Sportowe wydarzenia

09 lipca 2016 22:40 / 2 osobom podoba się ten post
Knorr

Nie, no Afrikano-Francuzi "kiwali" niemieckich obrońców jak dzieci.  Z drugiej zaś strony Francuzi bramkarza mają, że o ho ho!!!! Zawdzięczają mu wiele niestraconych bramek.
I tak do kupy wsio wziąwszy sam Ronaldo z pewnością z nimi wszystkimi nie wygra!!!

Zgadzam się z TObąMyślę,ze wygra Francja...bo sam Ronaldo to trochę za mało...Ale właściwie jest mi obojętne,a mecz i tak obejrzę
10 lipca 2016 21:02 / 1 osobie podoba się ten post
Fajnie przygotowali artystycznie Final.Zdecydowalam sie:jestem za Portugalią.Ronaldo zapunktowal u mnie swoim zaangazowaniem w walke z Leukämie "Viel Spaß" dla wszystkich,którzy teraz oglądają mecz!
10 lipca 2016 21:19 / 2 osobom podoba się ten post
Payet i Pogba skopali Ronaldo, może jeszcze wróci na boisko...
10 lipca 2016 21:23
hagia

Payet i Pogba skopali Ronaldo, może jeszcze wróci na boisko...

Już jest!Wkurzaja mnie ostatnio ci Francuzi.Nie wiem czy widzialas?Juz przygotowali oficialnego busa z napisem,że sa mistrzami Europy 2016 i ten bus już jezdzi... .  http://www.bild.de/sport/fussball/nationalmannschaft-frankreich/plant-schon-sieges-feier-46735428.bild.html?ref=buzzext&wtmc=chrome.ext
10 lipca 2016 21:39 / 3 osobom podoba się ten post
Po tym jak Francuzi wyeliminowali Ronaldo z gry, kibicuję i jestem za Portugalią. Zyczę im wygranej!!!!
10 lipca 2016 21:39 / 1 osobie podoba się ten post
MartaP

Już jest!Wkurzaja mnie ostatnio ci Francuzi.Nie wiem czy widzialas?Juz przygotowali oficialnego busa z napisem,że sa mistrzami Europy 2016 i ten bus już jezdzi... .  http://www.bild.de/sport/fussball/nationalmannschaft-frankreich/plant-schon-sieges-feier-46735428.bild.html?ref=buzzext&wtmc=chrome.ext

No niestety, Francuzi brzydko też wygwizdali skopanego Ronaldo, kiedy ten na chwilę wrócił na boisko. Teraz już są pewni swego.
10 lipca 2016 21:42 / 2 osobom podoba się ten post
hagia

No niestety, Francuzi brzydko też wygwizdali skopanego Ronaldo, kiedy ten na chwilę wrócił na boisko. Teraz już są pewni swego.

Poza tym gdy Ronaldo był poza boiskiem, francuzi bez skrupułów atakowali. To nie jest spotrowe fair zachowanie. To chciwość i słoma z butów wychodzi.
Bramkarzowi Portugalii życzę, żeby trzymał tak dalej.
10 lipca 2016 22:44 / 5 osobom podoba się ten post
Było mi wsio ryba, ale po tym jak zobaczyłam jak się Francuzi zachowują, życzę wygranej Portugalii.
10 lipca 2016 23:16 / 3 osobom podoba się ten post
Wygląda na to, że na karnych się skończy. Początek drugiej połowy w dogrywce. I 0:0. Frnacuzi tracącierpliwośći okazują zdenerwowanie, Ale Portuaia dała bombę!!!!Ale bramkarz francuski obronił. Klasa!!!

10 lipca 2016 23:19 / 6 osobom podoba się ten post
JEST!!!!!!!!! Portugalia 1:0 Portugal hurrraaa!!!
Ale bomba z daleka!!!!
10 lipca 2016 23:21 / 1 osobie podoba się ten post
gol dla Portugalii
10 lipca 2016 23:23 / 2 osobom podoba się ten post
Super Gol!Jeszcze kilka minut wytrzymajta chlopaki!Trzeba utrzyć noska Francusom,którzy sami sie juz okrzykneli Mistrzami 2016.Pierwszy raz w zyciu trzymam kciuki za Portugalią
10 lipca 2016 23:25 / 3 osobom podoba się ten post
Nareszcie sędzia za faule zaczął pokazywać niebieskim żółte kartki!!!! Ostatnia minuta.

10 lipca 2016 23:32 / 6 osobom podoba się ten post
Francuzi ukarani za pychę i niepiękne zachowanie. Brawa dla Portugalczyków za dogrywkę.
10 lipca 2016 23:33 / 5 osobom podoba się ten post
Portugalia mistrezm Europy!!!!
Ronaldo znowu płacze ))
Cieszę się bardzo.Gratulacje!!!