Uniżenie przepraszam, ale tak mądra to nie jestem żeby odróżnić tekst sponsorowany od normalnego
Owszem podpadłaś. Artykuł który wkleiłaś, to tekst sponsorowany agencji. Moderator
Owszem podpadłaś. Artykuł który wkleiłaś, to tekst sponsorowany agencji. Moderator
Uniżenie przepraszam, ale tak mądra to nie jestem żeby odróżnić tekst sponsorowany od normalnego
Odróżnia się je po tym, że jak jest sponsorowany przez firmę, to pojawia się w nim jej nazwa - przeważnie nie jeden raz.
Ja mam pomysł.....oni szukają opiekunki niemowy...bo mają wtedy odpis od podatku za zatrudnienie osób niepełnosprawnych ha ha ha a my tu domysły snujemy.Poza tym taka opiekunka jest idealna...nie pyskuje, nie robi hałasu i na wszystko się zgadza.
Czytam cały czas Was Dziewczyny i nie mogę się powstrzymać,żeby nie wtrącić swoich paru groszy. Oczywiście język jest bardzo ważny i potrzebny, to nie podlega żadnej dyskusji. Ale niestety nie wszyscy znają go "od urodzenia" , a nauka język jest to zazwyczaj długi proces(coś na ten temat wiem, uczę się i nic nie umiem, no może niewiele). I gdybym czekała z wyjazdem aż będę język znała dobrze, pewnie zawitałby smutny pan. Ale nie mogę zgodzić się z twierdzeniem,że dziewczyny znające słabo język stanowią zagrożenie dla pdp. Myślę,że każda potrafiłaby w sytuacji ekstremalnej zadzwonić po pogotowie,( pewnie nie czystą niemczyzną ale zrozumiale, jednak z reguły rodziny znają stopień znajomości języka i w razie W sami to zrobiliby). A do tej firmy jutro zadzwonię i dam Wam znać, co i jak.
Oderwane od tematu głownego: już któryś raz czytam zestaw słów "zawita smutny pan"... Czy możecie mnie oświecić co to znaczy? ;)))
Oderwane od tematu głownego: już któryś raz czytam zestaw słów "zawita smutny pan"... Czy możecie mnie oświecić co to znaczy? ;)))
Awidzial kiedys jakis dluznik usmiechnietego komornika? :):):)
Witam, dzwoniłam do Ideal Pflege- propozycja jest taka dla tych "bez języka"- umowa o pracę, prywatne ubezpieczenie, warunki bytowe i pdp- wszystko takie samo jak dla tych " z językiem", tylko wynagrodzenie 600-650 euro.
Witam, dzwoniłam do Ideal Pflege- propozycja jest taka dla tych "bez języka"- umowa o pracę, prywatne ubezpieczenie, warunki bytowe i pdp- wszystko takie samo jak dla tych " z językiem", tylko wynagrodzenie 600-650 euro.
No to ja już nie dzwonię:)Nawet za te 600 znajdą sie chętne......i to jest najsmutniejsze,bo potem się Niemcy dziwią co my chcemy jak u sasiada jest Polka z agencji i ma połowe z tego co my bysmy chciały i nie narzeka.Czyli jest to agencja ,która nam psuje rynek.....Umowa o pracę,to coś na czym wielu osobom zalezy i pójda na takie warunki...
Ryba - to nie dla Ciebie oferta.Ty już pracowałaś w DE , dałaś radę , uczysz się w dodatku . To jest nie do przyjęcia . Szukaj dalej !