Wymarzona zmienniczka

08 lipca 2015 21:25
pestka

ja tez niestety obmyślam plan w co wtajemniczyć moja zmienniczkę,a robie to pirwszy raz,więc wiecie...jestem nadgorliwa.ale sobie myślę ,że powinnam polecieć konkretami najważniejszymi,a mianowicie babunia,co je ,ile śpi ,jakie zabiegi ma ,jak spędza czas i najważniejsza insulina i badanie cukru.O rodzinę zahaczę delikatnie i tylko konkrety,bo to co mi przeszkadza może nie przeszkadzać nowej...Mogę czasem być żle zrozumiana i na co mi to.Ona niech się z rodziną ustawia po swojemu.Może sie okazać,,jaszczurką,,kopiąca dołki..Co o tym sądzicie?

ja bym zostawiła instrukcje obsługi Babci.W razie czego masz satysfakcję,że wszystko wspaniale przekazałas.
08 lipca 2015 21:29 / 1 osobie podoba się ten post
pestka

ja tez niestety obmyślam plan w co wtajemniczyć moja zmienniczkę,a robie to pirwszy raz,więc wiecie...jestem nadgorliwa.ale sobie myślę ,że powinnam polecieć konkretami najważniejszymi,a mianowicie babunia,co je ,ile śpi ,jakie zabiegi ma ,jak spędza czas i najważniejsza insulina i badanie cukru.O rodzinę zahaczę delikatnie i tylko konkrety,bo to co mi przeszkadza może nie przeszkadzać nowej...Mogę czasem być żle zrozumiana i na co mi to.Ona niech się z rodziną ustawia po swojemu.Może sie okazać,,jaszczurką,,kopiąca dołki..Co o tym sądzicie?

pestka, to zalezy od tego, czy Ty tam bedziesz wracac. Jesli nie, to podstawowe sprawy odnosnie babci i na tym koniec
08 lipca 2015 21:30 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

Jakiej szpili? ciągle opisujesz inne kobiety a to stare a to kulawe a to ledwie się ruszają a do opieki jadą.Ostatnio złodziejkę co ręczniki pokradła potem pijaczkę a dzisiaj taka co kwiatów podlewac nie potrafi.

I w dodatku nie sa to twoje zmienniczki tylko na zasadzie jedna pani dugiej pani.........

Praca jest bardzo cięzka a opiekunki różne tak jak ludzie pracujący w innych zawodach.Chcemy żeby nas szanowali to szanujmy się same.

No widzę że jesteś bardzo zainteresowana moją osobą, jeśli coś piszę to jestem tego pewna,i bzdur nie wypisuje.a jeśli napisałam to napisałam też o swoich zmienniczkach,ja jestem w porządku a złodziejstwa nie toleruje,i tej pani również w oczy to powiedziałam,a tobie już chyba powiedziałam że nie jestem tobą zainteresowana czy trudno to pojąć?
08 lipca 2015 21:33
chyba mleczko nie doczytało się, bo kwiaty to podlewała bardzo starannie i obficie
08 lipca 2015 21:34 / 3 osobom podoba się ten post
Malina

No widzę że jesteś bardzo zainteresowana moją osobą, jeśli coś piszę to jestem tego pewna,i bzdur nie wypisuje.a jeśli napisałam to napisałam też o swoich zmienniczkach,ja jestem w porządku a złodziejstwa nie toleruje,i tej pani również w oczy to powiedziałam,a tobie już chyba powiedziałam że nie jestem tobą zainteresowana czy trudno to pojąć?

ale po co o kims pisac?
08 lipca 2015 21:36
ania52

ale po co o kims pisac?

no dokładnie po co?
08 lipca 2015 21:37 / 6 osobom podoba się ten post
Malina

no dokładnie po co?

to ciebie o to pytam bo opisujesz inne zmienniczki...chyba za wczesnie mnie oplusowalas/...
08 lipca 2015 21:39 / 4 osobom podoba się ten post
08 lipca 2015 21:40 / 2 osobom podoba się ten post
ania52

to ciebie o to pytam bo opisujesz inne zmienniczki...chyba za wczesnie mnie oplusowalas/...

Ha haa
08 lipca 2015 21:42 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

:spacer z psem:

Magdzie, a gdzie z tym pieskiem sie wybierasz? Ha haa
08 lipca 2015 21:45 / 3 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Magdzie, a gdzie z tym pieskiem sie wybierasz? Ha haa

Jak gdzie ?? Na spacer ,przyda mi sie troche ruchu 
08 lipca 2015 21:45
ania52

No bo to była wymarzona zmienniczka
08 lipca 2015 22:36 / 4 osobom podoba się ten post
brydzia

Witam jak Ci tam w domku

?

witam ! w  domku  super dopiero odżywam ! piore ,sprżatam i gotuje d.......y daje i prasuje !! tak   babki gadają  u nas !! 
08 lipca 2015 22:40 / 1 osobie podoba się ten post
ptaszek

A Ty mu powiedz Madonna,że terapeuci kosztują .Jak chce sie uskarzac to niech buli Tobie albo niech znjdzie sobie forum dla pdp De.A ciekawe czy jest takie i czy nas tam obsmarowuja :pisanie na forum:

on  jest non stop  na forum telefonicznym  ,co chwila  dzwoni  do wszystkich !  obgaduje !  ale tak działają  agencje byle tylko dziure  zapchac obojetnie kim a oni  sie dogadac nie mogą ze sobą ! ja juz nie chce miec z tym nic wspólnego 
08 lipca 2015 23:10

Maszeruj do regulaminu! Moderator