Pochwalijki #3

13 listopada 2015 22:17
Trąbiłam po przyjeździe w wątku" szukam koleżanki".Odzewu zero
13 listopada 2015 22:21 / 3 osobom podoba się ten post
darekr

tak patrzyłem na zdjęcia satelitarne, to srebrne combi z szyberdachem na podwórku to Twój?Dobrze trafiłem?

Nie, to wlasciciela budynkuMi nie wolno na podworko wjezdzac. Mam za to parking, na ktorym moge tylko dwie godziny z zegarem parkowac. Jak nie trafie na wolne miejsce na ulicy, to moge sobie co dwie godziny do auta latac i je przeparkowywac. Zegara przestawic tylko nie wolno. I trzeba uwazac, bo sluzby porzadkowe cwane sa i potrafia farba po kolach i ziemii pomazac, zeby ustalic czy auto ruszane bylo... Wiem, bo juz mam za soba rozmowe ostrzegawcza
13 listopada 2015 22:26 / 4 osobom podoba się ten post
A co to cie Darek szpieguje przez satelitę? Może jeszcze przez okno do sypialni zajrzy? Proszę rolety opuścić
13 listopada 2015 22:33
Marta

Trąbiłam po przyjeździe w wątku" szukam koleżanki".Odzewu zero:-(

Nie zauwazylamTeraz dopiero znalazlam. I tekst Tereski, ze ma do Ciebie 34km... Mozna by na szybko cos we trzy zorganizowac
13 listopada 2015 22:36 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

A co to cie Darek szpieguje przez satelitę? Może jeszcze przez okno do sypialni zajrzy? Proszę rolety opuścić:-)

Cholera...nie pomyslalam o satelitach... A ja okno w sypialni nad lozkiem mam. Z widokiem na niebo... Rolete juz opuscilam. Pierwszy raz od lata, bo to roletka chroniaca przed sloncem, a nie przed ciekawskimiNaiwnie myslalam, ze skoro ja nikogo nie widze, to mnie tez nikt nie zobaczy
13 listopada 2015 22:47
moncherie

Cholera...nie pomyslalam o satelitach... A ja okno w sypialni nad lozkiem mam. Z widokiem na niebo... Rolete juz opuscilam. Pierwszy raz od lata, bo to roletka chroniaca przed sloncem, a nie przed ciekawskimi:-)Naiwnie myslalam, ze skoro ja nikogo nie widze, to mnie tez nikt nie zobaczy:-)

No nie przesadzaj z tą roletą , Ta błękitna koszulka nocna jest bardzo sexi :)))
13 listopada 2015 23:03 / 1 osobie podoba się ten post
darekr

No nie przesadzaj z tą roletą , Ta błękitna koszulka nocna jest bardzo sexi :)))

Darek albo jestes daltonista, albo...podgladasz sasiadkeW rozach dzisiaj spie
13 listopada 2015 23:05
moncherie

Darek albo jestes daltonista, albo...podgladasz sasiadke:-):-):-)W rozach dzisiaj spie:-)

No dzisiaj to nie widzę, bo roletę spuściłaś :))
13 listopada 2015 23:17 / 3 osobom podoba się ten post
moncherie

Darek albo jestes daltonista, albo...podgladasz sasiadke:-):-):-)W rozach dzisiaj spie:-)

Znaczy , że klucze Ci sie zapodziały od mieszkania , czy jak ? ale , dlaczego w różach ? schowaj mi się natychmiast gdzieś pod dach , zimno jest , listopad przecież a nie klombach się jakichś poniewierać ! jak jakiś menel po pijaku !
13 listopada 2015 23:24 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Znaczy , że klucze Ci sie zapodziały od mieszkania , czy jak ? ale , dlaczego w różach ? schowaj mi się natychmiast gdzieś pod dach , zimno jest , listopad przecież a nie klombach się jakichś poniewierać ! jak jakiś menel po pijaku ! :-)

Basiu w Bawari to jeszcze prawie lato jest, 20 stopni i nawet płatki jeszcze na różach :))
13 listopada 2015 23:36
Ale Moncherie wcale nie w Bawarii
Chyba jednak kogo innego podejrzałeś
13 listopada 2015 23:39
Przecież od Lichtenstein do Frankfurtu to Bawaria
Na piwo tam jeździłem, a gdzie jak nie do Bawarii

14 listopada 2015 06:10 / 3 osobom podoba się ten post
Darek, ja to w Badenii Ale do Marty blisko, to fakt... I Marta, albo mi obiecaj, ze bedziesz znowu w poblizu(niekoniecznie na tym samym miejscu) albo kombinuj jakby tu czas dla mnie znalezc
Baska, a czemu Ty tak po nocach nie spisz?. Wiedzialam, ze komus sie te roze spodobaja, ale na Ciebie nie liczylam. Przeciez na dobranockach juz dawno bylas Tak cieplo to juz u mnie nie jest i nawet deszcz padal, wiec na spanie w klombach rzeczywiscie pora nieodpowiednia. Ale na usprawiedliwienie mam, ze na Latarnenfescie wczoraj bylam, kubek gluweina wypilam i nawachalam sie od innych, co to szoferow mieli lub nie bali sie po 2 czy tez nawet wiecej za kolko wsiasc A ja z tych mniej trunkowych i mi do pelnego szczescia niewiele trzeba, wiec i na klombie moglo sie skonczyc
A poniewaz na pochwalijkach jestem i pewnie Modi nas opiorka za ta tworczosc to pochwale sie, ze dzien wczorajszy przetrwalam w. Jednym kawalku I wstalam w wolna sobote przed 6 rano
14 listopada 2015 09:12
moncherie

Marta a do Tereski ile masz?

34km
14 listopada 2015 10:48
teresa-p

34km
:agent:

No wlasnie. Czyli od Ciebie pol godzinkiTak jak ja do Ciebie mam