A co ? może mi to się już nic nie należy od życia ? :-)
A co ? może mi to się już nic nie należy od życia ? :-)
Basiu ,żeby było dobrze to musicie się zmieniać raz jeden tydzień Ty nocki , a drugi tydzień druga .
Ja te nocki jej oddam ,a niech ma kobita cos z zycia ,jeszcze mnie blagac bedzie zeby sie zmieniac,o nie nie .:-) :-) :-)
Może się jeszcze okazać ,że w nocy będzie miała więcej roboty przy dziadku , niż Ty w ciągu dnia hahah
Basiunia nasza trafiła w samo sedno , bo taki miałam właśnie zamiar ,że raz w roku , będę robiła sobie relaksacyjne wypadziki do De .
Tak dla relaksu , podreperowania zdrowia i doładowania portfela hahaha....
Może któraś będzie miała zapotrzebowanie na zmienniczkę cccoooo???
Ja to taka wymarzona zmienniczka jestem , grzeczna , bezkonfliktowa , ugodowa no dość tej samoreklamy .
Ale jakby ktoś , kiedyś coś to dlaczemu nie ......
A proszę bardzo -jest zapotrzebowanie na 50 dni:-)
Pochwalam się, że poznałam dziś kolejną Koleżankę-Opiekunkę. Jest tylko 3 km ode mnie i wirtualnie poznałyśmy się na innym portalu, kiedy to szukała bratniej duszy. Szkoda mi się Jej zrobiło i pomyślałam, że opiekunka musi być ludzka czasem:-), więc postanowiłam się ujawnić. Ona ma wolny piątek cały i przyszła do mojego Dorfu, ja zeszłam na dół ze swojej wielkiej góry
i się udało spotkać. Bardzo sympatyczna i miła Osóbka. Pracujemy w tej samej agencji, jak się okazało.
Zaraz na początku zaskoczyła mnie swoim pytaniem, czy mi nie przeszkadza, że pochodzi z Rosji. No Święci Pańscy! Absolutnie, że nie!
Aaaaa, uwaga, uwaga! Kupiłam sobie dwie sukienkiiiii:laska2:. Jeszcze będą ze mnie Ludzie. Zobaczycie :-).
Pochwalam się, że poznałam dziś kolejną Koleżankę-Opiekunkę. Jest tylko 3 km ode mnie i wirtualnie poznałyśmy się na innym portalu, kiedy to szukała bratniej duszy. Szkoda mi się Jej zrobiło i pomyślałam, że opiekunka musi być ludzka czasem:-), więc postanowiłam się ujawnić. Ona ma wolny piątek cały i przyszła do mojego Dorfu, ja zeszłam na dół ze swojej wielkiej góry
i się udało spotkać. Bardzo sympatyczna i miła Osóbka. Pracujemy w tej samej agencji, jak się okazało.
Zaraz na początku zaskoczyła mnie swoim pytaniem, czy mi nie przeszkadza, że pochodzi z Rosji. No Święci Pańscy! Absolutnie, że nie!
Aaaaa, uwaga, uwaga! Kupiłam sobie dwie sukienkiiiii:laska2:. Jeszcze będą ze mnie Ludzie. Zobaczycie :-).
jestem z Ciebie dumna :przytul aniola:
Ja z siebie również:-). Ale jak tak dalej pójdzie, to mąż własnej żony nie pozna i rozwód murowany :spadaj:.