Pochwalijki #3

30 kwietnia 2016 14:53 / 5 osobom podoba się ten post
A ja sie pochwalam ze w koncu wyszlo sloneczko :)
01 maja 2016 12:18 / 5 osobom podoba się ten post
Marr

To też się pochwalę, udało mi się skończyć książkę która zaczęłam pisać chyba ze 2 lata temu. Teraz tylko potrzeba mi odwagi żeby ją wydać, nie jest to żaden problem, można to zrobić z rozpisani.pl ale nie wiem czy jestem gotowa na taki krok i dzielenie się osobistymi przemyśleniami, widocznie do wszystkiego trzeba dojrzeć ;)

Czemu mam wrażenie ,że to bytność jednorazowa ,zwiaząna wyłącznie z zareklamowaniem w/w strony?................
01 maja 2016 14:07 / 5 osobom podoba się ten post
Pochwalę się wczorajszym spotkaniem
Było naprawdę bardzo sympatycznie.
Spotkałam się na kawę i pogaduchy z koleżanką ,którą poznałam będąc z PoD na zakupach...
Okazuje się,że mieszkamy niedaleko od siebie,więc będzie okazja ,żeby zobaczyć się ponownie
Już się cieszę
01 maja 2016 14:23 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Czemu mam wrażenie ,że to bytność jednorazowa ,zwiaząna wyłącznie z zareklamowaniem w/w strony?................

"widocznie do wszystkiego trzeba dojrzeć".A jak juz ktos dojrzal to moze spadac...
01 maja 2016 15:49 / 4 osobom podoba się ten post
Pochwale się, byłam na spotkaniu z opiekunką Jest w tej samej miejscowości co ja No zeby na takim zadupiu 2 opiekunki były !! kurcze, to nas już jest za dużo w tym DE
Kobieta w moim wieku, bardzo fajna, normalna bez skrzywień bardzo fajnie się nam rozmawiało. Ona ma trochę inną sytuację na szteli więc nie będziemy się często spotykały ale wiemy, że jesteśmy blisko siebie. Zawsze jak co to telefon mamy pod ręką.
01 maja 2016 16:04 / 5 osobom podoba się ten post
Reanimowalem moj zalany laptop do zycia.Dziala
01 maja 2016 16:07
ORIM

Reanimowalem moj zalany laptop do zycia.Dziala :tanczy:

A Ty? tez sie reanimowales? ;)
01 maja 2016 16:11 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

A Ty? tez sie reanimowales? ;)

w 1916 mialem reanimacje.Cos poszlo nie tak jak trzeba,ale jakos dzialam hihi
01 maja 2016 16:13 / 4 osobom podoba się ten post
Ja dziś na przerwie ,,wyciaglam " moja koleżankę opiekunkę na przejażdżkę rowerową. Jechaliśmy wzdłuż rzeki ,,a później przez most i druga stroną. KOLEZANKA troszkę starsza i nie ROZRUSZANA,więc tak delikatnie jeździliśmy ,żeby nie dostała zadyszki.
01 maja 2016 16:14
ivetta

Ja dziś na przerwie ,,wyciaglam " moja koleżankę opiekunkę na przejażdżkę rowerową. Jechaliśmy wzdłuż rzeki ,,a później przez most i druga stroną. KOLEZANKA troszkę starsza i nie ROZRUSZANA,więc tak delikatnie jeździliśmy ,żeby nie dostała zadyszki.

01 maja 2016 16:34
ORIM

Reanimowalem moj zalany laptop do zycia.Dziala :tanczy:

Techniczny jesteś . Mnie jak sie przytrafi to koniec , kropka. 
01 maja 2016 16:36
ORIM

No tak! W poprzednim wcieleniu coś poszło nie tak i teraz trzeba odpracować, to przeskoczyło na laptopa :D
01 maja 2016 16:41 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Ty mumio chodzaca 
01 maja 2016 17:05 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Ty mumio chodzaca :-)

Nikt jeszcze mnie w bandaze nie zawinol.
Ja poprostu jestem niesmiertelny
01 maja 2016 17:06 / 1 osobie podoba się ten post
mleczkovoll40

Techniczny jesteś . Mnie jak sie przytrafi to koniec , kropka. :modlitwa:

techniczny,mily sympatyczny,oj zalet to ja mam wiecej niz wad