Co dzisiaj gotujesz na obiad ? #5

21 października 2015 22:09
Barbara48

Super,czekam na dalsza odslone,pozdrawiam:) a zeby bylo w temacie jutro chyba krupniczek

Lubie też krupnik Odsłony nie będzie, domyśl śię dlaczego...
21 października 2015 22:20 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko1

Nie jadam słodyczy ,kawę pije gorzką. Trzy posiłki dziennie.Troche biegam,troche chodzę truchtam.Czuje sie bardzo dobrze. Omijam połki z żelkami  zjadałam paczkę dziennie.Tu nikt kawy nie pija oprocz mnie, a ja tylko rano więc bez towarzystwa.Bardzo dobrze sie czuję :) W zasadzie nie musiałam "spaść z wagi" ale ciesze sie.Niby nic, a widać:-)

Aniu ja tez teraz ciasto ograniczylam,1 -2 kawalki w tygodniu(jem jak upieke swieze),kawa zawsze gorzka,codziennie jezdze na rowerze 2-3 h.Ale teraz mam inny tryb zycia,zbyt duzo odpoczywam,w domu  zawsze biegiem do pracy z pracy(a pracowalam w Kauflandzie na stoisku miesnym)wiec moj organizm glupieje
21 października 2015 22:26 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara48

Aniu ja tez teraz ciasto ograniczylam,1 -2 kawalki w tygodniu(jem jak upieke swieze),kawa zawsze gorzka,codziennie jezdze na rowerze 2-3 h.Ale teraz mam inny tryb zycia,zbyt duzo odpoczywam,w domu  zawsze biegiem do pracy z pracy(a pracowalam w Kauflandzie na stoisku miesnym)wiec moj organizm glupieje

Jutro Ci Basiu napisze skuteczna metodę,żeby schudnąć i nie przytyć.Poszukam @ . Dzisiaj ide spac bo zmeczona jestem. Goscie dzisiaj odwiedzili nas.Zabrali sie i pojechali a ja.......................
21 października 2015 22:48 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

A ja 3 kg mniej ważę przez 1 mc. Dobrze,że Michasia daleko:-):-)

Ja też proszę o cudowny sposób na smukłą figurę .
21 października 2015 22:55 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

:-)

Wysokie czoło, piękne ciemne oczy i włosy, gładka i jasna cera, ciekawe co poniżej.
21 października 2015 22:56 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko1

Jutro Ci Basiu napisze skuteczna metodę,żeby schudnąć i nie przytyć.Poszukam @ . Dzisiaj ide spac bo zmeczona jestem. Goscie dzisiaj odwiedzili nas.Zabrali sie i pojechali a ja....................... :-(

Jak masz taką to i ja poproszę.Jeśli hormony są w porządku,to tylko mniej jeść i zacząć się ruszać.Ech.Ania łatwo mówić ,gorzej zrobić.
22 października 2015 07:11 / 2 osobom podoba się ten post
Knorr

Wysokie czoło, piękne ciemne oczy i włosy, gładka i jasna cera, ciekawe co poniżej.

Ja, nie mogę, prosze przestac, zawstydzasz mnie . [ a czoło mam normalne, tak mi śie wydaje]  może na Tym zdjęciu tak wyszło he, hee
Poniżej , niczego mi nie brakuje, jako całośc, a rysy twarzy delikatne, dziewczęce, co mnie nie pociesza, naprawdę ''smarkaty wygląd mam''
22 października 2015 07:48 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Ja, nie mogę, prosze przestac, zawstydzasz mnie . [ a czoło mam normalne, tak mi śie wydaje]  może na Tym zdjęciu tak wyszło he, hee
Poniżej , niczego mi nie brakuje, jako całośc, a rysy twarzy delikatne, dziewczęce, co mnie nie pociesza, naprawdę ''smarkaty wygląd mam'':czerwieni sie:

No widzisz .Po co to zazdroscic innym .Zdjełaś maskę i proszę.Piękna kobieta się ukazała.Tylko powiększyć cię nie mogę coby lepiej obejrzeć.hi.hi.
22 października 2015 08:30 / 5 osobom podoba się ten post
teresadd

No widzisz .Po co to zazdroscic innym .Zdjełaś maskę i proszę.Piękna kobieta się ukazała.Tylko powiększyć cię nie mogę coby lepiej obejrzeć.hi.hi.

Tereniu, dziękuje . Ale jeżeli o zazdrośc chodzi, ja nie zazdroszczę nikomu. Ja podziwiam,  Ja mówie głośno, jak Kobieta mi śię podoba, To mnie zazdroszczono w realnym Świecie
od zawsze, Traciłam koleżanki, przez mój wygląd. To było przykre i nie zrozumiałe dla Mnie. Nie rozumiem zazdrości, lubię jak Kobiety są zadbane, seksowne, kobiece
Można nawet trochę więcej miec kilogramów i byc sexi.  Znam osobiście Takie kobiety, są piękne i puszyste.
22 października 2015 08:41 / 3 osobom podoba się ten post
Ona Lisa - figura modelki! Gratuluję!
22 października 2015 08:46 / 3 osobom podoba się ten post
ivetta

Ja też proszę o cudowny sposób na smukłą figurę .

Ivettka - przestań jeździć do Michasi he he. W innym razie nie pomoże zadna recepta

Ps.
Trzeba sie zakochać - chudniesz  "w oczach"
22 października 2015 08:59 / 4 osobom podoba się ten post
Nie mam pomysłu na obiad,zajrzałam ale nie ma chyba dzis co liczyć na inspirację,wszyscy sie będą odchudzać i obiadu nie gotują. A ja to zrobię mega kaloryczne naleśniki z bitą śmietaną,ważę 95,to i 96 nie zrobi różnicy.Przynajmniej koleżanek nie stracę.
22 października 2015 09:03 / 1 osobie podoba się ten post
Ja dziś zrobię bigosik
22 października 2015 09:08 / 2 osobom podoba się ten post
Marta

Nie mam pomysłu na obiad,zajrzałam ale nie ma chyba dzis co liczyć na inspirację,wszyscy sie będą odchudzać i obiadu nie gotują. A ja to zrobię mega kaloryczne naleśniki z bitą śmietaną,ważę 95,to i 96 nie zrobi różnicy.Przynajmniej koleżanek nie stracę.

Marta ja w ramach ,,odchudzania'' ugotuje krupniczek na kurczaku,hihi:)
22 października 2015 09:12 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara48

Marta ja w ramach ,,odchudzania'' ugotuje krupniczek na kurczaku,hihi:)

Basia tak z pół kurczaka na osobe to w sam raz na dobry poczatek