To może napisz z którą firmą:-) aaa no i dla mnie też jeszcze nie mają zmienniczki, ale mnie to nie interesanto.:jade:
To może napisz z którą firmą:-) aaa no i dla mnie też jeszcze nie mają zmienniczki, ale mnie to nie interesanto.:jade:
Moja wymarzona zmienniczka jednak nie przyjedzie(a coś czułam pismo nosem,albo ona wyczuła durchfall).Widocznie ma inne plany.Muszę sobie WYMARZYĆ ,albo pomarzyć o innej:kapiel:
A co to ma Malgi do rzeczy czy jest na forum czy nie ma.Trzeba pisac prawdę a nie obrabiac wiecznie tej cześć ciala na ktorej sie siedzi.Zmienniczka to tez czlowiek jesli ktos w to watpi.
Gdybym miała zmienniczkę o ktrej cos warto napisac to nie pisałabym anonimowo.A tym bardziej,jeżeli jest na forum.Po co pisać jakieś bzdety bez pokrycia.Zeby pokazać,że jest sie lapszą,milszą,mądrzejszą i bardziej zaradną.Ja nie lubie takich opisów, czyż nie lepiej ze soba porozmawiać jak cos nie pasi:-)
Mleczko, ja chyba nigdy nie powiedziałam złego słowa na moje zmienniczki. Zresztą najczęściej trafiam na porządne kobitki ;-) Jeżeli bym "coś" miała do którejś, ona pierwsza by się o tym dowiedziała. Ja jestem raczej ugodowa i rozumiem, że nie wszystkie jesteśmy takie same, nie wszystkie mamy jednakowe temperamenty, zamiłowania itp. Jedne lubią przesiadywać całe dnie przed telewizorem, inne "nosi" jakby miały ADHD (ja chyba do tych drugich się zaliczam;-) ), a inne są spokojne jak myszka i dają się wykorzystywać na max-a, wykonując nawet czynności, których nie powinny lub nie muszą robić. To jest ich osobista sprawa, nie wnikam czy to dobrze, czy nie, czasami tylko informuję o ich niepotrzebnej nadgorliwości, a co one dalej z tym zrobią to już ich sprawa. Dla mnie najważniejszym jest dobrze wykonać swoją pracę, za którą oczekuję odpowiedniej zapłaty. Jak chcę coś od siebie zrobić dodatkowo, to zawsze zaznaczam, że robię to tylko dlatego, że chcę i moja zmienniczka wcale nie musi tego robić.
Ja wcale nie chcę pokazać, że jestem lepszą, milszą, mądrzejszą czy bardziej zaradną - ja po prostu jestem SOBĄ, te które mnie znają wiedzą, że nie mam oporów przed mówieniem PRAWDY. Bajeczki to ja opowiadam moim wnuczkom :laska2:
Bardzo interesujący i pomocny temat, do poczytania "Wymarzona zmienniczka" ......... :aniolki: Fajnie by było aby pod dyskusje został rzucony temat..... "Wymarzony Pośrednik"! ( Agrncja, czy Firma) a na wyjezdzie "Wymarzony Koordynator"!
albo wymarzone miejsce pracy, wymarzony podopieczny, wymarzony narzeczony.
Bardzo interesujący i pomocny temat, do poczytania "Wymarzona zmienniczka" ......... :aniolki: Fajnie by było aby pod dyskusje został rzucony temat..... "Wymarzony Pośrednik"! ( Agrncja, czy Firma) a na wyjezdzie "Wymarzony Koordynator"!
A na forum wymarzony moderator i forumowicze
Ten pierwszy już jest
Jutro zjawia sie zmienniczka.Ma wysprzątanie,ugotowane na 3 dni,zakupy zrobione z sokami i owocami włącznie.Łóżeczko swierzutkie i pachnące ,babunia oprana ,wypucowana,włoski zrobione,wyrko nowiusie,wszystkie medykamenty pod ręką,śmieci wywalone,kwiaty w wazonach,ciasto w lodówce,więc,,,,CZEKAM i mam nadzieję ,że nie będzie na mnie narzekać:-)
Niedawno po sąsiedzku zjawiła się nowa zminniczka mojej koleżanki,no przkazała jej moja koleżanka jak co z czym się je i ok.Ona poopowiadała w skrucie o sobie, mówi że uwielbia kwiaty,wręcz kocha w domu ma moc pięknych,była 7 tyg,Po tym czasie jestem znowu u mojej koleżanki bo jakoś turnusy nam razem wypadają i pytam no jak twoja zmienniczka,a ona na to że tak sobie no ale w każdym razie tak jak mówiła kwiaty kocha,zaraz Ci jeden który pielęgnowała pokaże, no taki widok że posikałam się ze śmiechu,kwiatek z tej miłości zgnił,no i jak myślicie w domu na pewno miała przepiękne
Jutro zjawia sie zmienniczka.Ma wysprzątanie,ugotowane na 3 dni,zakupy zrobione z sokami i owocami włącznie.Łóżeczko swierzutkie i pachnące ,babunia oprana ,wypucowana,włoski zrobione,wyrko nowiusie,wszystkie medykamenty pod ręką,śmieci wywalone,kwiaty w wazonach,ciasto w lodówce,więc,,,,CZEKAM i mam nadzieję ,że nie będzie na mnie narzekać:-)
Ale ty malina plotkara jesteś.Wiecznie opisujesz inne opiekunki. Napisz o sobie, sikasz tylko ze smiechu czy jeszcze inne przyczynay wystepują:-):-):-):-)