Co dzisiaj gotujesz na obiad ? #5

20 października 2015 23:16 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Ja też jestem w zielonym domku a nie mam tak:placz3:

To zrób,żeby było tak. I nie rycz już więcej.
20 października 2015 23:16 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Nie obiadowe a godzinowe:)Wysłałam kiedys znajomym zaproszenie na imprezę-"w sobotę,16.10", /16 pazdziernika miałam na myśli/-krzątam się po domu jeszcze "w proszku" a tu dzwonek do drzwi-dokładnie o godzinie 16.10:):):):):)hi hi hi

A w temacie właściwym -dziś na obiad była bagietka czosnkowa z czerwonym barszczem instant-nie miałam czasu na gotowanie:)Jutro zupa kalafiorowa z lanymi kluseczkami:)

Wiesz Kasiu, potrzebuję wsparcia, jakos nie mogę się z Michasią dogadać, o co jej chodziło.
20 października 2015 23:16 / 2 osobom podoba się ten post
Knorr

Nie, w zielonym :-)))

Dolary??, rozumiem
A jak śię czuje Obama? , zapomniałam zapytac.
20 października 2015 23:17 / 2 osobom podoba się ten post
Knorr

To zrób,żeby było tak. I nie rycz już więcej.

Sama sobie nie lubię robić
20 października 2015 23:18 / 2 osobom podoba się ten post
Gosiap

Wiesz Kasiu, potrzebuję wsparcia, jakos nie mogę się z Michasią dogadać, o co jej chodziło.

Gośiu, to dzisiaj śie już, nie dogadasz
20 października 2015 23:18 / 3 osobom podoba się ten post
Gosiap

Żebyście tylko przez to niedogadanie nie zapadły na zespół niespokojnych nóg/marynowanych/    :):):):):):)Hi hi hi
20 października 2015 23:20 / 2 osobom podoba się ten post
michasia

Ja też jestem w zielonym domku a nie mam tak:placz3:

ha, haa  Michaśia, przestan już
20 października 2015 23:21 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Żebyście tylko przez to niedogadanie nie zapadły na zespół niespokojnych nóg/marynowanych/    :):):):):):)Hi hi hi

To wszystko przez Lisę ta głupawka
20 października 2015 23:22 / 3 osobom podoba się ten post
michasia

To wszystko przez Lisę ta głupawka:modlmy sie::-)

He he -jedna nóżka 2 godzinki w marynacie ,druga też dwie ,a te 13 minut to przepraszam na co????????????
20 października 2015 23:23 / 2 osobom podoba się ten post
michasia

Wrzuć przepis na tą miksturę sojową, na co pomaga?:laska1:

Mikstura sojowa pomaga na spanie chyba.Babcie tak zmogło,że zaraz zasnęła.Mikstura,bo zabyłem nazwy właściwej jak na kartonie była.)))Karton w koszu na smieci, który stoi przy ulicy bo jutro z ranka śmieciarka przyjeźdźa. Dość powiedzieć,że to napój bio z jakiejś znanej firmy.I kupiłem to w kartonie takim jak mleko o smaku waniliowym w DM!!!
Oto i przepis na smaczną  miksturę.Jutro wezmę auto i znowu do DM podjadę specjalnie to zakupić,bo Babci smakuje i mnie też. Czas wykonania mikstury zróżnicowany, zależny od ilości kilkometrów.)))
20 października 2015 23:23 / 4 osobom podoba się ten post
Nóżki kurze zielony domek krewetki na bakłażanie...co???? Ja juz chyba zmęczona jestem...chyba już powinnam iść spać.....
20 października 2015 23:23 / 5 osobom podoba się ten post
kasia63

He he -jedna nóżka 2 godzinki w marynacie ,druga też dwie ,a te 13 minut to przepraszam na co????????????

Na złączenie nóżek
20 października 2015 23:27 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

Nóżki kurze zielony domek krewetki na bakłażanie...co???? Ja juz chyba zmęczona jestem...chyba już powinnam iść spać.....:zaklopotanie:

No, jak śię To wszystko poskleja do kupy, to wyjdzie,,
20 października 2015 23:34 / 1 osobie podoba się ten post
Dziękuję dziewczyny. Zabawa w rozmówki o żarciu była przednia. Podjadałam orzechy i jak parskałam śmiechem to teraz na monitorze juz nie widzę nic a między klawiszami na klawiaturze o jejku, rozpacz, muszę wyczyścić to wszystko!!!
20 października 2015 23:44 / 1 osobie podoba się ten post
Gosiap

Dziękuję dziewczyny. Zabawa w rozmówki o żarciu była przednia. Podjadałam orzechy i jak parskałam śmiechem to teraz na monitorze juz nie widzę nic a między klawiszami na klawiaturze o jejku, rozpacz, muszę wyczyścić to wszystko!!!