Pochwalijki #2

05 lipca 2015 19:01 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Pada,pada deszczyk kochany upragniony

gdzie ja też chce troche deszczu
05 lipca 2015 19:11 / 1 osobie podoba się ten post
brydzia

gdzie ja też chce troche deszczu

Deszcz Ok ale burza byla a ja sie boje! Bylam w piwnicy tak strasznie sie balam dobrze ze juz jest po...
05 lipca 2015 19:15 / 1 osobie podoba się ten post
Kurczę, w całych Niemczech grzmi i pada tylko oczywiście Bawaria musi zawsze byc odmienna od reszty Niemiec, nawet w pogodzie. Ani kropli, ani kropli.
Chyba zaraz drugi wiersz napiszę. Styki mi się juz przepaliły.
05 lipca 2015 19:20
Nordrhein- Pfalz też bez deszczu
05 lipca 2015 19:21 / 2 osobom podoba się ten post
Lawenda

Kurczę, w całych Niemczech grzmi i pada tylko oczywiście Bawaria musi zawsze byc odmienna od reszty Niemiec, nawet w pogodzie. Ani kropli, ani kropli.
Chyba zaraz drugi wiersz napiszę. Styki mi się juz przepaliły.

Nie jesteś osamotniona w swym cierpieniu,bo w Badenii też Sahara
05 lipca 2015 19:27
Rheinland-Pfalz tu tez susza
05 lipca 2015 19:39 / 1 osobie podoba się ten post
a ja dziś dwie burze zaliczyłam jedną na wyjeździe w Gumersbach ....ale lało.....a drugą po powrocie ale tu już było gorzej ...grad wielkości pudełka zapałek ..teraz przyjemny chłodek aż by się chciało posiedzieć na tarasie...ale nadciąga chyba następna burza.....oby... ale podmucham w waszą stronę może u was też będzie?
05 lipca 2015 19:47 / 2 osobom podoba się ten post
alexana

a ja dziś dwie burze zaliczyłam jedną na wyjeździe w Gumersbach ....ale lało.....a drugą po powrocie ale tu już było gorzej ...grad wielkości pudełka zapałek ..teraz przyjemny chłodek aż by się chciało posiedzieć na tarasie...ale nadciąga chyba następna burza.....oby... ale podmucham w waszą stronę może u was też będzie?

Oj dmuchaj pliss
05 lipca 2015 20:16 / 2 osobom podoba się ten post
Malina

Oj dmuchaj pliss

Dmuchaj- ile masz sił!!!Z góry dziekuję!!!
05 lipca 2015 20:22 / 2 osobom podoba się ten post
Ludzieeeee pada u mnie pada
05 lipca 2015 21:24 / 2 osobom podoba się ten post
coś huczy w oddali, nie wierzę ... idę na dwór sprawdzić ... czyżby TO było TO.... ???
05 lipca 2015 21:27 / 4 osobom podoba się ten post
tyciek

coś huczy w oddali, nie wierzę ... idę na dwór sprawdzić ... czyżby TO było TO.... ???

tyciek, jaki slodki kociak:) ja ze wzgledu na moje roztrgnienie zyciowe, idac po papierosy, zapomnialam wziac zel pod deszczowy prysznic i zostalam tylko porzadnie splukana ale papieroski mam:)
05 lipca 2015 21:49 / 2 osobom podoba się ten post
leni

tyciek, jaki slodki kociak:) ja ze wzgledu na moje roztrgnienie zyciowe, idac po papierosy, zapomnialam wziac zel pod deszczowy prysznic i zostalam tylko porzadnie splukana ale papieroski mam:)

ech , losie , fałszywy alarm - ale nadzieja ciągle jest , bo jakieś dzikie podmuchy wiatru się zrywają .A jak nic z tego nie wyniknie to pozostanie mi jedynie sposób tego kota : 
05 lipca 2015 22:52
No, na tym monitorze burz siedze i widze, widze, ze moze, moze ...dojdzie ... Na razie wieje, otworzylam wreszcie swoje wierzeje na osciez, podparlam, wszystko "latajace" z tarasu zabralam i ... czekam !
05 lipca 2015 22:53 / 1 osobie podoba się ten post
A ja się pochwalę popadało ( 5 , 10 minut) ale to już coś.