Z "25" zniknał mój post -odpowiedź do Debiutantki-dlaczego?
Pytania do moderatora zadaje się przez maila. Moderator
Oj, dziś moderator w wersji " nie ruszaj, bo gryzę".![]()
A ja, ryzykując bana, jednak zadam ci pytanie na forum.
Jak się dzisiaj czujesz, czy wszystko gra i jaka pogoda u ciebie ?
Oczywiście odpowiedzi nie oczekuję, ale pomyślałam,że tak po ludzku zapytam, bo jesteś przecież takim samym człowiekiem jak my.
Dlaczego zatem nie zapytać, skoro pytamy innych na forum....:)
No, zmykam, zanim dostanę ochrzan na zielono.
Życzę ci, szczerze, miłego i spokojnego dnia, pomimo lektury tych banialuk i bzdurek wypisywanych cżęsto gęsto na forum.
Dziękuję u mnie dobrze ![]()
Ja by zapytała czemu taki brzydki avatar...ale nie zapytam bo też się boję.
Taki się urodziłem, nic na to nie poradzę. Nie każdy jest "ciachem" ![]()
Ja by zapytała czemu taki brzydki avatar...ale nie zapytam bo też się boję.
Taki się urodziłem, nic na to nie poradzę. Nie każdy jest "ciachem" :-)
jak widze- wasze odpowiedzi do mnie nie dotarly ;) no coz... juz zdecydowalam. wybralam poczucie bezpieczenistwa i stabilna pozycje firmy na rynku od lepszej kasy..zobaczymy jak na tym wyjde ;) ale dzieki za odpowiedzi, albo proby odpowiedzi :D
hehe :D no i nastapil nagly zwrot akcji ;) podopieczna do ktorej mialam jechac trafila do szpitala i oferta poszla sie pasc ;) chyba bede musiala zaryzykowac i pojechac z ta nieznana....
Wczesniej pisalas cos o ciagnieciu losow. Wyglada na to, ze los sam sie wyciagnal:-)Bede trzymac kciuki, zeby to byl los z wygrana:-)
Drogi Moderatorze:-) Uprzejmie prosze o jak najszybsza odpowiedz na powyzsze pytanie. Nie zycze sobie, zeby Bieta zniknela z forum na blizej nieokreslony czas. A swoja droga to co takiego mozna napisac w odpowiedzi na prosbe wybrania oferty, ze Modi pousuwal... Pol dnia nad tym mysle i nic mi do glowy nie przychodzi. Jeszcze, zeby to o kogos innego chodzilo, ale Kasia63 i Bieta? Obie znane z tego, ze na forum sie nie kloca i wulgarne z zaden sposob nie sa...