eeeee, siedza zaciecie przed TV :D A ja chce spac, a jak przyjdzie co do czego to sie wierce, budze, ehhh co za los :D
Meczaca to moja stella, ale dam rade, tylko do 20sierpnia, to juz zaraz przeciez.
eeeee, siedza zaciecie przed TV :D A ja chce spac, a jak przyjdzie co do czego to sie wierce, budze, ehhh co za los :D
Meczaca to moja stella, ale dam rade, tylko do 20sierpnia, to juz zaraz przeciez.
Przestaw im zegarki o 2 godziny,moze pojda wczesniej spac :gitara:
Nie, bo jest widno, a poki widno jest dzien, a w dzien sie nie spi, chyba ze po obiedzie hahahah
Nie czyn temu tego, co Tobie nie mile.
Agresja rodzi Agresje.
Oj tam ,to opusc rolety ja zaraz to robie i babcinka smiga do lozeczka i wieczor wolny:-)
Tylko trzeba konto sprawdzic na ktore mamy wplacać.Zeby defraudacji nie było,tu "wszystko zdarzyc sie może":wiezienie:
W życiu nie poleciłbym rodzinie takiej osoby do opieki jak ty ,chocby nie wiem ile chcieli zapłacić.
No przestań! Teraz to już przegiołes!
To już wolę sobie nie wyobrażać jakie Ty opiekunki polecasz!
O.K. Wszystko mnie teraz boli ze smiechu, tyle tam trafnych spostrzezen bylo he, he, he.
A wiesz mleczko1, ze ja pieluch nie wymieniam, bo Pan sam fizjologiczne potrzeby zalatwia.
Jest kompletnie samodzielnym Czlowiekiem.
A od kiedy mam dwie rece w gipsie, to od wczora codziennie w restauracji na obiedzie jestem.
Tak jeszcze przez 4 tygodnie "pracowac" tutaj bede.
Bo tak naprawde w tym miejscu, w ktorym jestem, to jezyk i wiedza wszelaka bardzo potrzebne, co by starszemu Panu w rozmowie towarzyszyc.
Bo jesli np. zapyta: - a ty wiesz, kto to Goya?
albo: - wiesz co to "Turandot"?
Albo: gra radio i slysze przepiekna arie "Duet kwiatow"z opery "Lakme" i pytanie:- znana jest tobie ta muzyka?
Zawiezc autem, gdzie poprosi i tak w ogole, ( juz to tutaj napisalam kiedys) to zastanawiam sie czy aby ja na pewno w pracy, a nie na urlopie jestem :-)))
Nawet Darkowi sie oberwalo,biedny Ty moj:-)
Forum chyba jest dla pracujacych a nie na urlopie bedacych,musze sprawdzic regulamin forum,moze cos nie doczytalam,dla kogo ono jest bo teraz to juz nic nie wiem.:chaplin:
Forum jest dla opiekunek, opiekunow, a nie dla Angencji 100 osobowej czy jedno osobej egal. :)
Ale my tutaj jestesmy pseudo a nie opiekunki, a to jest pesudoforum :D