Amalko, nie jestem przeciw robertowi ani komus innemu, jestem przeciwna niektorym wyrazeniom
Amalko, nie jestem przeciw robertowi ani komus innemu, jestem przeciwna niektorym wyrazeniom
No tak jak napisałaś, leni:-) tu jak widac wszystko wypada. A w najlepszym stylu to wypada mieć zaniki pamięci.
Folklor jakoś tak ze wsią mnie się kojarzy:-) Ale ja tam się nie orientuję, jestem tu incognito.
ps- oglądalność wzrasta
A ze wiekszosc tu jest przeciw, to dokladnie tak jest.
Ale zdazylam przeczytac. :-):-):-)
I teraz tylek mnie boli, bo ze stolka spadlam ;-)):-)
Masz rację, poniosło oj poniosło!!
A jakby Tobie ktos napisal, zeby publiczna skladke zrobic na doladowanie Twojego konta, bo nie masz kasy, zeby gdzies zadzwonic, to Ciebie tez by ponioslo.
Ja tak ogolnie tylko.
Bo mnie by ponioslo.
A mozesz tak z pamieci napisac co to było. Też bym chciala ze stołka spaść.Niech mnie poboli,bo nie mam na co sie poskarzyć:-):-)
No tu nie moge, ale smialam sie do rozpuku :-):-)
Robert "odpalil" na wiesc o publicznej skladce na doladowanie Jego telefonu, co by mogl dzwonic.
jakie tempora takie mores...jakie szefostwo taka firma....
A jakby Tobie ktos napisal, zeby publiczna skladke zrobic na doladowanie Twojego konta, bo nie masz kasy, zeby gdzies zadzwonic, to Ciebie tez by ponioslo.
Ja tak ogolnie tylko.
Bo mnie by ponioslo.
Jakie forum, tacy uczestnicy.
Robert, niewazne kto w jakiej sytuacji jest, nie nalezy nikomu od garkotlukow wymyslac. Takie jest moje zdanie. Jestes facetem, sprawujesz jakas tam kierownicza role wsrod opiekunek, powinienes zachowac godnosc w podejsciu do roznych spraw. Nie moja brozka kto sie z kim zre, mysle jednak, ze to nie jest miejsce tutaj. Lubie czytac wszystkie posty, o ile czas mi na to pozwala, ale niedobrze mi sie robi , jesli ktos kogos przyslowiowym garkotlukiem nazywa. Nawet klocic sie trzeba umiec, niekoniecznie trzeba obrzucac sie nawzajem blotem. Przepraszam, nie mialam zamiaru nikogo uswiadamiac ani obrazac. Zwrocilam sie do Ciebie, bo jesli sie jest MEZCZYZNA , to to do czegos wedlug mego doswiadczenia(kobiecego) zobowiazuje. Pozdrawiam
Jolek jak tam dzisiaj dziadki,pakujesz ich juz do loza??