Pochwalijki #3

14 grudnia 2015 12:30 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Chwalę się : od godziny 9,20 jestem po raz szósty babką !!!!....Malutka Marysia ważyła 3200g i 53 cm długa , to nic , że całe kilo lżejsza od starszego brata , ważne , że zdrowa , dostała 10 punktów . Matka też się czuje dobrze a to , że szwy będą ciągnąć trochę to już pikuś . Syna urodziła też przez cesarkę , ale po 15 -tu godzinach bóli ,teraz cesarkę ze względów bezpieczeństwa zrobiono tydzień przed planowanym porodem , czyli się nie ucierpiała nic a nic . No ! już jestem szczęśliwa , spokojnai w ogóle babka całą gębą :tanczy:

Basia gratulacje .Ją z opóżnionym zapłonem,ale Życzę Marysi szczęścia i zdróweczka.Tobie też zdróweczka.
14 grudnia 2015 19:46 / 5 osobom podoba się ten post
Pochwalę się, u mnie będzie prawdziwa choineczka. Stoi oprawiona i czeka na wniesienie do domciu. Będziemy ją ubierać
18 grudnia 2015 18:06 / 11 osobom podoba się ten post
Jestem milo zaskoczony.Otrzymalem prezent swiateczny od firmy.Od niemieckiej firmy ktora jest zleceniodawca w tym miejscu.
Ładna paczka,a w srodku kartka swiateczna z zyczeniami,czekolada merci i zestaw Mexx dla faceta.Woda toaletowa i zel pod prysznic.
Mile prawda ???
18 grudnia 2015 19:45 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Jestem milo zaskoczony.Otrzymalem prezent swiateczny od firmy.Od niemieckiej firmy ktora jest zleceniodawca w tym miejscu.
Ładna paczka,a w srodku kartka swiateczna z zyczeniami,czekolada merci i zestaw Mexx dla faceta.Woda toaletowa i zel pod prysznic.
Mile prawda ???

Super Miro:))
18 grudnia 2015 20:06 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Mile prawda ???

i nie chcieli Twego podpisu???? co kalsa , to klasato sie trza ORIM Twoje opiec a od Ann prezent zapic:)))
18 grudnia 2015 20:35 / 3 osobom podoba się ten post
Anna może zero zgubiła?
18 grudnia 2015 20:38 / 2 osobom podoba się ten post
michasia

Anna może zero zgubiła?:to nie ja:

oj michasia i pewnie dlatego napisala, ze omal zawalu nie dostala
18 grudnia 2015 20:41 / 1 osobie podoba się ten post
leni

i nie chcieli Twego podpisu????:-) co kalsa , to klasa:dwa piwa:to sie trza ORIM Twoje opiec a od Ann prezent zapic:)))

Co ''kalsa'', to ''kalsa'' jasne, że tak [ uwielbiam literówki]
18 grudnia 2015 20:47 / 4 osobom podoba się ten post
To jak sie chwalic to tez sie pochwale mimo ze na swieta z pdp nie zostaje dostalam wczoraj prezent od rodzinki kawka slodycze karte z wkladka i super referencje chociaz jestem na tym zleceniu raptem 20 dni to mnie milo zaskoczyli mam tu jeszcze wrocic przyszlym roku heheee
18 grudnia 2015 21:49 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

jak by bylo to zero to siedziala by cicho
18 grudnia 2015 21:51 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Co ''kalsa'', to ''kalsa'' jasne, że tak :-) [ uwielbiam literówki]

to taki czeski blad
18 grudnia 2015 21:53 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Co ''kalsa'', to ''kalsa'' jasne, że tak :-) [ uwielbiam literówki]

liska, sprawdzam stan Twojej inteligencji w naszej pracy roznie z tym bywaWIELCY jestesmy, niech ktos powie , ze nie
18 grudnia 2015 22:07 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Michasia   25 euro!!!!!!!!!! hahahah:))) 
18 grudnia 2015 22:09 / 4 osobom podoba się ten post
leni

:-):-)oj michasia i pewnie dlatego napisala, ze omal zawalu nie dostala

hahahahahah...rozpłakałam się ze śmiechu....Jesteście nie możliwe....jeszcze raz podkreślam 25e  - dwa banknoty 20 i 5 euro!!!! hahahah
18 grudnia 2015 23:39 / 2 osobom podoba się ten post
Ann1967

Michasia   25 euro!!!!!!!!!! hahahah:))) 

Ann wiem wiem , alez oni mają tupet,w głowie się nie mieści.