Pochwalijki #2

12 lipca 2015 16:19 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

wlasnie napisalem : _ ( czytaj pani) Lisa czyli lisiczka:-)

No. I ok Orim czyli " Oracz"
12 lipca 2015 16:35 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

No. I ok Orim czyli " Oracz":dwa piwa:

Nie wyglada na oracza
12 lipca 2015 16:44 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Nie wyglada na oracza:-)

Oj tam.... sory Orim
Ja na " lisiczke" tez nie wygladam .zdjecie widziales w calosci...na forum oczywiscie. Heee
12 lipca 2015 19:44
o matko kochaniutka nawet w calosci sie pokazujecie?
13 lipca 2015 11:05 / 13 osobom podoba się ten post
No a teraz muszę się pochwalić,że nie jest ze mnie taka "niemota" za jaką się uważałam.A mianowicie jakiś czas temu kupiłam kartę sim w Lidlu,a że była to karta telefoniczna musiałam zadzwonić do biura obsługi klienta i poprosić o zmianę aby móc korzystać z internetu.No i dałam radę Miły pan przestawił wszystko na odbiór internetu,zaznaczył 5GB,ustawił na 30 dni no i jeszcze zrobił doładowanie(wcześniej zakupiłam sobie w Lidlu).Oczywiście nie wszystko rozumiałam ale dałam radę .Jestem z siebie taka dumna,że ho ho !!!!
13 lipca 2015 16:57
wierye ,mae kroczki a ciesza jak nie wiem co...Nasze glowy juz nie sa do takiej elektroniki i nameczyc sie czasem musimy intelektualnie.Nie przeraza kupno nowego telefonu i zawsze zostawiam to synowi.Co mi kupi to mam.Te wszystkie opcje mnie stresuja,sa niepotrzebne,ale starego grata wstyd z torebki wyciagnac.Wstyd nie dla mnie ,ale dla dzieci hihi
13 lipca 2015 17:49 / 2 osobom podoba się ten post
Wielki szacun dla Modiego
13 lipca 2015 19:36 / 15 osobom podoba się ten post

To Moja Ksiezniczka. Dzisiaj obchodzila 3 urodziny
13 lipca 2015 19:44 / 2 osobom podoba się ten post
moncherie

To Moja Ksiezniczka. Dzisiaj obchodzila 3 urodziny:-)

Samych słodkich senków dzisiaj dla Księżniczki.

Pojadę w środę przez waszą miejscowość, to pomacham jeszcze.
13 lipca 2015 19:48
Scarlet, dziekuje bardzo I ja sobie zycze wiedziec gdzie jechac bedziesz, zebysmy odmachac mogly
13 lipca 2015 19:52 / 3 osobom podoba się ten post
moncherie

To Moja Ksiezniczka. Dzisiaj obchodzila 3 urodziny:-)

Podobna do Ciebie.....fajna niunia....
13 lipca 2015 20:08 / 2 osobom podoba się ten post
Goska, bardzo cię proszę o nieumieszczanie zdjęc naszych dzieci na tutejszym forum.  http://fdn.pl/ruszyl-kampania-pomysl-zanim-wrzucisz
13 lipca 2015 20:21
moncherie

Scarlet, dziekuje bardzo:-) I ja sobie zycze wiedziec gdzie jechac bedziesz, zebysmy odmachac mogly:-)

A jadę sobie prawie pod Offenburg, to kuknę sobie , gdzie ta nasza Wisienka Likierowana mieszka.
13 lipca 2015 20:28 / 2 osobom podoba się ten post
To zaczyna byc chore... Uroczyscie oswiadczam wiec, ze na wyzej zamieszczonym zdjeciu dziecko me ubrane jest w SUKIENKE!
13 lipca 2015 20:31 / 2 osobom podoba się ten post
moncherie

To zaczyna byc chore... Uroczyscie oswiadczam wiec, ze na wyzej zamieszczonym zdjeciu dziecko me ubrane jest w SUKIENKE!

Na tutejszym forum nie mozesz ,ale na innym tak ( choc nie wiem jakim)