podoba się ten post
Napracowałem sie dzisiaj...Na własne życzenie ;) W wielkiej szafie był nieład, wszystko na kupie i regalikach, więc wpadłem na pomysł zrobienia regału we wnęce. Spytano, czy umiem. Wrrr, Polak potrafi i jak odmówić chorej kobiecie ? No wiec sie nawierciłem w betonie, nawkręcałem, potem napoukładałem...Pedepka wniebowzięta, ja w sumie też. Wypryszniczyłem sie wiec i teraz zbijam bąki i sobie dosładzam .
Czego i Wszystkim życzę .

Jutro zwiedzam cały dzień Kolonię :)
10 lipca 2015 21:02 / 2 osobom podoba się ten post
Binor

Pochwalam się, że poznałam dziś kolejną Koleżankę-Opiekunkę. Jest tylko 3 km ode mnie i wirtualnie poznałyśmy się na innym portalu, kiedy to szukała bratniej duszy. Szkoda mi się Jej zrobiło i pomyślałam, że opiekunka musi być ludzka czasem:-), więc postanowiłam się ujawnić. Ona ma wolny piątek cały i przyszła do mojego Dorfu, ja zeszłam na dół ze swojej wielkiej góry

Aaaaa, uwaga, uwaga! Kupiłam sobie dwie sukienkiiiii:laska2:. Jeszcze będą ze mnie Ludzie. Zobaczycie :-).

jestem z Ciebie dumna
10 lipca 2015 21:14 / 2 osobom podoba się ten post
magmab

jestem z Ciebie dumna :przytul aniola:

Ja z siebie również. Ale jak tak dalej pójdzie, to mąż własnej żony nie pozna i rozwód murowany :spadaj:.
10 lipca 2015 21:19 / 1 osobie podoba się ten post
Binor

Ja z siebie również:-). Ale jak tak dalej pójdzie, to mąż własnej żony nie pozna i rozwód murowany :spadaj:.

haha prędzej z domku nie wypuści
11 lipca 2015 12:20 / 5 osobom podoba się ten post
Pochwalę się. Wczoraj na obiadokolację zrobiłam pdp śledzie z cebulką w oleju z gorącymi kartofelkami. Pdp cały czas nieustępliwie mi docina a zwłaszcza jak coś jest po polsku zrobione. Według niego oczywiście ale wcina wszystko. Ostatnio kupowałam mu matiasy ale pytał się jak robię matiasy w domu. Odpowiedziałam, że ja jadam śledzie, bo o matiasy u mnie jest trudniej. Chciał spróbować no to mu zrobiłam. Kurcze pierwszy raz mi się zdarzyło, że dziadek dostając poranną kawę gada o wczorajszym jedzeniu. Chce więcej, częściej. I to "polnische Weise" już brzmi u niego inaczej. Hahaha - załatwiłam go śledziem !!! Swoją drogą to jakbym miała takiego całego śledzia z ogonem, to bym nim ten durny łeb wytrzaskała. Odwaliłby się od "polnische Weise". Fałszywiec !!! Wpiernicza wszystko !!