Co dzisiaj gotujesz na obiad ? #5

20 października 2015 23:50
Michasia - prowokatorko dzisiejszego zamieszania w mojej głowie - śpij smacznie.
21 października 2015 05:44 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara48

Kotka-najlepiej jak byś miała kefir,on naturalnie spulchniania ciasto, a jak nie to-mleko,mąka,1/3 łyżeczki proszku do pieczenia,sól,2 jajka.Ciasto ma być gęste. Jabłka drobno pokroić i wymieszać z ciastem.Jak lubisz to można dosypac cynamonu i cukier wanilinowy.Smacznego

Dziekuję, dzisiaj zagladam wczoraj nie mogłam nawet laptopa otworzyć. Sama zrobiłam tylko,że szkoda gadać. Zjadłysmy 
21 października 2015 08:01 / 1 osobie podoba się ten post
Nie mam pomysłu.Grochowa miała być na dwa dni,ale PDP za bardzo nie smakowała ,więc dzisiaj muszę coś wymyślić.Zrobię przegląd lodówki i zamrażalnika.hm.hm
21 października 2015 08:05 / 4 osobom podoba się ten post
teresadd

Nie mam pomysłu.Grochowa miała być na dwa dni,ale PDP za bardzo nie smakowała ,więc dzisiaj muszę coś wymyślić.Zrobię przegląd lodówki i zamrażalnika.hm.hm

Tereniu, no gdzie Tu z grochową ''wyskakujesz'' ? Widziałaś, jakie dania serwuje Knorr?
Zielone domki, pod beszamelem i jakos takie, tam,, rarytasy he, hee
21 października 2015 08:09 / 2 osobom podoba się ten post
Ja to dzis zrobie czystke w lodowce, wiec pewno wyjdzie głupawe dani!! Ale jakos dam rade nam reszki ziemniakow,wiec chyba zrobie troche kopytek,mam dwie papryki faszerowane ,podziele na trzy do tego po troszeczku kopytek  i juz,co prawda zjadłabym tylko kopytka a papryke dała moim pdp alemoja dam lupi zeby kazdy miał to samo!!Wiec niech tak bedzie
21 października 2015 08:10 / 3 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Tereniu, no gdzie Tu z grochową ''wyskakujesz'' ? Widziałaś, jakie dania serwuje Knorr?
Zielone domki, pod beszamelem i jakos takie, tam,, rarytasy he, hee :-)

Zielony domek pod beszamelem-konstrukcja ze szparagów,daszekz brokuła,szpinakowa trawka dookoła i beszamelowy śnieg,spływający z dachu:):):)Jest oryginalny rarytas ?Jest:) 
21 października 2015 08:12 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Zielony domek pod beszamelem-konstrukcja ze szparagów,daszekz brokuła,szpinakowa trawka dookoła i beszamelowy śnieg,spływający z dachu:):):)Jest oryginalny rarytas ?Jest:) 

No, jest oryginalny
21 października 2015 08:25
Gulasz z ryżem oraz konserwowym groszkiem i kukurydzą.
21 października 2015 10:01 / 2 osobom podoba się ten post
Obśmiane nóżki z kurczaka, ryż i sałatka z pomidorów.
21 października 2015 11:51 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Zielone domki, pod beszamelem i jakos takie, tam,, rarytasy he, hee :-)

Jak sama nazwa mówi Knorr to Knorr,ją tylko zwykła opiekunka.
Ojej Jutro mogę  z bajerą jakąś wyjechać,i kto mi nie uwierzy ,że tak nie było.A dzisiaj zrobiłam zapiekankę ziemniaczaną .Właśnie siedzi w piekarniku.
21 października 2015 11:53
klopsiki w sosie myśliwskim ,mizeria i ziemniaki
21 października 2015 11:54 / 2 osobom podoba się ten post
teresadd

Jak sama nazwa mówi Knorr to Knorr,ją tylko zwykła opiekunka.
Ojej Jutro mogę  z bajerą jakąś wyjechać,i kto mi nie uwierzy ,że tak nie było.A dzisiaj zrobiłam zapiekankę ziemniaczaną .Właśnie siedzi w piekarniku.

A jak robisz?
21 października 2015 12:14 / 2 osobom podoba się ten post
Watrobka wiep.z cebulka i jablkiem,ziemniaki,surowka z kiszonej kapusty i woda.
21 października 2015 12:56 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara48

Watrobka wiep.z cebulka i jablkiem,ziemniaki,surowka z kiszonej kapusty i woda.

Rozchorować się mozna patrząc na te zdjęcia.    ( z zazdrości)