Sportowe wydarzenia

09 sierpnia 2016 09:25
A ja nie komentuje, bo mi sie nie chce
09 sierpnia 2016 09:26 / 1 osobie podoba się ten post
Rafał Majka brązowy medalista w kolarstwie szosowym. Brawo

09 sierpnia 2016 09:30 / 1 osobie podoba się ten post
darekr

Za 20 minut Polska-Gospodarze (Brasilia) w piłkę ręczną

Upodobania sie zmianiają . Kiedyś grałam w piłkę ręczną mam pamiatkę po tej delikatnej grze. Wybity obojczyk zoperowny i zespolony jakims drutem. Ale za to mam stacje meteorologiczną wiem kiedy bedzie zmiana pogody )))) no cuś za cuś*
09 sierpnia 2016 10:34 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Nie cytuję , bo mi się nie chce : jaka to jest brutalna bójka ????? przecież to zwykłe aktorstwo i to w niezbyt udanym wykonaniu !

Aktor na II planie dostał dzięki temu zagraniu angaż do brazylijskiej opery mydlanej .
09 sierpnia 2016 10:53
BaskaS

Aktor na II planie dostał dzięki temu zagraniu angaż do brazylijskiej opery mydlanej .

A niech go angazują , gdzie im się tylko podoba , ale dla mnie to zwykłe oszustwo , walka o pieniądze a nie sport . Kiedyś kibicowałam ? no powiedzmy podziwiałam , że w Rosji mają tyle sportowych talentów , zgoda kraj wielki to i o wyszukanie talentów łatwiej i co ? okazuje się , że tych , których podziwiałam medale " na dopingu " otrzymali ....i to ma być sport ? Tak samo jest z piłką nożną , wystarczy , że sędzia nie spojrzy w danym momencie , specjalnie , czy nie to nie jest już ważne , bo i tak jest " po ptokach " .....Mam ogromną satysfakcję , kiedy tutaj ( w D. ) wspominają przy mnie mistrzostwa w " p.n " , jak woda stała na stadionie , deszcz lał jak z cebra i Niemcy w finale wygrali z nami 1:0 ....Satysfakcję mam dlatego , że każdemu z nich wtedy mówię : " później się okazało , że sędzia nie zwrócił uwagi , że ze spalonego strzelili gola ! " - wszyscy wtedy ze skruszonymi ( ? ) minami mówią " ano , tak , tak było ..." , nooo , było , ale się zmyło , wynik był wynikiem i szluss ! ....Były to mistrzostwa w D. w czasach , kiedy jeszcze wielu z Was na chleb " beb " mówiło a wielu jeszcze nawet na świecie nie było ....
09 sierpnia 2016 14:57 / 1 osobie podoba się ten post
BaskaS

Az tak głębowo wchodzicie w  te filmiki z netu , że aż prawie persolanlia ustalone?. To był przykład - przeciez takie przypadki zdarzają sie  na meczach . No qrna* jak oglądam to przy tym też zdarza mi sie myslec.
08 października 2016 22:14 / 1 osobie podoba się ten post
już strzelili 4, ale jedną w drugą strone:(, Teraz jest 3 do 2 dla nas. Porażka
11 listopada 2016 20:30 / 1 osobie podoba się ten post
Ktoś wie, gdzie dzisiejszy mecz można obejrzeć?
11 listopada 2016 20:45 / 1 osobie podoba się ten post
Mecz się zaczyna,ale nie wiem czy oglądać bo jak oglądam to przeważnie nasi przegrywają.
11 listopada 2016 20:45 / 3 osobom podoba się ten post
wichurra2

Ktoś wie, gdzie dzisiejszy mecz można obejrzeć?

http://tv-strefa.pl/online.php?polsat?podstawowe ja tu oglądam,wybierz sobie link
11 listopada 2016 20:47 / 1 osobie podoba się ten post
no to gramy !!!
11 listopada 2016 20:58 / 2 osobom podoba się ten post
Jeeeeeeee ,goooooool
11 listopada 2016 21:05 / 1 osobie podoba się ten post
i z tego powodu , będąc w domu w miłym towarzystwie strzeliliśmy sobie drinola
11 listopada 2016 21:08
ivanilia40

Jeeeeeeee ,goooooool

Nie ma
11 listopada 2016 21:10 / 1 osobie podoba się ten post
Zdechła mi tv