
Ale gołąbki to trzeba najpierw mocno podsmażyć na patelni,
a potem długo je gotować w tym sosie pomidorowym,
żeby kapusta aromatem przeszła,
a nie tak hop siup i na talerz
Pierwsze słyszę?!Podsmazyć na patelni? Takiego sposobu nie znam.
Opiszesz dokładniej?
Po zawinięciu, mocno podsmażam na patelni na maśle z obu stron,
Patelnia musi być bardzo mocno rozgrzana
, dopiero potem wkładam do sosu pomidorowego i gotuje godzine,
do sosu pod gołąbki wkładam 2 - 3 liście z kapusty, które mi zostały,
bo wiadomo, że gołąbki przywarły by do dna.
Ta kapusta z dna , oczywiście potem jest przypalona od dna, ale wygotowana w sosie
jest przepyszna.
Po zawinięciu, mocno podsmażam na patelni na maśle z obu stron,
Patelnia musi być bardzo mocno rozgrzana
, dopiero potem wkładam do sosu pomidorowego i gotuje godzine,
do sosu pod gołąbki wkładam 2 - 3 liście z kapusty, które mi zostały,
bo wiadomo, że gołąbki przywarły by do dna.
Ta kapusta z dna , oczywiście potem jest przypalona od dna, ale wygotowana w sosie
jest przepyszna.
Po zawinięciu, mocno podsmażam na patelni na maśle z obu stron,
Patelnia musi być bardzo mocno rozgrzana
, dopiero potem wkładam do sosu pomidorowego i gotuje godzine,
do sosu pod gołąbki wkładam 2 - 3 liście z kapusty, które mi zostały,
bo wiadomo, że gołąbki przywarły by do dna.
Ta kapusta z dna , oczywiście potem jest przypalona od dna, ale wygotowana w sosie
jest przepyszna.
Po zawinięciu, mocno podsmażam na patelni na maśle z obu stron,
Patelnia musi być bardzo mocno rozgrzana
, dopiero potem wkładam do sosu pomidorowego i gotuje godzine,
do sosu pod gołąbki wkładam 2 - 3 liście z kapusty, które mi zostały,
bo wiadomo, że gołąbki przywarły by do dna.
Ta kapusta z dna , oczywiście potem jest przypalona od dna, ale wygotowana w sosie
jest przepyszna.
To ja takie poproszę>>>:brawo1:
W zamian mogę poczęstować deserem...
Racuszki warzywne-danie niemal błyskawiczne:)