Super,czekam na dalsza odslone,pozdrawiam:) a zeby bylo w temacie jutro chyba krupniczek
Super,czekam na dalsza odslone,pozdrawiam:) a zeby bylo w temacie jutro chyba krupniczek
Nie jadam słodyczy ,kawę pije gorzką. Trzy posiłki dziennie.Troche biegam,troche chodzę truchtam.Czuje sie bardzo dobrze. Omijam połki z żelkami zjadałam paczkę dziennie.Tu nikt kawy nie pija oprocz mnie, a ja tylko rano więc bez towarzystwa.Bardzo dobrze sie czuję :) W zasadzie nie musiałam "spaść z wagi" ale ciesze sie.Niby nic, a widać:-)
Aniu ja tez teraz ciasto ograniczylam,1 -2 kawalki w tygodniu(jem jak upieke swieze),kawa zawsze gorzka,codziennie jezdze na rowerze 2-3 h.Ale teraz mam inny tryb zycia,zbyt duzo odpoczywam,w domu zawsze biegiem do pracy z pracy(a pracowalam w Kauflandzie na stoisku miesnym)wiec moj organizm glupieje
A ja 3 kg mniej ważę przez 1 mc. Dobrze,że Michasia daleko:-):-)
:-)
Jutro Ci Basiu napisze skuteczna metodę,żeby schudnąć i nie przytyć.Poszukam @ . Dzisiaj ide spac bo zmeczona jestem. Goscie dzisiaj odwiedzili nas.Zabrali sie i pojechali a ja....................... :-(
Wysokie czoło, piękne ciemne oczy i włosy, gładka i jasna cera, ciekawe co poniżej.
Ja, nie mogę, prosze przestac, zawstydzasz mnie . [ a czoło mam normalne, tak mi śie wydaje] może na Tym zdjęciu tak wyszło he, hee
Poniżej , niczego mi nie brakuje, jako całośc, a rysy twarzy delikatne, dziewczęce, co mnie nie pociesza, naprawdę ''smarkaty wygląd mam'':czerwieni sie:
No widzisz .Po co to zazdroscic innym .Zdjełaś maskę i proszę.Piękna kobieta się ukazała.Tylko powiększyć cię nie mogę coby lepiej obejrzeć.hi.hi.
Ja też proszę o cudowny sposób na smukłą figurę .
Nie mam pomysłu na obiad,zajrzałam ale nie ma chyba dzis co liczyć na inspirację,wszyscy sie będą odchudzać i obiadu nie gotują. A ja to zrobię mega kaloryczne naleśniki z bitą śmietaną,ważę 95,to i 96 nie zrobi różnicy.Przynajmniej koleżanek nie stracę.
Marta ja w ramach ,,odchudzania'' ugotuje krupniczek na kurczaku,hihi:)