Sportowe wydarzenia

25 czerwca 2016 18:00 / 5 osobom podoba się ten post
Super, super następny mecz będę oglądać już w domu !!! Mam nadzieję że przejdziemy jeszcze dalej! Chłopaki super grają!
25 czerwca 2016 18:17 / 3 osobom podoba się ten post
Następny mecz,albo z Portugalia albo z Chorwacją.Ciezko bedzie wygrac,ale wszystko mozliwe!!!Jutro kibicujemy Niemcom(18uhr),a Lewandowski&Co niech sobie porządnie wypoczną
25 czerwca 2016 18:32 / 6 osobom podoba się ten post
Mnie emocje pisać nie pozwoliły
25 czerwca 2016 18:50 / 6 osobom podoba się ten post
MartaP

Następny mecz,albo z Portugalia albo z Chorwacją.Ciezko bedzie wygrac,ale wszystko mozliwe!!!Jutro kibicujemy Niemcom(18uhr),a Lewandowski&Co niech sobie porządnie wypoczną:-)

Kibicujemy Niemcom????? Ojej........serio????
No to ja się wyłamię z ogólnego trendu, kibicuję ich przeciwnikom, kimkolwiek są, bo nie jestem w temacie. Niestety, nie umiem i nie lubię kibicowac Niemcom, bo oni i tak zawsze wygrywają, więc moja sympatię i zaciśnięte kciuki dostaja ci, którzy są z góry skazani na pożarcie.
Musze być strasznie wredna, bo cieszę się, jak niemiecka buta i arogancja zostają pokonane. Niemiec z nosem spuszczonym na kwintę jest urokliwym obrazkiem.  No taka już jestem okropna.....nic na to nie poradzę....

25 czerwca 2016 19:00 / 5 osobom podoba się ten post
Tez Niemcom nie kibicuję. Chociaż lubię niemieckich zawodników i im samym to bym nawet kibicowala. Ale właśnie wkurza mnie ta niemiecka buta, że oni zawsze muszą być najlepsi i dlatego za nimi nie jestem.
25 czerwca 2016 19:18 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra2

Tez Niemcom nie kibicuję. Chociaż lubię niemieckich zawodników i im samym to bym nawet kibicowala. Ale właśnie wkurza mnie ta niemiecka buta, że oni zawsze muszą być najlepsi i dlatego za nimi nie jestem.

A ja będę kibicowała nie wiem ale my chyba w innych " dojczlandach" jestesmy. Nie widzę ani buty ani zarozumialstwa. Mam widocznie szczeście. A , że cieszyc sie potrafią to taka ich natura . A my jak zwykle ....................żeby Kowalskiemu krowa zdechła *  ( to z dowcipu).
25 czerwca 2016 19:26 / 4 osobom podoba się ten post
Ja kibicuje tylko Polakom, reszty meczy nie oglądam to nie moja bajka. A kibicuję tylko wtedy jak jest na co popatrzeć? Ostatnio kibicowałam jak trenerem był Górski. 
25 czerwca 2016 19:29 / 5 osobom podoba się ten post
hawana

Mnie emocje pisać nie pozwoliły:strach przed noca:

Ja na stojąco karne ogladałam? Jakby to jeszcze dłużej potrwało to pewnie bym zawału dostała?
25 czerwca 2016 19:34 / 9 osobom podoba się ten post
mleczkovoll40

A ja będę kibicowała :-) nie wiem ale my chyba w innych " dojczlandach" jestesmy. Nie widzę ani buty ani zarozumialstwa. Mam widocznie szczeście. A , że cieszyc sie potrafią to taka ich natura . A my jak zwykle ....................żeby Kowalskiemu krowa zdechła *  ( to z dowcipu).

To jeszcze mu nie zdechła???? Przeoczenie jakieś, zaraz to naprawię.
A tak przy okazji - czy jakikolwiek Niemiec kiedykolwiek kibicował polskiej drużynie? Nie widzialam, nie słyszałam.....
Oni nam nie kibicują, wręcz przeciwnie, cieszą się, jak sami nam dokopią i jak inni nam dokopują ( słychać to było w głosie komentatora niemieckiego w dzisiejszym meczu aż zanadto wyraźnie).
Ja tam nie zamierzam być bardziej papieska od papieża i bardziej cesarska od cesarza i w związku z tym nie kibicuję Niemcom.
25 czerwca 2016 19:37 / 4 osobom podoba się ten post
Lawenda

To jeszcze mu nie zdechła???? Przeoczenie jakieś, zaraz to naprawię. :-)
A tak przy okazji - czy jakikolwiek Niemiec kiedykolwiek kibicował polskiej drużynie? Nie widzialam, nie słyszałam.....
Oni nam nie kibicują, wręcz przeciwnie, cieszą się, jak sami nam dokopią i jak inni nam dokopują ( słychać to było w głosie komentatora niemieckiego w dzisiejszym meczu aż zanadto wyraźnie).
Ja tam nie zamierzam być bardziej papieska od papieża i bardziej cesarska od cesarza i w związku z tym nie kibicuję Niemcom.

Ojjj,ja tez nie kibicuje Niemcom! Jakos nie lubie. Poza tym kilka lat wtecz,kibicowalam w MS Hiszpanii i N
25 czerwca 2016 19:37
Lawenda

Ojjj,ja tez nie kibicuje Niemcom! Jakos nie lubie. Poza tym kilka lat wtecz,kibicowalam w MS Hiszpanii i N
25 czerwca 2016 19:37
Lawenda

25 czerwca 2016 19:37 / 1 osobie podoba się ten post
Lawenda

25 czerwca 2016 19:42 / 4 osobom podoba się ten post
No to poszalałaś , fioletowa z postami. Masz gest. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
25 czerwca 2016 19:45 / 5 osobom podoba się ten post
Lawenda

No to poszalałaś , fioletowa z postami. Masz gest. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Przepraszam! Cos niechcacy dziabnelam paznokciem i nie dosyc,ze kilka razy sie wyslalo to jeszcze niedokonczone  Chcialam napisac,ze jak powiedzialam,ze kibicuje Hiszpanii to Niemcy sie strasznie zloscili a nie przepadam osobiscie,jak ktos mi swoje zdanie narzuca. Cos jeszcze chcialam posapac ale nie pamietam co ;))))