Pochwalijki #2

05 lipca 2015 23:28 / 7 osobom podoba się ten post
Ja się pochwalę, dziś był syn z rodziną, ostatni raz ich widziałam bo w sobotę do domu jadę. I o dziwno w szoku jestem bo kopertę dostałam :) z zawartością
06 lipca 2015 06:26 / 4 osobom podoba się ten post
CHWALE SIE -  u nas pada deszcz -  nie jest to moja zasługa,ale kto wie???????
06 lipca 2015 07:15 / 3 osobom podoba się ten post
A ja zmarzłam. Gorąco obudziło mnie o 05, otworzyłam wszystkie okna i mnie przewiało! Jakie to milusie uczucie zmarznąć,
06 lipca 2015 07:20
margolcia

A ja zmarzłam. Gorąco obudziło mnie o 05, otworzyłam wszystkie okna i mnie przewiało! Jakie to milusie uczucie zmarznąć,:-)

pozazdroscic...
06 lipca 2015 08:12 / 4 osobom podoba się ten post
Pochwalę się, że miałam tydzień przerwy od ćwiczeń... No i wczoraj powrocik :) Było bieganie ok 50 minut i 50 przysiadów :D TERAZ JUŻ NIE BĘDZIE WYMÓWEK hahaha (zawsze tak mówimy, prawda? ;) )
06 lipca 2015 09:50 / 1 osobie podoba się ten post
IWA

A ja się pochwalę popadało ( 5 , 10 minut) ale to już coś.

U mnie wczoraj tez tyle,ale ja zdążyłam pobiegac po wodzie na bosaka, woda gorąca okropnie,ale krótko tej uciechy miałam
06 lipca 2015 11:23 / 4 osobom podoba się ten post
Wiesz jak zemścić się na facecie ktory Cię zdradził,mam pomysła.1)schlaj go w trzy du..y.2)odwież do domu,3)rozbierz do naga,ułóż na łóżku i zostaw kartkę, Byłeś wspaniały ten noc będę zawsze pamiętał, Roman
06 lipca 2015 11:26 / 4 osobom podoba się ten post
Malina

Wiesz jak zemścić się na facecie ktory Cię zdradził,mam pomysła.1)schlaj go w trzy du..y.2)odwież do domu,3)rozbierz do naga,ułóż na łóżku i zostaw kartkę, Byłeś wspaniały ten noc będę zawsze pamiętał, Roman

a po co sie mscic?nie prosciej go porzucic?
06 lipca 2015 11:42 / 1 osobie podoba się ten post
Malina

Slyszalam o kobiecie, ktora spila zdradzajacego ja faceta, wywiozla do lasu, golego przywiazala do drzewa I odjechala. Wrocil nastepnego dnia do domu mowiac, ze zostal napadniety. Zonka czekala na niego juz z pozwem rozwodowym
06 lipca 2015 11:43
Pochwale sie, ze u siebie w mieszkaniu bylam. Przyjemne 33st.tam panuje, do tego blisko 60% wilgotnosci powietrza. Orchidee kwitna Inne kwiatki chyba sie ugotowaly... Lekkomyslnie zostawilam 3 okna uchylone, bo chyba cieplej na dworze niz w domu byc nie bedzie. I polecialam do lekarza... Tym razem z zapaleniem pecherza. Czesciej sie z lekarzem spotykam niz moja PDP. I czasu na prace mi przez to zaczyna brakowac...
06 lipca 2015 12:46
ania52

a po co sie mscic?nie prosciej go porzucic?

no zapewnie ,trzeba go porzucić chyba że ktoś potrafi zdradę wybaczyć
06 lipca 2015 12:47 / 2 osobom podoba się ten post
joannaxd

Slyszalam o kobiecie, ktora spila zdradzajacego ja faceta, wywiozla do lasu, golego przywiazala do drzewa I odjechala. Wrocil nastepnego dnia do domu mowiac, ze zostal napadniety. Zonka czekala na niego juz z pozwem rozwodowym

Słodka zemsta
06 lipca 2015 12:48 / 2 osobom podoba się ten post
Malina

Słodka zemsta

Zemsta jest dla ludzi maluczkich.
06 lipca 2015 12:50 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

Zemsta jest dla ludzi maluczkich.

To wszystko zależy.....
06 lipca 2015 12:51
Podobno zdradzona kobieta jest zdolna do wszystkiego,tak mówią nie byłam w takiej sytuacji,więc nie wiem co bym zrobiła.