Sportowe wydarzenia

01 lipca 2016 07:34 / 2 osobom podoba się ten post
A tu jeszcze inne:
"Mecz można wygrać, przegrać albo zremisować""Albo my wygramy, albo oni""Piłka jest okrągła, a bramki są dwie""Dopóki piłka w grze, wszystko jest możliwe""Im dłużej my przy piłce, tym krócej oni""Chodzi o to, żeby strzelić jedną bramkę więcej od przeciwnika"
01 lipca 2016 09:44 / 3 osobom podoba się ten post
Lawenda

Problem tylko  jest taki,że my nie jesteśmy słabszym od Portugalii przeciwnikiem. A z kolei z moich rozmów z Niemcami, jeszcze w pracy, wynikało jednoznacznie,że nie chcieliby się z nami ponownie zmierzyć. Jesteśmy dla nich niewygodnym przeciwnikiem, znacznie bardziej niewygodnym od Portugalii.
Nie, akurat tutaj myśle,że to nie o to chodzi. :)

Niedopowiedzenie z mojej strony, uwazam naszych za wspanialych graczy, poradzili sobie przeciez z Niemcami i nie tylko.W moim swiecie tocza sie zaklady i najblizsi za moimi plecami w meczu Polska - Niemcy typowali 0 do 3 oczywiscie dla siebie.Gdy sie o tym dowiedzialam, zwatpilam w szczerosc ich wypowiedzi (o pilce mowa)!!!Lawendo... nie trzeba beczki soli zjesc, by poznac Niemca;))) Wystarczy dobrze sluchac i wyciagac odwrotne wnioski z ich rozmow (mowa o pilce;)!!!
01 lipca 2016 10:21 / 3 osobom podoba się ten post
Strasznie przeżyłam przegraną. Najgorsze jest to, że karnego nie strzelił Kubuś - prawdziwa podpora reprezentacji na tych mistrzostwach. Żal chłopaka.
01 lipca 2016 11:00 / 2 osobom podoba się ten post
Dziękuję Naszym Chłopakom za wspaniałe emocje, jesteście Wielcy !!!
Kubuś był najlepszym piłkarzem w zespole !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
01 lipca 2016 11:39 / 1 osobie podoba się ten post
slajd
01 lipca 2016 12:03 / 1 osobie podoba się ten post
Tak Kubuś był najlepszy , powinien być kapitanem naszego zespołu . Wielka szkoda że to jego spotkał pech przy karnych .
01 lipca 2016 12:13 / 5 osobom podoba się ten post
A ja uważam, że słusznie Lewandowski jest kapitanem. Jest piłkarzem światowego formatu, a Kuba nie. To po pierwsze. Po drugie Kuba juz kapitanem był. Widocznie Lewandowski ma lepszy wpływ na drużynę. Młodzi garną się do niego.
01 lipca 2016 12:22
Nie wiem kto powinien być kapitanem .... jednak uważam, że na boisku ( w każdym meczu) Kubuś był o niebo lepszy od Lewego..
01 lipca 2016 12:31 / 3 osobom podoba się ten post
bieta

Nie wiem kto powinien być kapitanem .... jednak uważam, że na boisku ( w każdym meczu) Kubuś był o niebo lepszy od Lewego..

A dlaczego? Bo jest lepszym piłkarzem?  Nie. Bo Kuba w Fiorentinie za dużo nie grał,  wiec wymęczony nie był. Lewy na maksa wyeksploatowany. Kuba nawet na euro nie wychodził zawsze w podstawowym składzie,  to siły tex miał inne. Lewy był pilnowany przez 2 lub trzech zawodników,  a to znaczy, 1 lub 2 naszych graczy miało luz i mogło się wykazać. Gdyby Kuba był taki dobry, to Borussia by go nie wypozyczyla.
01 lipca 2016 12:43 / 3 osobom podoba się ten post
wichurra2

A dlaczego? Bo jest lepszym piłkarzem?  Nie. Bo Kuba w Fiorentinie za dużo nie grał,  wiec wymęczony nie był. Lewy na maksa wyeksploatowany. Kuba nawet na euro nie wychodził zawsze w podstawowym składzie,  to siły tex miał inne. Lewy był pilnowany przez 2 lub trzech zawodników,  a to znaczy, 1 lub 2 naszych graczy miało luz i mogło się wykazać. Gdyby Kuba był taki dobry, to Borussia by go nie wypozyczyla.

Zgadzam sie z Toba w calej rozciaglosci ;))) Nie uwazam,ze Kuba jest lepszym pilkarzem od Lewego. Owszem jest bardzo dobry i cenie Go jako gracza ale jednak Lewandowski to Lewandowski. Klocic sie nie bede,kazdy ma prawo do wlasnych opinii ale Robert to zupelnie inny kaliber wedlug mnie
01 lipca 2016 12:48 / 3 osobom podoba się ten post
wichurra2

Tak,tez tak uważam...O tym ,że Lewy dużo gral w Bayern już pisałam.I o jego zmęczeniu też...(po nadmiernej eksploatacji).Poza tym on trzyma drużynę i jest w stanie wiele poświęcić dla niej
01 lipca 2016 13:47 / 5 osobom podoba się ten post
Do tego trzeba jeszcze dodać, że był najwięcej faulowanym zawodnikiem na euro. Chyba 16 razy, nie licząc wczorajszego meczu.
01 lipca 2016 13:48 / 1 osobie podoba się ten post
A to akurat można było zauważyć :)
01 lipca 2016 14:10 / 6 osobom podoba się ten post
BaskaS

Tak Kubuś był najlepszy , powinien być kapitanem naszego zespołu . Wielka szkoda że to jego spotkał pech przy karnych .

Bachna ! a weź Ty se zmień PDP-go , zmienniczkę albo jeszcze tam kogoś a w " pilkarzach " nie mieszaj , dobreeeee ? 
01 lipca 2016 14:14
Wysłałam w kosmos - zwracam