Pochwalijki #3

30 grudnia 2015 21:22 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Tak ,zgadzam się z Tobą,opiekunka z pdp musi się dopasować bo inaczej z najlepszego miejsca może wyjść horror.

Ivanilio wierz mi, z ta PDP jest bardzo ciezko sie nie dopasowac
30 grudnia 2015 21:26 / 2 osobom podoba się ten post
teresadd

O jej ,to masz prysznic?Czy w misce się myjesz??

Oj Teresa, takiej dużej michy, żebym się mogła w niej wymoczyć, to nie widziałam. Mam prysznic.
30 grudnia 2015 21:32 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Oj Teresa, takiej dużej michy, żebym się mogła w niej wymoczyć, to nie widziałam. Mam prysznic.

No zaraz luksusów ci się zachciewa.W misce na chybcika też można się obtoknąć.Ją nawet kąpiel w bali pamiętam.Staaare dzieje.A teraz patrz z każdego kranu inną woda leci.
30 grudnia 2015 21:35 / 1 osobie podoba się ten post
Zawsze po powrocie do domu obieram kierunek wanna !!! Prysznic jest dobry i praktyczny ale czasami dobrze jest się, nie przesadzając pomoczyć troszkę. Tego też mi brakuje w DE. 
30 grudnia 2015 21:41 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

No zaraz luksusów ci się zachciewa.W misce na chybcika też można się obtoknąć.Ją nawet kąpiel w bali pamiętam.Staaare dzieje.A teraz patrz z każdego kranu inną woda leci.

Tereniu, litości nie masz !! Jaka miska ??  Nooo balia to co innego, tam bym wlazła i tam bym się zmieściła. A w misce ?? co to za przyjemność ?? To już lepszy prysznic  No i ma te kurki, co to z każdego inna woda leci 
30 grudnia 2015 21:43 / 2 osobom podoba się ten post
U mojej mamy w pralni do tej pory stoją balie ,chyba ze 3 sztuki.Latem jak nie było bseników  dzieciaki się w nich pluskały.A wielkie były.Jak to balie.Ocynkowane.Porządne.
30 grudnia 2015 21:52 / 1 osobie podoba się ten post
Ja poproszę o większą, żebym nózki wyciągnać mogła. 
31 grudnia 2015 08:07 / 7 osobom podoba się ten post
No to się pochwalę
wczoraj odwiedzili mnie Kolędnicy, śpiewali Kolędy , a Mnie łezka w oku się zakręciła jakaś płaczliwa jestem teraz.
Było miło i pięknie podziękowałam Kolędnikom , a było ich 6- Osób. Dostałam też czekoladki Merci, od kochanego, najlepszego
mojego Sąsiada [76 Lat], podziękował mi za coś po prostu
31 grudnia 2015 08:35 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

No to się pochwalę
wczoraj odwiedzili mnie Kolędnicy, śpiewali Kolędy , a Mnie łezka w oku się zakręciła jakaś płaczliwa jestem teraz.
Było miło i pięknie podziękowałam Kolędnikom , a było ich 6- Osób. Dostałam też czekoladki Merci, od kochanego, najlepszego
mojego Sąsiada [76 Lat], podziękował mi za coś po prostu :-)

Za to ze jestes cudowna osoba ,sasiadka ,kolezanka formułowa
31 grudnia 2015 10:57 / 2 osobom podoba się ten post
Ostatnie dzien roku pochwale sie zwe spelnilam swoje marzenie zwiedzilam jedno z moich ulubionych miast w dodatku znow wrocolam do rownowagi psychicznej takiej jakakiedys bylam!!!!
31 grudnia 2015 14:24 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Za to ze jestes cudowna osoba ,sasiadka ,kolezanka formułowa:przytula:

Mamuela52, buziaczki, i mocno przytulam
03 stycznia 2016 13:53 / 4 osobom podoba się ten post
Pochwalę się a co !! Przy tej całej akcji z ogrzewaniem, jak z rana przyszli sąsiedzi to usłyszałam pochwałę Sąsiadka zobaczyła zastawione śniadanie dla dziadka i bardzo się jej spodobało, bardzo. A co, pochwalę się. To też ważne
04 stycznia 2016 18:02
Wreszcie się pokazałaś
Masz Ty teraz chwilkę małą? ;)
04 stycznia 2016 18:16 / 1 osobie podoba się ten post
ja też tak chce:) A co, pomarzyc nie wolno?:) Fajnie,że masz fajnie, zawsze dodajesz nadziei,że i nam , bedzie kiedyś tak dobrze:)
08 stycznia 2016 13:08 / 11 osobom podoba się ten post
Naszukałam się trochę, ale znalazłam :)
Chciałam się pochwalić, że ostatnią niedzielę spędziłam z forumową koleżanką Radosną. Pogoda nam dopisała, przespacerowałyśmy parę godzin po starym mieście i na promenadzie nad jeziorem. Cieszę z poznania nowej pozytywnej osoby. W kraju mieszkamy daleko od siebie, ale tu na obczyźnie jakoś bliżej
Z nadzieją na kolejne spotkania w przyszłości, wszystkiego dobrego Makowa Panienko