I co ja mam Ci napisac teraz? obie penetracje są do du..:-) Nigdy śię nie zgodze na takie badanie, no chyba,że mnie uśpią haa,, na ''śpiku'' lepiej ha, haa

I co ja mam Ci napisac teraz? obie penetracje są do du..:-) Nigdy śię nie zgodze na takie badanie, no chyba,że mnie uśpią haa,, na ''śpiku'' lepiej ha, haa
Racja :) Tam nie ma punktu G :-)
Mówisz???:):):)No,jak sprawdziłaś to nie pytam więcej:):):)hi hi hi.
To ruchomy p-kt.Tak wykazały ostanie wnikliwe badania.
No, masz,,, to do gardła śię przesunie..:-) ha, haa
Lub nikt go nie znajdzie, no bo, gdzie szukac??:-)
Fachowca trza:-) a nie wibrator wozić do DE i to w kwiecie wieku.Ucz sie od starszych :-):-)
To ruchomy p-kt.Tak wykazały ostanie wnikliwe badania.
Mówisz???:):):)No,jak sprawdziłaś to nie pytam więcej:):):)hi hi hi.
Kto bada?:-)
a ja też jestem diagnostyk amator, ale dzięki tej mojej przypadłości, mój szwagier ma się dobrze, bo jak miał wyrostek to go rozpoznałam bezbłędnie :), bo chłopa bolał brzuch w "tym" miejscu, a mnie na wyrostek to z 5 razy wysyłali na ostry dyżur i za każdym razem było to wszystko tylko nie wyrostek :), ale wracając do szwagra od razu go do szpitala wykopaliśmy i jeszcze wieczorem miał operację, ale fakt jest taki żeby samemu nie kombinować, bo można przekombinować, od czegoś płacimy składki do ZUS...
Taki jeden znajomy:-) ale to nie jest ten sam co wibratory wymyslił.Ja wierzę:-) bo to w necie wyczytałam.:-)
Aaaa, to na żywca bada, no to musi prawda :-)