W domu # 6

15 września 2015 21:51 / 2 osobom podoba się ten post
bieta

zza krzaków wyszam , Binorka zobaczyłam, Myszunię i adrea poczytałam i jakoś mi lżej.
Lawenda i Moner.. Wichura tak Was lubię czytać. Michasia, Michalinka )))

To teraz się przyznaj coś Ty w tych krzaczorach robiła ??
15 września 2015 21:59 / 1 osobie podoba się ten post
Acha, kupiłam większą walizkę. Zawsze coś w DE kupię, książki zabieram bo muszę kartkami przewracać i nie mieściłam się już w starej walizce.
15 września 2015 22:00
Mycha

Acha, kupiłam większą walizkę. Zawsze coś w DE kupię, książki zabieram bo muszę kartkami przewracać i nie mieściłam się już w starej walizce.

No i walowki z pl mozna wiecej zabrac:):):)
15 września 2015 22:01 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Trochę mało komfortowo, w  walizce? na dywaniku byłoby wygodniej i szybciej:)
15 września 2015 22:08 / 1 osobie podoba się ten post
Mazury

No i walowki z pl mozna wiecej zabrac:):):)

Wiesz co, w sumie wałówki dużo nie biorę. Praktycznie wcale. To raczej na zakupy, które robię w DE.
15 września 2015 22:09 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Trochę mało komfortowo, w  walizce? na dywaniku byłoby wygodniej i szybciej:)

Oj tak, tak. Ale gdyby mnie ktoś z forum na dywaniku przyuważył, to zaraz bym była podejrzana, że na islam przeszłam. Bo to pojazd z tamtej części świata.
15 września 2015 22:22
Mycha

Oj tak, tak. Ale gdyby mnie ktoś z forum na dywaniku przyuważył, to zaraz bym była podejrzana, że na islam przeszłam. Bo to pojazd z tamtej części świata.

Ha, i dokąd się udasz? Pl azylu nie udzieli, De granicę zamkneły:)
15 września 2015 22:47
Mycha

To teraz się przyznaj coś Ty w tych krzaczorach robiła ??

Płaczę i nie wiem kiedy tu zalukam
16 września 2015 08:54
bieta

Płaczę i nie wiem kiedy tu zalukam

A długo już tak płaczesz ??? Przewidujesz zakończyć kiedyś ??? Co sie stało, bo nie jestem w temacie.
16 września 2015 11:14 / 8 osobom podoba się ten post
Ale się dziś mile zdziwiłam..
Pisałam o moim łańcuchu badań.
Jednym z zabiegów,któremu muszę się poddać jest histeroskopia. Prywatnie można załapać się szybko,ale najtaniej gdzie znalazłam 1400 zł,są nawet za 2500 zł.
Na NFZ niewiele placówek wykonuje.
Przypadkiem,bez nadziei zadzwoniłam do jednej z klinik w Zabrzu. Dziś byłam na konsultacji (bez czasu oczekiwania,bez kolejki) i lekarz mi proponuje termin za 2 tyg. Akurat odpada,bo mogę mieć wtedy miesiączkę.
No to październik hmmmm...też nie mogę,bo praca.
Głupio się czułam tak odmawiając ;)))
W końcu stanęło na listopadzie. TEGO roku!
16 września 2015 11:28 / 1 osobie podoba się ten post
basiaim

Ale się dziś mile zdziwiłam..
Pisałam o moim łańcuchu badań.
Jednym z zabiegów,któremu muszę się poddać jest histeroskopia. Prywatnie można załapać się szybko,ale najtaniej gdzie znalazłam 1400 zł,są nawet za 2500 zł.
Na NFZ niewiele placówek wykonuje.
Przypadkiem,bez nadziei zadzwoniłam do jednej z klinik w Zabrzu. Dziś byłam na konsultacji (bez czasu oczekiwania,bez kolejki) i lekarz mi proponuje termin za 2 tyg. Akurat odpada,bo mogę mieć wtedy miesiączkę.
No to październik hmmmm...też nie mogę,bo praca.
Głupio się czułam tak odmawiając ;)))
W końcu stanęło na listopadzie. TEGO roku!

Bo Zabrze jest najlepszejsze
16 września 2015 11:33 / 2 osobom podoba się ten post
Ewelina1

Bo Zabrze jest najlepszejsze:-)

He he!
Do SCCS też tam jeżdżę.

Wierz mi,że obdzwaniałam nawet Kraków,Bielsko. W internecie podają,że robią na NFZ,a w rzeczywistości niet.
16 września 2015 11:53 / 1 osobie podoba się ten post
basiaim

He he!
Do SCCS też tam jeżdżę.

Wierz mi,że obdzwaniałam nawet Kraków,Bielsko. W internecie podają,że robią na NFZ,a w rzeczywistości niet.

Mogę sobię wyobrazić,że jedno piszą drugie robią......pacjentów mają gdzieś,natomiast ich pieniądze są już milej widziane:)
16 września 2015 20:39 / 4 osobom podoba się ten post
bieta

zza krzaków wyszam , Binorka zobaczyłam, Myszunię i adrea poczytałam i jakoś mi lżej.
Lawenda i Moner.. Wichura tak Was lubię czytać. Michasia, Michalinka )))

Bieta wychodzi zza krzaków, jaj nie robi ino do roboty wraca 
16 września 2015 23:48 / 5 osobom podoba się ten post
byłam u chirurga, wstępny termin operacji marzec 2016, dostałam jezcze od lekarza kazanie że to zaniedbałam, aż do twraz we mnie to siedzi a najbardziej boli to że powiedział to co gdzieś w sobie głęboko zakopałam