W domu # 6

27 grudnia 2015 20:01 / 3 osobom podoba się ten post
zosia_samosia

..owoce morza ..kocham i jem i tatara tez ...oooo.:-)

Ja też kocham owoce morza...Jak wroce do domku kupię 2 paczki krewetek i zjem sama
27 grudnia 2015 20:07 / 5 osobom podoba się ten post
Benita

Teresko, a jak wesele Syna ?
Kiedy wracasz do de ?

Benita już po weselu .Było w Boże Narodzenie.Piękna msza ślubną,wszystko się udało Jeszcze mam gości więc trochę jest zamieszania.Do De wracam 9 stycznia .I wszystko wróci do normy.
27 grudnia 2015 20:16 / 5 osobom podoba się ten post
ORIM

nie taki rzeczy ludzie jadaja i słono za to płaca

http://www.polskagastronomia.com/index.php/ciekawostki-kulinarne/201-dziwne-potrawy-swiata

..no i wzial mi obrzydzil kolacje ,z salatki " wydlubalam" tylko szparagi .Jak tu przytyc???
27 grudnia 2015 20:25 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

Benita już po weselu .Było w Boże Narodzenie.Piękna msza ślubną,wszystko się udało Jeszcze mam gości więc trochę jest zamieszania.Do De wracam 9 stycznia .I wszystko wróci do normy.

".I wszystko wróci do normy." 
Muszę się nad tym zastanowić. 
Bo nie wiem, czy w dobrym kierunku idą te myśli.
27 grudnia 2015 20:28 / 5 osobom podoba się ten post
teresadd

dobra jestes Tereska - i wszystko wróci do normy  Okazuje sie, że w DE mamy więcej spokoju. 
27 grudnia 2015 22:14 / 5 osobom podoba się ten post
Mycha

:lol1: dobra jestes Tereska - i wszystko wróci do normy :lol1: Okazuje sie, że w DE mamy więcej spokoju. 

Oj Mycha.Żebyś wiedziała,inny rytm dnia,wszystko do góry nogami.W De jestem ja i PDP.I życie leniwie się toczy.W domu ciągle coś się dzieje.Dużo ludzi,już się chyba odzwyczaiłam.Albo sama nie wiem czego już chcę?
28 grudnia 2015 10:53 / 6 osobom podoba się ten post
Witajcie!

Jak po świetach? :)

W środę jadę sobie nad nasze Ostsee :)))

A poźniej to już chyba do Niemiec, jak mi jakieś fajne miejsce znajdą.

Pozdrawiam Was! :)
28 grudnia 2015 16:33 / 2 osobom podoba się ten post
mzap88

Witajcie!

Jak po świetach? :)

W środę jadę sobie nad nasze Ostsee :)))

A poźniej to już chyba do Niemiec, jak mi jakieś fajne miejsce znajdą.

Pozdrawiam Was! :)

To bardzo podobnie jak ja .Ja za tydzień wyjeżdżam też nad Bałtyk  wcelu odpoczynku ,a póżniej do DE.
28 grudnia 2015 23:05 / 5 osobom podoba się ten post
Pierwszą imprezkę sylwestrową już mamy zaliczoną,taka wcześniejszą bo znajomi jutro do domu jadą:)Następna w czwartek a potem to się zobaczy,hi hi hi.Padać wreszcie przestało i to już jest powód do radości:):):)Coś tu się przez święta wyciszyło,wszyscy chyba tak zmęczeni,ze nie maja siły na forum grasować:):):):)
28 grudnia 2015 23:44 / 2 osobom podoba się ten post
Zagadka?????
Czy można puszkę bitej śmietany zjeść "z gwinta" na raz???
Odpowiedz - zapytajcie Martę.
29 grudnia 2015 08:08 / 12 osobom podoba się ten post
poniewaz nie znalazlam pochwalijek a chcialam sie z Wami czyms podzielic to pisze tutaj......przedstawiam Wam moj prezent od meza Bożonarodzeniowo-urodzinowy (w styczniu okragle urodziny) swiat nabral troche kolorow po ostatnich ciezkich pzrzyciach to jest moj TYMEK
29 grudnia 2015 09:13 / 4 osobom podoba się ten post
Właśnie mocuję się z zawiasem przy drzwiczkach mojej szafki... Jakiś czas temu beznadziejnego chłopa zamieniłam na dobry, miły i ciepły szlafrok, a szlafrok nie chce mi tego zawiasu naprawić... ))))
29 grudnia 2015 09:23 / 2 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Właśnie mocuję się z zawiasem przy drzwiczkach mojej szafki... Jakiś czas temu beznadziejnego chłopa zamieniłam na dobry, miły i ciepły szlafrok, a szlafrok nie chce mi tego zawiasu naprawić... ))))

A widzisz, chłop się jednak do czegoś przydaję.
29 grudnia 2015 09:33 / 3 osobom podoba się ten post
Michalinka

:-) A widzisz, chłop się jednak do czegoś przydaję. :strach przed noca:

Być może, ale tak z ręką na sercu to jeszcze nigdy nie pożałowałam swojej zamiany.... hihihi Ze szlafroka mam większe korzyści... hhihi Jak sama tego nie naprawię to stać mnie na fachowca na nie? hihihi ))))
29 grudnia 2015 10:56 / 1 osobie podoba się ten post
Idę poszwendać się po sklepach, może coś wpadnie mi w oko ? Tak ostatnio gust mi się modyfikuje, że coraz mniej rzeczy przyciąga moją uwagę...)))))