Byle ten Pdp nie był zbyt fascynujący:)
Byle ten Pdp nie był zbyt fascynujący:)
Nie wiem nad czym się tak zastanawiasz?Przecież to oczywiste,że My ,Opiekunki i Opiekunowie mamy i fascynujące osobowości i stałe dochody:):):)Jedyne czego można chcieć więcej to fascynujący PDP:)
A tak się zastanawiam , bo moją PDP najbardziej cieszy widok mnie zasuwającej na mopie , albo przy żelazku....... I gdzie tu miejsce na moją osobowość ? hehe...
Moja droga koleżanko-nie TAKĄ fascynację miałam na myśli!!!Skąd u koleżanki te zdrożne ,kosmate pomysły???Myślałam raczej o ciepłym,sympatycznym,pełnym szacunku i wdzięcznosci za pomoc i opiekę niemieckim PDP:):):):)
Kochanie,Twoja pdp czyta między wierszami.....:)
Pewnie by się ucieszyła z takiej opinii , haha...... !!!!! Będę złośliwa i jednak powiem , że jakoś tego nie widzę .... Ale doceniam , że mnie pocieszasz ! )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Anmar wrzucaj te obrazki w stosownych tematach proszę. Moderator
Moja droga koleżanko-nie TAKĄ fascynację miałam na myśli!!!Skąd u koleżanki te zdrożne ,kosmate pomysły???Myślałam raczej o ciepłym,sympatycznym,pełnym szacunku i wdzięcznosci za pomoc i opiekę niemieckim PDP:):):):)
Niejaka firma Ideal Pflege rekrutuje do opieki osoby bez znajomosci języka,nawet podstawowej? Jak można? Przeciez to zagraża życiu pdp,takie jest moje zdanie,a co wy o tym sądzicie?
Mysle że jednak naraziłaś.No chyba że pdp znała angielski.