Pochwalijki #2

09 lipca 2015 20:57 / 1 osobie podoba się ten post
alinka1339

No niestety , ale narazie kończę z opieką dla dobra rodzinki mojej .
kiedyś moze jeszcze wyjadę , a na chwile obecna znalazłam prace w PL i od 1 sierpnia bede pracowała .
Co prawda kasa nie taka jak przy opiece , ale bede z rodzinka codziennie.

Alinko, dobra Duszyczko, wszystkiego dobrego Tobie zycze.
09 lipca 2015 21:02 / 4 osobom podoba się ten post
alinka1339

kiedyś moze jeszcze wyjadę , a na chwile obecna znalazłam prace w PL i od 1 sierpnia bede pracowała .

Powodzenia. Trzymam kciuki za Was.
Pieniadze to nie wszystko
09 lipca 2015 21:06 / 2 osobom podoba się ten post
Gosia 1234

Powodzenia. Trzymam kciuki za Was.
Pieniadze to nie wszystko

a bez pieniendzy wszystko to ch.........
09 lipca 2015 21:09 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

a bez pieniendzy wszystko to ch.........:-)

Ja wolałabym pracowac w PL , za duzo mniejsze pieniadze i wracać do domu do rodziny
Tu w DE życie moje jest puste.
Dobrze ze chociaż jest z kim w sieci pogadać.
09 lipca 2015 21:13 / 5 osobom podoba się ten post
Dziękuję Wszystkim za życzenia i miłe słowa .
Amelko napewno się nie wypiszę z forum , bo mam tu wielu dobrych wirtualnych znajomych , bez których bym nie dała rady przetrwać tej ciężkiej pracy jaką jest sprawowanie opieki nad chorymi w de.

Andrejko tak miałam wiele ciężkich momentów podczas pobytów w de , psycha nie raz , nie dwa mi siadała z powodu problemów w domu .

Podziwiam sama siebie ,że ja osoba bardzo rodzinna dałam radę wyjeżdżać prawie 3 lata .
Doszłam do wniosku ,że zbyt wiele chwil z życia rodzinnego tracę bezpowrotnie i te chwile nie są warte żadnych pieniędzy .
Dziś mój synek kończy siedem lat i składałam mu życzenia , a łzy same mi leciały .
Kilka dni temu syn zapytał czy nie mogę przyjechać wcześniej na jego urodziny .
Zresztą zawsze mówiłam ,że zrezygnuję z tej pracy jak synek pójdzie do 1 klasy .
10 lipca 2015 06:13 / 2 osobom podoba się ten post
POchwalę się , że wczoraj dostałam od żony PDP Bardzo ładne spodnie rybaczki koloru brzoskwini i 2 firmowe t shirty ....zielony i biały.......
To pewnie za te okna ale i bardzo chcą żebym tu wróciła......a ja nie wiem........czy... chcę.....
10 lipca 2015 06:28
alinka1339

Wszystkiego dobrego nasza Alinko " numerkowana " , samych radości i zdrowia , bo jak zdrowie będzie ( bo będzie !!! ) to i wrócisz tu do nas " wygnańców " choćby na chwilę , czyli na jakiś krótki wyjazd raz w roku , żeby sobie doładować portfel ładowarką o ślicznej nazwie " euro " ......Trzymaj się Alinka , dużu , dużo zdrowia dla Ciebie i Twojej rodzinki 
10 lipca 2015 06:28 / 2 osobom podoba się ten post
alinka1339

Wszystkiego dobrego nasza Alinko " numerkowana " , samych radości i zdrowia , bo jak zdrowie będzie ( bo będzie !!! ) to i wrócisz tu do nas " wygnańców " choćby na chwilę , czyli na jakiś krótki wyjazd raz w roku , żeby sobie doładować portfel ładowarką o ślicznej nazwie " euro " ......Trzymaj się Alinka , dużu , dużo zdrowia dla Ciebie i Twojej rodzinki 
10 lipca 2015 06:32 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Wszystkiego dobrego nasza Alinko " numerkowana " , samych radości i zdrowia , bo jak zdrowie będzie ( bo będzie !!! ) to i wrócisz tu do nas " wygnańców " choćby na chwilę , czyli na jakiś krótki wyjazd raz w roku , żeby sobie doładować portfel ładowarką o ślicznej nazwie " euro " ......Trzymaj się Alinka , dużu , dużo zdrowia dla Ciebie i Twojej rodzinki :aniolki:

