Orim,chlopaku...Nie obrazisz sie,ze nie bede Ciebie brala,co`? Przeciez nie podzwigne :(
Nie dzwigaj to grozi powaznym urazem
Orim,chlopaku...Nie obrazisz sie,ze nie bede Ciebie brala,co`? Przeciez nie podzwigne :(
fioletowa dziewczyno ja nie z tych co sie obrazaja :-)
Nie dzwigaj to grozi powaznym urazem :-):kontuzja:
Apteka? Na szafie? :-)
Apteka? Na szafie? :-)
Celowo:)Żeby za wysoko było dla niegrzecznych dziewczynek:)Co dostępne, to Orim z pewnościa w zasięgu rączek trzyma:):):):)
A kto odwinie ?
Chwale sie! Uwaga,uwaga! Wczoraj wynegocjowalam u rodziny mojej Babci,dodatkowa lodowke,ktora bedzie stala w moim pokoju!! I w koncu nie bedzie wyzeranek,wykradanek i tych innych cyrkow! Huuuraaa!! I mniej sprzatania w kibelku :lol2:
i blizej do lodowki :lol3:
Chwale sie! Uwaga,uwaga! Wczoraj wynegocjowalam u rodziny mojej Babci,dodatkowa lodowke,ktora bedzie stala w moim pokoju!! I w koncu nie bedzie wyzeranek,wykradanek i tych innych cyrkow! Huuuraaa!! I mniej sprzatania w kibelku :lol2:
Hi hi hi ,różnych rzeczy sie domagamy na sztelach ,ale o oddzielnej lodówce to chyba pierwszy raz słyszę:)Brawo Ty:)
Hi hi hi ,różnych rzeczy sie domagamy na sztelach ,ale o oddzielnej lodówce to chyba pierwszy raz słyszę:)Brawo Ty:)
Chwalę się, że uzbierałam 2.231 punktów Payback:)
I cały czas zbieram - mam nadzieję do 3000 do końca wyjazdu dokulać i zamienić je na kupon do Dm o wartości 30 euro.