Zakres obowiązków opiekuna osoby starszej

02 stycznia 2014 15:26 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

Byle ten Pdp nie był zbyt fascynujący:)

Moja droga koleżanko-nie TAKĄ fascynację miałam na myśli!!!Skąd u koleżanki te zdrożne ,kosmate pomysły???Myślałam raczej o ciepłym,sympatycznym,pełnym szacunku i wdzięcznosci za pomoc i opiekę niemieckim PDP:):):):)
02 stycznia 2014 15:27
kasia63

Nie wiem nad czym się tak zastanawiasz?Przecież to oczywiste,że My ,Opiekunki i Opiekunowie  mamy i fascynujące osobowości i stałe dochody:):):)Jedyne czego można chcieć więcej to fascynujący PDP:)

A tak się zastanawiam , bo moją PDP najbardziej cieszy widok mnie zasuwającej na mopie , albo przy żelazku....... I gdzie tu miejsce na moją osobowość ? hehe...
02 stycznia 2014 15:32
nowa70

A tak się zastanawiam , bo moją PDP najbardziej cieszy widok mnie zasuwającej na mopie , albo przy żelazku....... I gdzie tu miejsce na moją osobowość ? hehe...

Kochanie,Twoja pdp czyta między wierszami.....:)
02 stycznia 2014 15:33 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Moja droga koleżanko-nie TAKĄ fascynację miałam na myśli!!!Skąd u koleżanki te zdrożne ,kosmate pomysły???Myślałam raczej o ciepłym,sympatycznym,pełnym szacunku i wdzięcznosci za pomoc i opiekę niemieckim PDP:):):):)

Ha, za TAKĄ fascynację to moglabym bana? dostać, o niczym innym nie myslalam nawet przez ułamek sekundy. Ciepły, pełen szacunku... etc etc:)
02 stycznia 2014 15:35 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Kochanie,Twoja pdp czyta między wierszami.....:)

Pewnie by się ucieszyła z takiej opinii , haha...... !!!!! Będę złośliwa i jednak powiem , że jakoś tego nie widzę .... Ale doceniam , że mnie pocieszasz ! )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
02 stycznia 2014 15:37 / 1 osobie podoba się ten post
nowa70

Pewnie by się ucieszyła z takiej opinii , haha...... !!!!! Będę złośliwa i jednak powiem , że jakoś tego nie widzę .... Ale doceniam , że mnie pocieszasz ! )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Żeby Cię pocieszyć też dziś pojeżdziłam na szmacie ,a w nagrodę mogłam sama iść na godzinny spacer :):):) Moja też czyta między wierszami :)
02 stycznia 2014 15:52
Proste ha ha wynika z ogloszenia (1/3) 1 na 3 etaty hihi
02 stycznia 2014 16:08 / 1 osobie podoba się ten post

Anmar wrzucaj te obrazki w stosownych tematach proszę. Moderator

02 stycznia 2014 23:17 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

HA HA HA.... to się nazywa paradoks
17 stycznia 2014 22:40
masz umowę ,więc to szanuj,,,,,,
18 stycznia 2014 12:35
Niejaka firma Ideal Pflege rekrutuje do opieki osoby bez znajomosci języka,nawet podstawowej? Jak można? Przeciez to zagraża życiu pdp,takie jest moje zdanie,a co wy o tym sądzicie?
18 stycznia 2014 12:39 / 2 osobom podoba się ten post
Marta

Niejaka firma Ideal Pflege rekrutuje do opieki osoby bez znajomosci języka,nawet podstawowej? Jak można? Przeciez to zagraża życiu pdp,takie jest moje zdanie,a co wy o tym sądzicie?

Ja tak jechałam i nikogo nie naraziłam na niebezpieczeństwo- znałam j. angielski i miałam opanowany język "ręczny". Osoba rozumna bardzo szybko chwyci podstawy języka + pomoc rodziny.Bez tych warunków cięzko by było.
18 stycznia 2014 12:42 / 4 osobom podoba się ten post
Mysle że jednak naraziłaś.No chyba że pdp znała angielski.
18 stycznia 2014 12:44 / 2 osobom podoba się ten post
Marta

Mysle że jednak naraziłaś.No chyba że pdp znała angielski.

Sorrki nie chce mi się na ten temat dyskutować , Nie znasz moich możliwości adaptacyjnych, przystosowania sie do różnego rodzaju warunków.jesli chcesz to kontynuuj temat ale beze mnie.Pozdrowienia.
18 stycznia 2014 12:51 / 2 osobom podoba się ten post
Pewnie mozna np.wezwac karetke na migi? Tematu nie kontynuuje bo ide robic obiad.Ale mam nadzieje ze inni go podejmą