Pochwalijki #3

01 maja 2016 18:02
fioletowa.mysz

Orim,chlopaku...Nie obrazisz sie,ze nie bede Ciebie brala,co`? Przeciez nie podzwigne :( 

fioletowa dziewczyno ja nie z tych co sie obrazaja
Nie dzwigaj to grozi powaznym urazem
01 maja 2016 18:05 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

fioletowa dziewczyno ja nie z tych co sie obrazaja :-)
Nie dzwigaj to grozi powaznym urazem :-):kontuzja:

No wlasnie...Starsze panie powinny dbac o swoje kosci ;) 
01 maja 2016 18:06
fioletowa.mysz

Apteka? Na szafie? :-)

Na mojej szafie nic nie lezy w szafie nic ciekawego - ciuchy
Tu mam taki schowek gdzie sa przechowywane leki,bandaze,tasmy do transportu i takie tam Nie moja dzialka nie zagladam tam czesto.
01 maja 2016 18:31 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Apteka? Na szafie? :-)

Celowo:)Żeby za wysoko było dla niegrzecznych dziewczynek:)Co dostępne, to Orim z pewnościa w zasięgu rączek trzyma:):):):)
01 maja 2016 18:45
kasia63

Celowo:)Żeby za wysoko było dla niegrzecznych dziewczynek:)Co dostępne, to Orim z pewnościa w zasięgu rączek trzyma:):):):)

Ale jego dziewczynka na wozku przeciez? To chyba i tak nie siegnie? ;;)
01 maja 2016 19:25
mleczkovoll40

A kto odwinie ?

Sam się odwinie ;)
02 maja 2016 20:06 / 10 osobom podoba się ten post
Chwale sie! Uwaga,uwaga! Wczoraj wynegocjowalam u rodziny mojej Babci,dodatkowa lodowke,ktora bedzie stala w moim pokoju!! I w koncu nie bedzie wyzeranek,wykradanek i tych innych cyrkow! Huuuraaa!! I mniej sprzatania w kibelku
02 maja 2016 20:13 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Chwale sie! Uwaga,uwaga! Wczoraj wynegocjowalam u rodziny mojej Babci,dodatkowa lodowke,ktora bedzie stala w moim pokoju!! I w koncu nie bedzie wyzeranek,wykradanek i tych innych cyrkow! Huuuraaa!! I mniej sprzatania w kibelku :lol2:

i blizej do lodowki
02 maja 2016 20:14 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

i blizej do lodowki :lol3:

Nie mam z tym problemow  Najwazniejsze,zeby byly jablka albo truskawki :))
02 maja 2016 20:25 / 5 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Chwale sie! Uwaga,uwaga! Wczoraj wynegocjowalam u rodziny mojej Babci,dodatkowa lodowke,ktora bedzie stala w moim pokoju!! I w koncu nie bedzie wyzeranek,wykradanek i tych innych cyrkow! Huuuraaa!! I mniej sprzatania w kibelku :lol2:

Hi hi hi ,różnych rzeczy sie domagamy na sztelach ,ale o oddzielnej lodówce to chyba pierwszy raz słyszę:)Brawo Ty:)
02 maja 2016 20:30 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Hi hi hi ,różnych rzeczy sie domagamy na sztelach ,ale o oddzielnej lodówce to chyba pierwszy raz słyszę:)Brawo Ty:)

Mnie by bardziej zainteresował oddzielny barek.
Żart, ja nie piję, ale pomarzyć można......
02 maja 2016 20:33 / 5 osobom podoba się ten post
kasia63

No bo jest tak...Na zakupy jezdze raz na tydzien. Wiadomo,ze trzeba wiecej kupic i gdzies trzymac. Babcia,ktora sie zajmuje ma demencje. I no...pochlania wszytsko w zasiegu wzroku jak jamochlon jakis! Doslownie! Nie oszczedzi nic. Dzisiaj np. patrze jej w kubek bo jakis dziwny napoj widze,na dodatek paruje. Pytam,a co Ty tam pijesz? Herbate,pada odpowiedz,wzielam lyzeczke i zamieszalam...Patrze i oczom nie wierze. W goracej wodzie plywa kula margaryny!! Tak wielka,ze nie zdazyla sie rozpuscic. Fajna herbatka,nie?  I tak co 10 minut...Ciagle przegryza,przezuwa,lyka...Bez chwili oddechu. A pozniej rozne efekty jelitowe sa. No ,a ze nie zdazy to wiadomo...Ktos musi sie w tym babrac. Pada na mnie Wiec po trzech tygodniach negocjacji wreszcie sie zdecydowali, wczesniej mowili,niech mama je skoro jest glodna. Wczoraj im pokazalam ,akurat naszli,jak zapycha korniszony i popija tym octem ze sloika,Wszystko w najwiekszej tajemnicy,schowana za drzwiami,tylko odglosy paszcza robione slychac. Szczeki im spadly i ...JEST!! Jutro albo pojutrze juz przywioza. Bede zarelko pod kluczem trzymala 
02 maja 2016 21:58 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Brawo, brawo
03 maja 2016 12:16 / 7 osobom podoba się ten post
Chwalę się, że uzbierałam 2.231 punktów Payback:)
I cały czas zbieram - mam nadzieję do 3000 do końca wyjazdu dokulać i zamienić je na kupon do Dm o wartości 30 euro.
03 maja 2016 14:36
wichurra2

Chwalę się, że uzbierałam 2.231 punktów Payback:)
I cały czas zbieram - mam nadzieję do 3000 do końca wyjazdu dokulać i zamienić je na kupon do Dm o wartości 30 euro.

Wichurrko a za co dostajesz te punkty?