Na wyjeździe #27

28 lipca 2015 19:51
leni

Amalko, nie jestem przeciw robertowi ani komus innemu, jestem przeciwna niektorym wyrazeniom

Ja tez. Takze tymi wypisywanymi tutaj przez uzytkownikow plci zenskiej.
28 lipca 2015 19:53 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko1

No tak jak napisałaś, leni:-) tu jak widac wszystko wypada. A w najlepszym stylu to wypada mieć zaniki pamięci.

mleczko1 nie jestem sledczym i jak zwykle dzialam pod wplywem impulsu. Nie spodobal mi sie - garkotluk- i to jest wszystko w tym temacie. Ja nie zachowuje w pamieci tego, co ktos przed kilkoma dniami napisal
Michalinka

Folklor jakoś tak ze wsią mnie się kojarzy:-) Ale ja tam się nie orientuję, jestem tu incognito.
ps- oglądalność wzrasta

Mi z góralszczyzną:)Zakopower itp:)
Bo to, co się na forum wyrabia to z pewnością nie jest folklor.Bo czy można Moderatorze nazwać folklorem bezkarne publiczne obrażanie kobiet ???No ,ale w sumie się nie dziwię ,skoro Moderator również jest mężczyzną....Ale może ja czegoś nie wiem i to teraz taki akcent folklorystyczny nazywać kobiety krowami i garkotłukami?????Może się podoba moderacji?
amelka

A ze wiekszosc tu jest przeciw, to dokladnie tak jest.
Ale zdazylam przeczytac. :-):-):-)
I teraz tylek mnie boli, bo ze stolka spadlam ;-)):-)

A mozesz tak z pamieci napisac co to było. Też bym chciala ze stołka spaść.Niech mnie poboli,bo nie mam na co sie poskarzyć
28 lipca 2015 19:54 / 3 osobom podoba się ten post
Renie

Masz rację, poniosło oj poniosło!!

A jakby Tobie ktos napisal, zeby publiczna skladke zrobic na doladowanie Twojego konta, bo nie masz kasy, zeby gdzies zadzwonic, to Ciebie tez by ponioslo.
Ja tak ogolnie tylko.
Bo mnie by ponioslo.
28 lipca 2015 19:57 / 2 osobom podoba się ten post
amelka

A jakby Tobie ktos napisal, zeby publiczna skladke zrobic na doladowanie Twojego konta, bo nie masz kasy, zeby gdzies zadzwonic, to Ciebie tez by ponioslo.
Ja tak ogolnie tylko.
Bo mnie by ponioslo.

o jesce* jak by mnie poniosło.Jak echo po hali gdzie owiecki* sie pasom*
28 lipca 2015 19:57 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko1

A mozesz tak z pamieci napisac co to było. Też bym chciala ze stołka spaść.Niech mnie poboli,bo nie mam na co sie poskarzyć:-):-)

No tu nie moge, ale smialam sie do rozpuku
Robert "odpalil" na wiesc o publicznej skladce na doladowanie Jego telefonu, co by mogl dzwonic.
28 lipca 2015 20:00 / 2 osobom podoba się ten post
amelka

No tu nie moge, ale smialam sie do rozpuku :-):-)
Robert "odpalil" na wiesc o publicznej skladce na doladowanie Jego telefonu, co by mogl dzwonic.

Tylko trzeba konto sprawdzic na ktore mamy wplacać.Zeby defraudacji nie było,tu "wszystko zdarzyc sie może"
28 lipca 2015 20:02 / 6 osobom podoba się ten post
Tak , zwyzywał mnie od garnkotłuków , ale radochaaaaa ! tylko sobie tyłków przy spadaniu z krzeseł nie poobijajcie , bo jak to później z takim obolałym pampersy PDP zmieniać , czy przy garach stać w kuchni jak wszystko obolałe będzie ? ......że o pracy w szklarence nawet nie wspomnę
28 lipca 2015 20:03 / 2 osobom podoba się ten post
ania52

jakie tempora takie mores...jakie szefostwo taka firma....

Jakie forum, tacy uczestnicy.
28 lipca 2015 20:05
amelka

Ja tak ogolnie tylko.
Bo mnie by ponioslo.

Może też by mnie poniosło?
Ale zapewno nie aż tak Amelko.
28 lipca 2015 20:06 / 2 osobom podoba się ten post
amelka

Jakie forum, tacy uczestnicy.

Jacy uczestnicy takie forum. Tu juz swiecona woda nie pomoze.Bo jest niepotrzebna samea tylko trzy nicki "be". Ale za to jakie
28 lipca 2015 20:07 / 4 osobom podoba się ten post
leni

Robert, niewazne kto w jakiej sytuacji jest, nie nalezy nikomu od garkotlukow wymyslac. Takie jest moje zdanie. Jestes facetem, sprawujesz jakas tam kierownicza role wsrod opiekunek, powinienes zachowac godnosc w podejsciu do roznych spraw. Nie moja brozka kto sie z kim zre, mysle jednak, ze to nie jest miejsce tutaj. Lubie czytac wszystkie posty, o ile czas mi na to pozwala, ale niedobrze mi sie robi , jesli ktos kogos przyslowiowym garkotlukiem nazywa. Nawet klocic sie trzeba umiec, niekoniecznie trzeba obrzucac sie nawzajem blotem. Przepraszam, nie mialam zamiaru nikogo uswiadamiac ani obrazac. Zwrocilam sie do Ciebie, bo jesli sie jest MEZCZYZNA , to to do czegos wedlug mego doswiadczenia(kobiecego) zobowiazuje. Pozdrawiam

Czasami aby ktos dał ci spokój trzeba uzyc mocniejszych słów. nikogo nie obrazałem, nie reagowałem dopóki nie zaczęto ponownie po mnie jeździć.Wkleiłem linka, apisałem że dla zainteresowanych i znających język do poczytania a od tego momentu  zaczęła sie jazda bez trzymanki. Co komu złego zrobiłem.Nic.Wkleiłem tylko link. A że na forum jest kilka Hien szukających sensacji ,nudzących się, doszukujacych w każdej wypowiedzi czegos złego to i zadymy szukaja. juz kiedys powiedziałem, jesli ktos ma za duzo energi to niech idzie pobiegać, niech się poseksi jesli ma z kim ,jesli nie ma z kim niech samemu sie zadowoli a nie napierdziela na oślep w druga osobe byle tylko dac upust swojej frustracji. moze i moje niektóre wypowiedzi są bezposrednie, moze i czasem dowale ale jest to reakcja na agresje innych wobec mnie. jesli ktos bedzie agresywny,chamski tym samym bedę sie odpłacał.
28 lipca 2015 20:11 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Jolek jak tam dzisiaj dziadki,pakujesz ich juz do loza??

eeeee, siedza zaciecie przed TV :D A ja chce spac, a jak przyjdzie co do czego to sie wierce, budze, ehhh co za los :D

Meczaca to moja stella, ale dam rade, tylko do 20sierpnia, to juz zaraz przeciez.
28 lipca 2015 20:13 / 3 osobom podoba się ten post
Wolę z ogórkiem w szklarence porozmawiać niz z sołtysową z Wąchocka.