Pochwalijki #2

12 lipca 2015 14:41 / 2 osobom podoba się ten post
jestem w wymarzonym miejscu.Co Prawda jeszcze tylko 5 dni Przy podopiecznym trzeba zrobi wiele ,ale atmosfera swietna,wszelkie atrakcje zapewnione.spacery,pauzy ,dzien wolny i THERMOMIX w kuchni.Podopieczny wygadany i wesoly.Pelna swoboda zakupow wolnego czasu.
12 lipca 2015 14:52
pestka

jestem w wymarzonym miejscu.Co Prawda jeszcze tylko 5 dni Przy podopiecznym trzeba zrobi wiele ,ale atmosfera swietna,wszelkie atrakcje zapewnione.spacery,pauzy ,dzien wolny i THERMOMIX w kuchni.Podopieczny wygadany i wesoly.Pelna swoboda zakupow wolnego czasu.

Zazdroszczę Thermomix'a w kuchni. Mam w PL, byłem nawet jakis czas przedstawicielem tej firmy. Świetna maszynka !
12 lipca 2015 15:06
Oj tak cudo.Ja go nazywam ,,diabelskim wynalazkiem.W domu tez mam ,dlatego tak chwale sobie go w kuchni u podopiecznego.Mamy najnowsza wersje,wiec jestem bardzo zadowolona.
12 lipca 2015 15:09
pestka

Oj tak cudo.Ja go nazywam ,,diabelskim wynalazkiem.W domu tez mam ,dlatego tak chwale sobie go w kuchni u podopiecznego.Mamy najnowsza wersje,wiec jestem bardzo zadowolona.

Pestka a co to jest ten thermomix? Piekarnik? He he chyba sie nie osmiesze tym pytaniem...
12 lipca 2015 15:18 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Pestka a co to jest ten thermomix? Piekarnik? He he chyba sie nie osmiesze tym pytaniem...

taki garnek do gotowania ktory na pierwszy rzut oka wyglada jak mikser.
12 lipca 2015 15:22 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

To jest THERMOMIX.
Czy taki rewelacyjny????????? Mogłabym na ten temat polemizować. Też mam go tutaj w kuchni.......... W każdym razie za tą cenę , zadna rewelacja.
Ale to tylko moje zdanie.
12 lipca 2015 15:23 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

taki garnek do gotowania ktory na pierwszy rzut oka wyglada jak mikser.

A so.dziekuje slicznie, juz bede wiedziala
12 lipca 2015 15:24 / 2 osobom podoba się ten post
Fakt działa cuda ale te pieniądze może kiedyś nie mówię że nie kupię ale najpierw budowa potem przyjemności może za 2 lata jeszcze nowszy model będzie :) ale wole super wypasiony expres do kawy za te same pieniądze :)
12 lipca 2015 15:26
cena powala i ciezko sie przestawic na nowoczesnosc,bo jednak tradycyjnie mamy zapedy do garow...
Jesli o ekspresy chodzi to ja polecam GASTROBACK :Troche kosztuje ,ale wyglada i kawe parzy rewelacyjnie
12 lipca 2015 15:29 / 2 osobom podoba się ten post
takaja

Fakt działa cuda ale te pieniądze może kiedyś nie mówię że nie kupię ale najpierw budowa potem przyjemności może za 2 lata jeszcze nowszy model będzie :) ale wole super wypasiony expres do kawy za te same pieniądze :)

Ja tez bede, ale za 7_ lat dopiero.
Jak na teraz to mam dopiero na dzialke hiii
A to za malo.
12 lipca 2015 15:31
a ja sie juz wybudowalam i koncze adaptacje strychu wiec juz mogam sobie pozwolic na ,,diabelska maszynerie,, w kuchni
12 lipca 2015 15:32 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Ja tez bede, ale za 7_ lat dopiero.
Jak na teraz to mam dopiero na dzialke hiii
A to za malo.

No troszke mało u mnie mury stoją dach będzie robiony teraz latem :)
12 lipca 2015 16:00 / 3 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

A so.dziekuje slicznie, juz bede wiedziala:-)

A so !?!?! No prosze jak nam sie "lisiczka" zgermanizowała 
12 lipca 2015 16:04 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

A so !?!?! No prosze jak nam sie "lisiczka" zgermanizowała :-)

He hee Lisa jak juz...
"Oraczu"
12 lipca 2015 16:17
Ona_Lisa

He hee Lisa jak juz...
:-) "Oraczu"

wlasnie napisalem : _ ( czytaj pani) Lisa czyli lisiczka