Jest Arabrab dla Nas ogloszenie,co ty na to jak pojedziemy we dwie i bedziemy sie opiekowac panem. Hahaha.
10 lipca 2015 06:39 / 2 osobom podoba się ten post
alinka1339

Magdziu , napewno tu będę zaglądała i meldowała co u mnie słychać .
No i nie mówię ,że już nigdy nie wyjadę do De ,, nigdy nie mów nigdy ,,

Alinko, wszystkiego dobrego.
W domu kiedy trzeba - przytul, kiedy trzeba - przywołaj do porządku.
No i nie daj się wykorzystywać pracodawcy  .
Powodzenia!
10 lipca 2015 06:40 / 2 osobom podoba się ten post
alinka1339

Alinko życzę Ci z całego serca aby to co sobie zaplanowałaś spełniło się w 200%.Nie ma nic ważniejszego od rodziny.Teraz będziesz z nimi i dla nich w każdej dobrej i złej chwili.A ja życzę Ci aby to były tylko same dobre chwile.Dbaj również o siebie i zaglądaj do nas.Wszelkiej pomyślności.
10 lipca 2015 07:04 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Jest Arabrab dla Nas ogloszenie,co ty na to jak pojedziemy we dwie :-) i bedziemy sie opiekowac panem. Hahaha.

Jedziemy w ciemno ! ...o tego pana to już się nie rozchodzi , alem żony ciekawa ! Kurczątko , przeca to prawie bezrobocie jest , ino se tak siedziedzieć w nocy , do kibelka zaprowadzić i dalej se siedzieć i siedzieć . Ty wezmiesz dzienną zmianę , ja nocki !
10 lipca 2015 07:08 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Jedziemy w ciemno ! ...o tego pana to już się nie rozchodzi , alem żony ciekawa ! Kurczątko , przeca to prawie bezrobocie jest , ino se tak siedziedzieć w nocy , do kibelka zaprowadzić i dalej se siedzieć i siedzieć . Ty wezmiesz dzienną zmianę , ja nocki ! :-):-):-)

Bierz nocki,ale nie wiem czy wiesz w nocy nachodza rozne potrzeby ,bedziesz musiala full serwis robic  
10 lipca 2015 07:50 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Wszystkiego dobrego nasza Alinko " numerkowana " , samych radości i zdrowia , bo jak zdrowie będzie ( bo będzie !!! ) to i wrócisz tu do nas " wygnańców " choćby na chwilę , czyli na jakiś krótki wyjazd raz w roku , żeby sobie doładować portfel ładowarką o ślicznej nazwie " euro " ......Trzymaj się Alinka , dużu , dużo zdrowia dla Ciebie i Twojej rodzinki :aniolki:

Basiunia nasza trafiła w samo sedno , bo taki miałam właśnie zamiar ,że raz w roku , będę  robiła sobie relaksacyjne wypadziki do De .
Tak dla relaksu , podreperowania zdrowia i doładowania portfela hahaha....
Może któraś będzie miała zapotrzebowanie na zmienniczkę cccoooo???
Ja to taka wymarzona zmienniczka jestem , grzeczna , bezkonfliktowa , ugodowa no dość tej samoreklamy .
Ale jakby ktoś , kiedyś coś to dlaczemu nie ......
10 lipca 2015 08:21 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Bierz nocki,ale nie wiem czy wiesz w nocy nachodza rozne potrzeby:-) :-) ,bedziesz musiala full serwis robic :-) :-) :-) :-) 

A co ? może mi to się już nic nie należy od życia ?