Sportowe wydarzenia

01 lipca 2016 15:33 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Bachna ! a weź Ty se zmień PDP-go , zmienniczkę albo jeszcze tam kogoś a w " pilkarzach " nie mieszaj , dobreeeee ? :lol3:

Jakoś jak dla mnie więcej charyzmy miał niż Lewandowski .
01 lipca 2016 17:07 / 3 osobom podoba się ten post
BaskaS

Jakoś jak dla mnie więcej charyzmy miał niż Lewandowski .

Przekorna bede - LEWANDOWSKI to debesciak!!!! Zartuje oczywiscie Znaczy przepadam za Lewandowskim! A zartuje z ta przekora ;)))
01 lipca 2016 17:19 / 2 osobom podoba się ten post
No dobra, dobra .... było minęło , Nasi Chłopcy Wszyscy są debeściaki
01 lipca 2016 21:01
Dzisiaj za Belgią.Mój wujek pól-Belg,pól Francuz,kuzynostwo tez.Mieszkałam tam,pokochałam Belgie.No ale wiadomo,to nie takie emocje jak wczoraj(na szczęscie,bo to juz za duzo nerwów jak dla mnie ) .Ale tam pada!
01 lipca 2016 22:01 / 1 osobie podoba się ten post
Ja trzymam kciuki za Walię
01 lipca 2016 22:02 / 1 osobie podoba się ten post
Do boju, waleczny walijski narodzie.
01 lipca 2016 22:11 / 1 osobie podoba się ten post
Lawenda

Do boju, waleczny walijski narodzie.

Bardzo podobała mi się I połowa,dynamiczne akcje...i czekam,aż Bale (mój ulubieniec,strzeli gola).
01 lipca 2016 23:18 / 1 osobie podoba się ten post
Brawo Walia3;1 toż to rewelacjaZ wielką przyjemnością obejrzalam ten spektakl.Jutro Niemcy i Wlochy(kibicuję tym pierwszym,ale nie pogniewam się ,jak wygrają ci drudzyA w niedzielę Francja ;Islandia...Chłopaki z Islandii...już trzymam kciuki:
01 lipca 2016 23:36 / 2 osobom podoba się ten post
Plan wykonany, Islandia i Walia grają dalej. Jeszcze tylko eliminacja Niemców i będzie ok. Francji też bym sie pozbyła w kolejnej fazie, ale tu na pewno sędzia na to nie pozwoli. Liczę mimo to na niespodziankę.
Mistrzami zostaną Włochy albo Islandia, jak wykopie Francuzów.
To byłam ja, Kassandra, pozdrowienia z Delf. :)
01 lipca 2016 23:38 / 1 osobie podoba się ten post
Lawenda

Plan wykonany, Islandia i Walia grają dalej. Jeszcze tylko eliminacja Niemców i będzie ok. Francji też bym sie pozbyła w kolejnej fazie, ale tu na pewno sędzia na to nie pozwoli. Liczę mimo to na niespodziankę.
Mistrzami zostaną Włochy albo Islandia, jak wykopie Francuzów.
To byłam ja, Kassandra, pozdrowienia z Delf. :)

W nastepną niedzielę...
02 lipca 2016 05:14 / 1 osobie podoba się ten post
No i moja Belgia odpadła Dzisiaj Niemcy do boju,bo tego już za wiele,żeby co wieczór mi humor psuc! A w niedziele może Islandia wygrac,chociaż powinnam byc za Francja(kuzynostwo,przyjaciólka)to jakos nabralam sympatii do tych Wickingów Wales-Portugalia:życze szczescia Wales!!
02 lipca 2016 11:25 / 2 osobom podoba się ten post
Muszę przyznac,że swoją grą ...oczarowali mnie pilkarze Walii i Islandii I to właśnie im będę mocno kibicować
A to napisałam ja Margareta aus Breslau,aus Polen
02 lipca 2016 20:57 / 1 osobie podoba się ten post
Zaraz Niemcy z Italią grają- odpalam telewizor .
02 lipca 2016 21:57 / 3 osobom podoba się ten post
Najciekawszy moment tego meczu-akcja ratunkowa w wykonaniu Jogiego L(to nie są ręce,które leczą,więc wloski zawodnik chyba zostanie poddany kwarantannie,jak donoszą media)
02 lipca 2016 22:08
Net mi pada. Jeden z moich lapków też, jednym okiem oglądam mecz a drugim usiłuję ratować mojego ulubionego trupa.
Włosi mnie rozczarowują, mog"ę" i "ą" przegrać.
W razie gdyby net mi padł , MartaP, to wtedy jutro rano. :)